stulewa Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Anito, de ce nu esti pe pista??? pai asa ne-a fost vorba???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Vineri e rezervat circuitu si duminica si luni inchis. Tocmai am sunat Pana la urma a fost liber vineri.Am si reusit sa filmam cateva ture.. pai ori e liber ori e rezervat..aia isi bat joc de noi sau cum? am facut ditamai plimbarea ca sa fac cateva curbe si acu aflu ca era liber.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 n-au mai venit aia care facusera rezervarea...de-aia am putut sa intram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Si pana la urma ai radiala sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 merge cineva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Azi vine furtunaaa Poate maine-poimaine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Sambata dim sunt acolo. Mai vin inca 2 baieti. Pe la 10:15, ca dupa-masa vine lumea sa se dea cu kartu si nu prea o sa mai avem loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Eu am fost azi a fost marfa sambata la 10-10.30 sunt si eu acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unvis Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Salut Suna interesant, dar m-am uitat si pe site-ul lor si tot nu m-am lamurit exact cum e organizarea... Ce am inteles pana acum e ca pretul e de 20RON/10 minute, dar cand, cum, care e programul, cum se intra etc nu m-am lamurit. Asa ca: 1. Cum si cand se intra? vine cine cum vrea, la orice ora si daca e liber se poate da? sau trebuie programare prealabila la o anumita ora? 2. Care e programul? la cat se deschide dimineata? Pana la ce ora e deschis seara? e vreun orar anume in care se poate intra cu moto? Sunt ore rezervate exclusiv pt karturi? 3. Exista riscul sa fie "prea aglomerat" si sa stai sa astepti sa behai pana sa poti intra? E vreun nr limita de participanti pe circuit in acelasi timp? Se intra intr-o anumita ordine? 4. Exista vreun loc in care e postat orarul in fiecare zi? (pe siteul lor am gasit doar un orar grosier in care zice ca in fiecare zi e "partial inchis". Ca nu as bate drumul pana acolo ca sa stau sa nu pot intra sau sa astept juma de zi pana sa apuc sa ma dau... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_k1000_ Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Salut Suna interesant, dar m-am uitat si pe site-ul lor si tot nu m-am lamurit exact cum e organizarea... Ce am inteles pana acum e ca pretul e de 20RON/10 minute, dar cand, cum, care e programul, cum se intra etc nu m-am lamurit. Asa ca: 1. Cum si cand se intra? vine cine cum vrea, la orice ora si daca e liber se poate da? sau trebuie programare prealabila la o anumita ora? 2. Care e programul? la cat se deschide dimineata? Pana la ce ora e deschis seara? e vreun orar anume in care se poate intra cu moto? Sunt ore rezervate exclusiv pt karturi? 3. Exista riscul sa fie "prea aglomerat" si sa stai sa astepti sa behai pana sa poti intra? E vreun nr limita de participanti pe circuit in acelasi timp? Se intra intr-o anumita ordine? 4. Exista vreun loc in care e postat orarul in fiecare zi? (pe siteul lor am gasit doar un orar grosier in care zice ca in fiecare zi e "partial inchis". Ca nu as bate drumul pana acolo ca sa stau sa nu pot intra sau sa astept juma de zi pana sa apuc sa ma dau... Mersi 1. vii cand vrei (da un telefon inainte sa nu fie rezervat pt cine stie ce eveniment sau antrenamente). Karturile au prioritate. adica daca e unul cu un kart inaintea ta, astepti pana se termina si te dai( daca nu vine altcineva la kart). 2. pt program da un telefon sa ti-l zica ei: 0741 100 700 3. da, exista riscul sa fie full de karturi si sa te uiti pe perteti. exista o limita de mobre simultan pe circuit(cred ca vreo 10-15????). nu exista ordine de intrare. 4. reciteste punctul 2. Asfalt uscat si moarte conservarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 de la 10 la 18 în fiecare zi ( nocturna o pun pentru karturi sau la curse - vai ce frumos a fost anul trecut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Sambata - 28 aprilie 2012, circuitul de karting isi va desfasura activitatea de agrement incepand cu ora 11.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 deci la ce ora veti fi prezenti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 11:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Mîine pe la 13.00 mai e careva pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 azi vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 maine dim pe la 10 si ceva sunt acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Cavalereeee, hai cu pozele alea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 da-mi o adresa de mail sa ti le trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Când mai mergeți ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Salutare! Merge cineva maine 05.mai ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 e inchis weekendu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Duminica dupaamiaza abia s-ar putea, teoretic, intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 In situatia asta, mergeti careva pe cheia azi, pentru compensare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate