2xghe Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Sigur nu ai patit nimic la cot? Ai dat totusi cam tare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Yeap all good am facut si radiografii. Ma simt batut in schimb ) Invatatura de minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) N-are nimic, se mai intampla si din astea. Insanatosire grabnica! Bine ca nu a fost mai rau la cum te-ai rostogolit.In curba aia am atins si eu de vreo doua ori acum ceva ani Prima oara cu bulbii, apoi i-am scos si am atins cu varful scaritei. Dupa aia am vazut ca nu tine si mi-am luat scarite. Curba aia pare mai "inocenta" decat e, dat fiind faptul ca ii vezi iesirea dinainte sa intri in ea, deschizi gazul mai repede, si cu amortizorul spate comprimat creste posibiliatea sa atingi cu scarita (cu atat mai mult la alte motorete decat SS) PS: imi place cum dupa cazaturi, o ardem " uhuu.... da, plm, am cazut, n-are nimic, totul ok " si a doua zi de dimineata te trezesti fragezit cu facaletul )PPS: eu dupa 10 cazaturi am incetat din a le mai numara ^.^ Editat Iunie 21, 2015 de LimpTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Hehe sper sa nu ma apropii de recordul tau atunci, Limpta ) Eu nu mai aveam bulbi la scarite de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Noroc, merge cineva astazi? As face si eu una, doua intrari de initiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 as merge eu dar dupa motogp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 as merge eu dar dupa motogp... Nu erai la Adancata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 n am mai ajuns...munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Hehe sper sa nu ma apropii de recordul tau atunci, Limpta ) Eu nu mai aveam bulbi la scarite de ceva vreme. Insanatosire grabnica! parerea personala:mi se pare ca tragi cam tare la iesirea din curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 asta e viata Eusebiu la 600cmc,miarele te parasuteaza imediat daca faci asa cv si nu ai electronica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Mersi Eusebiu! In curba aia nu trageam de gaz e viteza constanta se vede, nu am apucat nici sa accelerez ca am facut highside ca am dat cu scarita de pamant si s.a rupt. Cmd are dreptate oricum, crede.ma ca nu trage tare nici asa cum trag de gaz eu Cu 750 v2 nu deschideam nici jumate gazul cat deschid la asta si rupea asfaltul sub ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Nu stiu daca s-a mai discutat, dar m-ar interesa sa stiu, din experienta voastra, in ce perioade (zile/ore) ar fi mai liber circuitul ca eventual sa pot da o fuga sa intru o data, maxim de doua ori, fara sa stau 2h pe terasa la suc, dupa care sa intru si sa-i incurc pe restul, mult mai buni decat mine, si fara sa invat nimic, incercand sa merg mai repede, dar nu mai corect. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Merge careva azi,stie cineva daca e liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Salut Teo, vin si eu dar asa mai pe dupa masa, pe la 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 E bine.ne vedem acolo. » Post actualizat in 05 Jul 2015 10:53 Ai sunat cumva sa vezi daca e liber? » Post actualizat in 06 Jul 2015 07:39 Paule, hai cu filmarea aia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Siii, a venit Un mic incident din sesiunea de duminica din tura 8 a sesiunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 grav deranj mare ,cu ce ai intrat in ghidon/parbriz ? cu pieptul si casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Pe filmare arata destul de rau, camera fiind pusa pe laterala castii pare ca am dat cu capul de ghidon insa pe casca nu am nici o urma, de piept nici nu se pune problema. Din fericire pagubele nu au fost deloc mari permitandu-mi sa mai intru o sesiune dupa incident. Fizic nu am patit nimic, doar o vanataie serioasa pe umar si panza de aerisire de la geaca rupta iar la motocicleta s-a rupt doar oglinda, crashpadul a salvat totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 A inceput sa iti placa, ai prins incredere dar nu au tinut cauciucurile. Controleaza presiunea ! Ce gume ai? A cata tura erai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Presiunea era 1.8 spate 2.1 fata facuta la rece. A fost tura a 8 a, era cam final de sesiune. Gume : Dunlop Sportsmart 2 fata/spate DOT 2015 cumparate de noi in primavara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Toate bune si frumoase pana acum. Just curious...la ce timp mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Siii, a venit Un mic incident din sesiunea de duminica din tura 8 a sesiunii. Frana prea tare la intrare in viraj combinata cu furca prea moale? Ai in suspensia fata arcurile stoc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 nu ai vrut sa dai drumu la motoreta nici in ruptul capului!las-o sa se duca nu te mai tine de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Presiunea era 1.8 spate 2.1 fata facuta la rece. A fost tura a 8 a, era cam final de sesiune. Gume : Dunlop Sportsmart 2 fata/spate DOT 2015 cumparate de noi in primavara asta. De ce se pune mai putin pe spate si pe fata mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Pepsz ai inclinat prea mult motoreta cand trebuia sa te lasi tu mai mult stateai prea drept pe motor, ai fortat gumele, daca ai si franat (in curba aia nu prea trebuie sa franezi decat putin eventual) atunci ai comis-o te scuturi si da-i mai departe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate