anonymous Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) Am desfacut capacul si sunt 14 dinti in loc de 16, deci da, e -2 pe fata am sunat acum, pana la 17.30 e rezervat, dupa e libeer ne vedem acolo Editat Iulie 9, 2013 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 din pacate m-a luat grav stomacul!sunt ca o leguma!maine as vrea daca pot sa dau o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Stim ca si noi mai mintim p.s. glumesc, insanatosire cit mai grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 1.18, ma declar multumit pe azi...pacat ca nu ati stat decat o intrare, poate data viitoare stam mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Mergem si azi sau maine, in functie de vreme, rezervari. Ai filmat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 (editat) Pe la 1.30 se termina de incarcat: O sa montez camera pe codita de acum. Editat Iulie 10, 2013 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 This video is unavailable. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 (editat) Pana cand se incarca a lui Inspector: (a se vedea fara sonor) http://www.youtube.com/watch?v=JHJSTQ0qS6I si asta: http://youtu.be/OZqXmKjMwZU Editat Iulie 10, 2013 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Mi se pare ca ai bagat mana in gaz prea brutal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 (editat) Recunosc. Pe strada merge sa ies cu spatele in derapaj, vad ca pe Amckart fuge dintr-o data sau nu stiu eu sa il fac sa fuga frumos, cel mai probabil. Ti-ai facut frana? Editat Iulie 10, 2013 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Scuze, mi se blocase laptopu', l-am incarcat iar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 @anonymous- Eu ti-as recomanda sa inveti franari, tu te bazezi pe frana de motor prea mult. De fapt aia e frana ta. Ai cauciucuri bune, nu stiu de ce nu franezi macar cand e motorul drept mai tare. Pierzi o gramada de secunde ca nu esti sigur pe frane si asta se rasfrange si asupra vitezei de intrare in curbe. Lasa viteza intai si frana de motor si mergi cu a2a. Frana de motor e limitata, adica aia e, nu e mai multa. O sa avansezi greu daca continui sa te bazezi atat de mult pe ea. Parerea mea, sper sa fie luata ca ceva constructiv, nu peiorativ e departe de mine asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 o sa trec la viteza a 2-a, chiar daca mi se dau peste cap toate reperele (turatiile motorului), sa vedem ce-o iesi. Cand mai mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 azi ma duc sa schimb cauciucele!daca termin in timp util ma bag azi l ao tura daca nu maine sigur pe la 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Am reusit si eu sa ma dau ieri dupa aproximativ 2 saptamani de pauza (pneumonie). M-am dat ca dracu'...nu mi-au iesit deloc virajele pe dreapta, pur si simplu nu m-am simtit confortabil sa pun genunchiul, m-am concentrat asa mult pe inclinat ca am avut cele mai proaste trase posibile, ieseam prea scurt din curbe, probabil de la viteza prea mica, nu am franat si accelerat suficient, epic fail pe scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Nu trbuie sa te descurajezi. Toti avem perioade si perioade, zile si zile. @crbl69 Ne vedem acolo. Noi ( eu, daniel cu zx6 si cred ca si Cataaa ) vom ajunge o idee mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Cand va duceti? Ma gandesc ca mi-ar prinde bine niste feedback din exterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Sa inceapa antrenamentele pentru Hungaro, Denis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) 1.19, in viteza 1 cu rapoarte -2 +2, inca n-am incercat cu a 2-a, ca depind de frana de motor pt siguranta Mergi cu a 2-a. Acum pe cele doua linii drepte, in a 1-a, conform http://www.gearingcommander.com, ai o viteza maxima de 103 la ora ceea ce este foarte putin. Cand va duceti? Ma gandesc ca mi-ar prinde bine niste feedback din exterior Azi in jurul orelor 16. Sa inceapa antrenamentele pentru Hungaro, Denis Pina acum am cautat sa scad timpii pe tur. Acum ( ca am ajuns la un timp pe care il consider rezonabil, 1:07, avind in vedere tonajul meu ) o sa merg sa fac cit mai multe ture intr-un ritm cit mai constant. Editat Iulie 11, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Gata, i-am dat si eu a 2-a ) timpi intre 1.17.x si 1.19.x. Din pacate camera a inceput sa o ia in sus de la vibratii. A fost foarte frumos, mai mergem curand iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 mobra e pregatita!maine ajunge cineva?eu pe la 4-5 ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 @anonymous - incearca sa nu iti mai muti corpul pe mijlocul motocicletei intre doua viraje cand virajul care urmeaza e pe aceeasi parte cu cel din care ai iesit. Pierzi timp, concentrare si e un efort inutil (ma refer la partea de jos a corpului). Si incearca sa ai trase mai curate, mai constante, intra in viraj chiar de la marginea pistei si du-te pana langa vibrator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Mersi, baieti, pentru sfaturi, o sa le incerc pe toate la urmatoarele intrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) am fost,inaugurat mobra la o tura un cico si plecat!maine cineva? defapt azi )) Editat Iulie 12, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 eu o sa vin duminica, daca nu e rezervata pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate