Eusebiu Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 sambata pe la ce ora ajungeti?m-as baga si eu dar la fel am aceeasi teama sa nu incurc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 o sa ti-l dau sa-l si testezi la Tg Secuiesc, pana atunci stau cu ochii pe pagina de tracking de la Royal Mail sa vad cand ajunge in Romania Iete, vazu` el repede ca zisei de el p.s. sunt curios daca varianta asta reprezinta o soutie viabila si functionala sambata pe la ce ora ajungeti?m-as baga si eu dar la fel am aceeasi teama sa nu incurc Eu ajung undeva pe la 11-12. p.s. terminati fratilor cu incurcatul ca nu o faceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Va recomand cu mare caldura cursurile de la Motoevolution - eu am inceput cursurile "sezonul" acesta, au fost printre cei mai bine cheltuiti bani ever (200 euro costa, se poate plati si in lei). Super util este ca aici inveti niste lucruri pe care in mod normal pe strada nu prea ai cum sa le inveti decat dupa mult timp si multi kilometri sub roti (eu sunt incepator, mi-am luat carnetul anul trecut in noiembrie). Acum ma gandesc cu parere de rau ca mai am doar 3 sedinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Nu-i bai, circuitul te asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 asta cu incurcatu celorlalti se aplica doar daca vrei sa faci o tura la viteza ta maxima si nu te dai la o parte cand ii auzi/vezi. eu am fost acolo ca sa ma aplec mai mult si am facut asta fara probleme, incetinind cand trebuie ca sa am pe urma loc sa imi iau viteza necesara pentru cum vroiam sa intru in viraje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 altcineva zicea: oricat de incet ai merge, nu te da la o parte cum e pana la urma mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Tot ce trebuie facut este sa-ti mentii trasele normale, sa nu le schimbi brusc pentru ca atunci se pot intimpla pocinoage. Regula universal valabila pe orice circuit este sa-ti vezi de drum/trase. Teoretic, sa nu te intereseze cine e in spate. asta cu incurcatu celorlalti se aplica doar daca vrei sa faci o tura la viteza ta maxima si nu te dai la o parte cand ii auzi/vezi. Ce spui tu este eronat. Incurci daca te dai la o parte si ii intrii pe trasa unuia mai rapid care intentiona sa te depaseasca pe acolo. Repet, nu trebuie sa intereseze pe nimeni ce face ala din spate. Daca este mai rapid, va depasii safe/la distanta pe o trasa alternativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 ideea nu e sa te dai la oparte cand auzi motoare, ci sa stai cumva atent la ce e in jurul tau ca sa nu te trezesti brusc depasit si sa reactionezi aiurea. sincer, nu cred ca o sa patesti asta. personal ma uitam cam cat de departe sunt baietii, calculam rapid unde o sa fiu cand ma ajung si decideam atunci daca incetinesc sau imi vad de viraj si incetinesc pe urma. e foarte simplu, o sa simti toate chestiile astea. eu am plecat printre ultimii si am fost depasit de 2 ori de haita in care era si denis_sbz. nu a fost nicio panica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 @denisTotul e ok daca cel ce merge incet are trase/viraje constante. Eu nu cred ca fac o tura la fel, am mers cu niste baieti care mi-au zis sa ma dau la o parte daca ii aud. Am mers si cu altii care mi-au zis acelasi lucru ca tine. Eu sunt confuz acum, inteleg ca e mai bine sa-mi vad de treaba caci incercand sa fac loc e posibil sa mi-o iau cum era Bibi sa ma ia pe ghidon cand am fost ultima oara si am traversat pista in diagonala, ca sa fac loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Daca tu iti vezi de drumul tau, indiferent de trase, ritm sau constanta, cel din spate ( daca e mai rapid ) poate gasii locul ideal in a depasii in citeva curbe. Cine ti-a reprosat sau ti-a atras atentia ca nu te-ai dat la o parte nu are experienta de circuit la rindu-i si/sau nu este destul de rapid pentru a depasii in conditii de siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Va recomand cu mare caldura cursurile de la Motoevolution - cum ai procedat? incerc sa contactez dar nu raspunde nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 violeta@amckartracingteam.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 o sa incerc sa ajung si eu pe la 11-12!o sa ma dau si eu cateva ture sa vad cum sta treaba si apoi cred ca o sa fac si eu cursul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 pe la aceeasi ora preconizez ca ajung si eu tre sa ma dezvirginez odata..oricum nu mai am timp sa ies din oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Si eu vreau sa ajung weekendul asta pe acolo, probabil ca sambata mai spre amiaza o sa fiu si eu pe acolo. Sa speram ca vremea o sa tina cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 se anunta precipitatii 0%. vant 13km/h, temperatura max de 22 grade. e ok de circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Yo, tu vi ? p.s. eu am sa ajung in jurul orei 11:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 trece cineva pe la obor sa mergem impreuna de aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 as trece si eu ...hai ca vin la 11 30 si eu eu trec pe la obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 (editat) ne vedem la 11 la obor? mda ca sa fie bine nu am ghete!le-am uitat acasa in vrancea,offfffffffffffff Editat Iunie 1, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 ok la 11 la obor dar unde ? oborul e mare man eu plec acum ca trebuie sa si alimentez si mai am pana ajung la obor asta e tel meu suna-ma ca sa stabilim locul exact 0740 11 26 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 De rahat, am fost pana acolo si se dadeau cei de la Porsche Romania cu masinile pe circuit, si maine e ocupat. N-am stat ca cei de acolo mi-au zis ca nu intra motoare sau altceva. Daca stiti careva ca se schimba situatia dati de veste ca ma intorc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Mai bine, eu de abia acum am ajuns acasa, am avut treaba toata ziua, si credeam ca scap mai devreme. Intrasem aici sa vad care cine a intrat sau a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Am rescunoscut Aprilia lui Denis in parcare, mai erau si altii. Nu stiu daca s-a dat careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 nu s-a dat nimeni pe circuit!e inchiriat si azi si maine circuitul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate