Kali Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 (editat) Nu stiu foarte multe detalii, stiu doar ca astazi a patit-o si Don Leoncio. Este ok, din cate spune el, il supara un sold. Au venit imediat sa-l ajute kombat, DMW, Joe Black, Ares si Hellryder. Daca am omis pe cineva, imi cer scuze, dar m-a socat vestea si... ) Cel mai bine este sa-l las pe el sa povesteasca... Oricum, este ok, asta e cel mai important. "Caramida" se zideste la loc... Editat Iulie 20, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Vesti proaste! Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Of, iarasi ? Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 20, 2005 Admin Share Postat Iulie 20, 2005 numai cine nu se da nu cade ... bine ca e ok ... de ce intarzie cu povestitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Am auzit si eu azi de incident de la Navarro... Sper sa te fac bine man, e pacat. Am auzit ca oricum e a doua oara cand se intampla Mi-a mai spus ca ti s-a stricat prinderea de la motor, ma rog, aia se repara cumva, bine ca n-ai patit tu nimic ! Sper sa te refaci curand si sa ne vedem Miercurea viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Imi pare rau sa aud asta. Lasati-l sa se linisteasca si el, sint convins ca acum nu ii arde de forum. O sa povesteasca el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 sorry man m-am bucurat totusi cand am auzit ca nu e nimic grav.las ca motoru se repara. insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Escu a vb cu el si eu cu Escu... zice ca Leoncio e OK , dar ca are multe vanatai. Fierul (scuze... caramida) se repara... Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Bine ca n-a iesit mai rau.... Am inteles ca nu esti ranit (ma rog... poate in orgoliu un pic)... asta ma bucura mult, uff..... bine ca n-ai patit nimic! salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Insanatosire grabinca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 (editat) Da ma they love you indeed! Editat Iulie 21, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Am auzit si eu ieri cand eram la Arc. Bine ca nu e mai rau, cu spital si alte alea. Sanatate maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Evenimentul e prea important ca sa nu-l povestesc chiar si in situatia de autosuspendare. Clasic: - intors duba fara sa se asigure (pe Dinicu Golescu) - reactionat la calxonul meu prin apasarea acceleratiei - inclinat motoreta, trecut cu fatza de el - toparlanul agatat spatele motoretei - eu cazut pe dreapta - mers la toparlan dat jos din masina in scopul de dat noapte buna (da doar sunt DAC MOTORS ) - toparlanul s-a dat jos si a inceput cu "nuca" (Nu ca..., Nu ca....) A inceput cu "Hai sa ne intelegem...ca asta e munca mea s.a.b. (si alte bulshituri)" Am evaluat pagubele ochiometric la fo' 100 euro (materialele ca doar am prieteni care sa ma ajute) si i-am spus sa se duca rostogolindu-se in p.ula mea ca n-are el 300 de euro sa-mi repare motoru'. El a zis ca are banii la firma...in Berceni. Am mers la firma in Berceni, unde in urma apelului se stransesera deja motorete. A venit si vita care astepta sa i se aduca banii. Intre timp l-am sunat pe Hellryder care a venit in calitatea oficiala de "am eu un tovaras care e lucrator la BMW si vine sa faca o estimare" si care mi-a confirmat banuielile ca toate reparatiile "costa" 500 de euro. Totul s-a incheiat cu o mare bauta cu prietenii la OMV Gara de Nord ca doar fusesem la produs. Va multumesc tuturor (acum ca la Oscar, in ordinea aparitiilor - sper sa nu uit pe nimeni dar pe langa picior si sold ma doare capu' de la carmol): - Kombat - DMW - Placebo - Ares - Hellryder - Black - Mielu - Escu - Ninja - Nucu - Kali - Si care ati mai sunat - Si care ati participat la felicitari, masa si dans Pagubele constand in carena dreapta rupta, engine guard rupt si semnal rupt se fac relativ repede. Soldu' si picioru' si alea. Hai sa ne vedem sanatosi cand ne dam jos de pe motoare. p.s. Da, Ninjo, they really love me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Insanatisire grabnica. Pana la urma ai "produs" 300 sau 500E????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 tot raul spre bine ai? sa stii ca ne-ai speriat un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Uite un om care stie sa se descurce Si eu sunt curios cat ti-a dat ala pana la urma. Hai insanatosire grabnica, ne-ai cam speriat ieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 21, 2005 Admin Share Postat Iulie 21, 2005 Nu mai da idei ca incep baietii sa straga bani de motor. Bine ca esti ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Hai sa te faci bine metre, shi toate cele bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 bre Leoncio, bine ca ai scapat usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i666a Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Pai tocmai tu sa patesti ceva? imposibil! Felicitari pentru "productie", si insanatosire garbnica....motorului ca tu oricum nu mai ai nici o sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Ce sa zic? Imi pare rau ca ai facut accident... Imi pare bine ca ai luat banii de pe tzaranu' ala... Data viitoare probabil ca o sa se uite de 2 ori inainte de a face o intoarcere d-aia.... Insanatoshire grabnica... shi reparatzie ushoara shi rapida la motor... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 bafta si insanatosire grabnica!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Insanatosire grabnica. Am o sugestie... Banuiesc ca oricine ar vrea ceva sustinere/ajutor cand se intampla un necaz de genul... Faceti mai baieti o echipa de interventie si postati un nr de tel... Fiti siguri ca o sa va sune lumea Si asa o sa bage lumea la cap ca nu e de bine daca taie calea la "biciclete"! Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 (editat) Omule bine ca ai scapat numai cu atat ca putea fi mult mai rau. Vezi ce faci si ai grija de tine Editat Iulie 21, 2005 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate