Sari la conținut

Yamaha VIRAGO ZONE

Purghy
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pune benzina proaspata (in caz ca abia ai scos-o de la iernat), sufla filtrul de aer, curata si inspecteaza bujiile sa nu fie consumate/incarcate si sa dea scanteie, verifica furtunele de benzina sa nu fie ciupite, daca ai filtru de benzina, schimba-l (unu nou e 15-20 de lei)...daca persista inseamna ca e de la carburatie si trebe curatate, reglate si sincronizate

viroaga e destul de simpla si usor de mesterit la ea, ajungi imediat la elementele astea, nu-i chin ca la alte mobre :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pune benzina proaspata (in caz ca abia ai scos-o de la iernat), sufla filtrul de aer, curata si inspecteaza bujiile sa nu fie consumate/incarcate si sa dea scanteie, verifica furtunele de benzina sa nu fie ciupite, daca ai filtru de benzina, schimba-l (unu nou e 15-20 de lei)...daca persista inseamna ca e de la carburatie si trebe curatate, reglate si sincronizate

viroaga e destul de simpla si usor de mesterit la ea, ajungi imediat la elementele astea, nu-i chin ca la alte mobre :)

bujiile sunt noi, ulei + filtru ulei schimbate

benzina este proaspata

o sa schimb filtrul de aer si benzina + curatat si sincronizat carburatoarele

cred ca am consumul de benzina cam mare,

multumesc

dupa aceea revin cu rezultate

Editat de faher
Link spre comentariu

oameni buni, daca stie cineva din ce cauza nu mai pot depasii cu viroaga mea 120 km/h? inainte reusa sa ajunga pe la 150.. model 535 din 97

Eu am mers cu a mea cu 165 kmh...

Link spre comentariu

Am achiziționat o viroaga 535 pentru fiul meu (A2) si am înlocuit tot ce am considerat ca trebuie (plăcute, saboți, filtre, ulei, motor si cardan, am lustruit capacele motor, jambe (aluminiu si nikel) înlocuit bineînțeles tot setul de garnituri si oringuri de la motor, reglat culbutori etc.

Toate bune si frumoase, merge perfect. Insa am o întrebare, pentru ca este prima mobra de acest fel. La turatie (in gol sau in sarcina) are un zgomot ca de turbo, un fluierat. Este normal sau este o problema? Am pus ulei bel-ray V-Twin 20W50 mineral, conform recomandărilor. Uleiul sa fie de vina sau este alta problema? Aștept un sfat de la cunoscători.

Mulțumesc anticipat

Link spre comentariu

Am achiziționat o viroaga 535 pentru fiul meu (A2) si am înlocuit tot ce am considerat ca trebuie (plăcute, saboți, filtre, ulei, motor si cardan, am lustruit capacele motor, jambe (aluminiu si nikel) înlocuit bineînțeles tot setul de garnituri si oringuri de la motor, reglat culbutori etc.

Toate bune si frumoase, merge perfect. Insa am o întrebare, pentru ca este prima mobra de acest fel. La turatie (in gol sau in sarcina) are un zgomot ca de turbo, un fluierat. Este normal sau este o problema? Am pus ulei bel-ray V-Twin 20W50 mineral, conform recomandărilor. Uleiul sa fie de vina sau este alta problema? Aștept un sfat de la cunoscători.

Mulțumesc anticipat

Mai ales in decelerari, iubesc fluieratul ala.

Editat de vlad58
Link spre comentariu

@vlad58 mulțumesc, sunt începător in viroage. Dar de ulei ce zici?

Link spre comentariu

@vlad58 mulțumesc, sunt începător in viroage. Dar de ulei ce zici?

La ulei m-ai pierdut stiu ca bel-ray sau motul folosesc multi cu rezultate bune, personal eu bag K classic 15W-40. O sa incerc tura viitoare sa bag si eu bel-ray ca sa fac o diferenta.

Link spre comentariu

La ulei m-ai pierdut stiu ca bel-ray sau motul folosesc multi cu rezultate bune, personal eu bag K classic 15W-40. O sa incerc tura viitoare sa bag si eu bel-ray ca sa fac o diferenta.

OK si merci

Link spre comentariu

scuze ca deranjez cu o intrebare prosteasca poate .... ma uitam pe e-bay ...si tot vad OEM REAR FENDER BRACKET oare sa aiba din fabricatie virago de 250 o sub aripa? sau cum sa zic o alta bucata sub aripa spate ?

Link spre comentariu

sa`mi bag ... stiam eu ca ceva lipseste ... mersi mult..sper sa o gasesc pe undeva :)

plus de asta daca are cineva amortizoare moto spate duble 280 mm caut pentru urmatorul upgrade la motoru meu :)

Link spre comentariu

asa arata http://i.ebayimg.com/00/s/NDgwWDY0MA==/$%28KGrHqZ,!ioE6-eT%28mqTBPB,JYYgOQ~~60_35.JPG

e sub aripa, deci nu e vizibila din exterior. daca iti lipseste, caut-o la dezmembrari, pe orice xv250 sau xv125 o gasesti si sigur nu e scumpa

Link spre comentariu

multam de sfaturi. ma apuc de cautat si de surubarit. Stie cineva un service ok sau un nene dibaci in bucuresti, prin miltari? Trebuie sa ii fac ITP-ul si as vrea sa o gadile cineva inainte. (curatat carburatoare, bujii .. ce o mai trebui pe la motorul omului)

Link spre comentariu

Nu te duce la SKR.

Eu iti pot recomanda doar Ambulanta Moto, dar e in Fundeni. In zona Militari mai e Metric Motion, nu am mai vorbit de mult, dar stiu ca avea in plan si un service... vorbeste cu Razvan si vezi daca e service-ul deschis si daca te poate ajuta.

Link spre comentariu