Sari la conținut

weee a sosit


norway_gl
 Share

Postări Recomandate

De cativa ani am ramas infestat cu virusul pe nume MOTOCICLETA, mai exact de la o cazatura cu un minsk(nu-l manuiam eu ci un prieten).Nu mi-a ramas decat un mic semn de la acea cazatura, insa timpul trecea si eu am inceput sa indragesc cat mai mult motoarele si sa visez la una.

Cum ai mei au fost total impotriva acestei pasiuni nu mi-a ramas decat sa ma angajez si sa produc bani pt a face visul sa devina realitate.Am reusit anul asta sa ma angajez la o firma de curierat in buc unde am castigat destul de bine.Cu aproape 2luni in urma eram cu Inger_Albastru pe terasa la Pub21(regie,ca doar sunt student) si ne propunem noi sa cautam sa ne cumpram motoare ca deja nu mai tinea(visam de prea mult timp).

Zis si facut,bag munci si strang din dinti(o las mai moale cu distractia in favoarea unui ban pus deoparte pt motor) si incep cautarile.El reuseste si-si ia Voshodul pe care bine-l stiti(cel plimbat pana la etajul 3 in camin :ok:)iar eu tot caut(fara a avea o suma prea mare10mil mai exact).Dupa lungi cautari si razgandiri am vazut moto(Jawa350modificata) pe care l-am si cumparat,insa mai era o pb:Banii(costa15mil).

La indemnul INGERULUI_ALBASTRU am zis da,il cumpar si ma angajez(cu toate ca e vacanta :kick: ) sa facrost de ani si sa-l achit.Insa pot zice ca ma duc cu satisfactie la munca acum cand stiu ca an in garaj un moto la care am visat de ceva ani si mai presus de orice CU BANI MUNCITI DE MINE.

13iulie2005 ziua cad am dat o parte din banii pt motor si ziua cand am putut zice DA,MI-AM LUAT MOTOR.

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:ok: :kick: :kick:

:blink: :kick:

:birthday:

Weekendul asta am fost acasa(galati,eu fiind in buc la fac) si mi-am incalecat bebelusha.INGERASHUL spune ca am facut cam 200 km,eu insa nu i-am simtit(mare parte din km facandu-i noaptea).

Momentan moto e in galati,fiind in gaura de bani pt benzen,insa fac eu rost de ei cat de curand si sper sa reusesc sa o aduc in buc.

DAR GATA,V-AM PLICTISIT DESTUL...SPER SA NU VA SUPARATI PE MINE:dSI SA-MI INTELEGETI ENTUZIASMUL

DRUM USCAT

VA salut cu farul (ca doar acum AM CU CE) :P

Editat de UncleFester
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nice 1 man! Sa-ti traiasca! Si u pe langa ea, of course! :birthday: Ia zi, cand iesim la o tura cu afumatoarele?! :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari, sa o stapanesti sanatos. stiu cat de mare e satisfactia stiind ca e a ta si toti banii sunt munciti de tine.

 

Felicitari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ehe mister motobrand dar repede mai afli matale.

dar dc tot ai adus vb,hai ca am sa povestec.mare lucru nu e de povestit decat ca:vineri noaptea(10PM) am ajuns galati si am plecat nerabdator sa ma plimb, si-i dau drumu la o plimbare mai lunga impreuna cu INGER_ALBASTRU,pana pe la 3.30AM.

toate bune si frumoase.

si vine ziua de sambata16iulie si pe la 7.30PM ies cu motoru insotit de acelasi INGERAS si un alt prieten cu o Dnepr modificata(arata super).

facem cativa km si dupa mergem si pe la zid sa vedem cine mai e p-acolo. stam ce stam si ZGLOBIULUI INGERAS ii vine ideea sa facem o plimbare mai lunga. ii sugerez sa dam o fuga pana la braila(prietena mea e d-acolo),si nu stam prea mult pe ganduri si-i dam bice spre braila pe dig,dupa ce in prealabil trecem pe la un garaj si luam o cheie de bujii si o surubelnita(asa a zis albastrelul ca e bine sa avem la noi o scula ceva,mai ales ca avem comuniste).

si dupa un drum mai mult decat placut ajungem la braila (11.00PM) trecem pe la prietena o luam si-i dam bice spre faleza, unde descopar cu stupoare ca am pierdut o semnalizare:((.stam ce stam si la intoarcere observ ca nu mai am decat pozitie. :birthday:

merg la o benzinarie sa cumpar bec si cand sa desfacem farul ce credeti?imi trebuia patent,pe care nu-l aveam.cautam un taximetrist si contra cost il tinem cateva minute in loc,ne imprumuta un patent,desfacem farul si descoperim ca era un fir desprins.incercam si desfacem acel surub pt a baga firul,insa datorita ruginii a durat ceva.

nu ne dam batuti ,rezolvam pana la urma farul si pe la 1AMajungem intr-un final in gl,crezand ca a trecut ghinionul serii ...da de unde,el abia prinsese radacini:)

ajungem inapoi la zid de unde il luam pe celalalt prieten cu moto si plecam la plimbari prin oras.pe la 3.00 ce credeti,la o benzinarie cand sa dau sa plec observ ca-mi fuge spatele.in prima faza am crezut ca e o pata de ulei . ma uit mai bine si PANA.fuckfuckfuck.dar nu ne dam asa usor batuti.ii dau ingerului jawa ca nu mancase si era mai usor decat mine si mergem la o vulcanizare.rezolvam intr-un sfarsit si pb asta si mai dam cateva ture prin oras si ne retragem la scumpul nostru zid unde o dam in palavrageli.pe la 6.00AM dam sa plecam si dupa ceva metri petrecuti decine dam oare???MILITIA(NONONO).nu m-a oprit de cand am B-ul niciodata,si acum ies si eu putin cu moto si:ACTELE LA CONTROL,ATI CONSUMAT BAUTURI ALCOOLICE?oricum eram cu toate in regula,si ne continuam drumul.

si totusi stau si ma intreb:nu cumva s-au intamplat prea multe pt o zi???voi ce ziceti???eu am dat vina pe data la care am achizitionat moto(13).asta sa fie???

nu-i asa ca s-a terminat ghinionul???gata,nu ma mai injurati ca nu mai scriu.v-am plictisit destul:)pe curand

:kick: :kick: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru achizitzie!!! Frumoasa jawa! Modificata intr-o veselive, vad, da' foarte frumoasa... Sa shtii ca is motoare foarte bune shi daca ai grija de ea, o sa te duca mult shi bine.. numa' sa ii dau ulei destul (25-30 ml ulei la liltru de benzina) shi sa ai foarte mare grija la aprindere... ca aia se cam deregleaza la Jawe... verific-o macar odata la 2 luni... ca daca se deregleaza shi mergi cu ea dereglata se uzeaza mai rau motoru'...

 

in rest, ce sa zic? bafta cat incape, sa nu mai ai parte de nici un fel de ghinion, sa ai parte de asfalt uscat shi cat mai multe drumuri cu cat mai multe incidente placute... :ok:

 

 

DDC

 

:birthday:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea e ca Norway e un daunator :blink: ( sa nu ii dea cineva motoru :kick: ).Cat am plecat pana la vulcanizare ...s-au apucat ei sa imi repare mie valva care fugise de la locul ei.... din pacate a doua zi am vazut ca aveam pana ...au rezolvat-o ei de tot :birthday:

 

 

Eu ce ii doresc la noua achitie e sa nu apuce sa mearga Jawa cu mai mult decat ar putea el sa o stapaneasca.(cel putin acum cat e incepator ...intr-adevar fara lamuitza :kick: )

 

 

PS: Nu e asa ca trebuie sa o ude ca sa mearga bine ? :kick: :P :ok:

Editat de Inger`Albastru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumusica jawaneza, felicitari! are un aer clasic, fara sa-si tradeze genetica ceha. Sa te bucuri de ea cit mai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MULTUMESC MULT pt urari! :ok:

sper sa fac cat mai repede rost de bani de benzen si sa ne vedem sanatosi pe strazi. :birthday:

conduceti prudent! :kick:

DRUM USCAT si...cat mai multi km fara incidente

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa-ti traiasca si sa te lase sa traiesti!!! Multi Km fara incidente neplacute si tot ce iti mai doresti tu pentru ea si de la ea :crack:

 

 

 

PS: daca nu ii pui termopanul lui Motobrand, tot degeaba :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa-ti traiasca si sa te lase sa traiesti!!! Multi Km fara incidente neplacute si tot ce iti mai doresti tu pentru ea si de la ea  :crack:

PS: daca nu ii pui termopanul lui Motobrand, tot degeaba  :crack:

212070[/snapback]

 

Nu e de vanzare!!!

Dar poate il inkiriez cu ora!!!

:crack: :crack: :crack: :crack: :crack:

Asha fac rost de bani pt noul moto!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

interesanta poveste, cam asa ii si a mea (cum am reusit sa cumpar moto), cam de 2 anmi tot adunam banii, mi-am vandut 2 biciclete, am reparat zeci de dacii si totusi nam avut numa 8 mil :crack:

apoi mam inscris la facultate mi so dus o parte din bani bla bla bla, si noah mam cam pus la invatat primu semestru am iesit pe locu 2 la fac. si asa am primit bursa de merit :crack: blaa bla bla, da totusi dupa 4 burse inca n-am avut numa vro 11 mil. asa ca mam inscris la SC TERAPIA SRL pentru un experiment medical (multi o zis cas nebun ca fac asa ceva pt un motor, altii mo facut coibai, da numi pasa...) ... na de aici am primit 3.5 mil pt experiment :crack: si asa am adunat jo 14 mil. juma. am dat anunt in piata ca cumpar urgent moto mo sunat un tip ca avea un etz 250 de vanzare, care avea probleme la ambreiaj.... l-am si luat si din 06.07.2005 am motor :crack: :crack: :crack: si de atunci a cam trecut aproape o luna ca omu care mio promis cami face ambreiaju nu prea se grabeste sal faca si nu pot mere cu ea numa dak o imping so pornesc , si asa astept cu disperare deja sa mi se faca motoru..... doamne ce suferinta de-ati stii voi

na infinbe poate maine o gata si ne vedem poate in sibiu... asfal uscat :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ah, batranele modificate, de cand visez sa-mi iau si eu asa ceva. A ta e chiar speciala, felicitari.

 

Anul asta nu ma las, imi iau pana la urma motor, dar un Bandit, ca mi-am facut credit la banca. Totusi, cand mai vad cate-o comunista ca a ta ma apuca dorul de visele (nerealizate) cu nipruri si IJ-uri din facultate.

 

Al doilea motor al meu o sa fie sigur o pocnitoare de nipru!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc pt urari!

multa bafta si tie.iti garantez ca nu vei mai dori un nipru,dupa ce vei merge cu hornetul:)parerea mea;)iti vei raspunde singur de ce spun asta :crack:

drum uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt convins ca niprurile nu sunt facute de ceasornicari elvetieni, dar cred ca e o senzatie aparte pe comuniste. N-ai grija lor ca s-ar putea strica nasol si te usuca service-ul, le modifici fara frica si cu fantezie, au un aer foarte "motociclistic" si, din aceste cauze, au un coeficient ridicat de "fun".

 

Cred ca nu as putea compara un bandit cu un nipru pentru ca nu as avea termeni de comparatie. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...