D_A_N Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Eu n-am rezistat decat la primele doua episoade din Altered Carbon. Da, asa e, ideea serialului este originala, dar punerea in scena lasa mult de dorit. Pe de alta parte, am reusit sa vad si eu toate sezoanele aparute pana acum din Better Call Saul. Fantastic, scenaristul a reusit sa lege acest serial de unul din cele mai bune seriale difuzate pana acum (Breaking Bad). Initial nu apare decat Saul (avocatul care spala banii din droguri in Breaking Bad), apoi apare Mike (omul care rezolva "problemele" mafiei), dupa care intra in scena Gus Fring si restaurantul sau Los Pollos Hermanos). Fantastica idee, pusa in practica de un producator pe care o sa-l urmaresc in continuare. I-am dat 9 pe IMDB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Eu am fost cam "subcoplesit" de Three Billboards... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Eu am fost cam "subcoplesit" de Three Billboards... L-am inceput de 2 ori...am adormit pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 primul Lego Movie, cu dublaj in romana. Am fost obligat sa-l vad ( prin santaj sentimental ) si a fost mult mai bun decat ma asteptam. Important dublajul - e mai reusit decat originalul in engleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 L-am inceput de 2 ori...am adormit pe drum eu l-am vazut pe tot saptamana trecuta dar am uitat cum se termina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 Caut un film mai vechi,Reach the rock(1998) si nu il gasesc. Ma poate ajuta cineva cu vre-un link de download? Mersi. https://www.demonoid.pw/files/details/2736946/?loadbal=NnVaZTBqUnJvQjN5SjViaElKcEh2Zz09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 Vazut 2 filme bunicele: Death of Stalin si Mein Fuhrer. Ambele parodii, primul cu multi actori buni si umor englezesc (cui ii place). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 https://en.wikipedia.org/wiki/Mother_(2009_film Excelent film! e pe FL zilele astea, cu Ro sub inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 http://www.imdb.com/title/tt5607714/ On body and soul ... original Testről és lélekről ciudat pentru o vreme, dar fain, totusi. daca dupa vizionare nu devii vegan, nici nu vei mai deveni vreodata ) spoiler melodie care apare si'n peaky blinders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 ce porcarie de urs de crema de pantofi de aur!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 (editat) http://www.imdb.com/title/tt5607714/ On body and soul ... original Testről és lélekről ciudat pentru o vreme, dar fain, totusi. daca dupa vizionare nu devii vegan, nici nu vei mai deveni vreodata ) spoiler melodie care apare si'n peaky blinders Nu e rau, dar e cam dubios...m-a cam bulversat asa. » Post actualizat in 04 Mar 2018 11:51 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt5027774/ Il vad in nominalizarile la Oscar... Mi-a placut. Cel mai bun pe care l-am vazut anul asta... Editat Februarie 28, 2018 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Serial bun, Waco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Nu va uitati la Veronica (nextflix)... m-am luat dupa review pe net, ca e horror rau bla,bla. Teapa, efecte f proaste, actorie slaba, actiune aproape de 0... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Murder on the Orient Express, I,Tonya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Cine isi aduce aminte de cinematografele de pe timpul comunismului si de filmele care rulau in acea perioada...?! Ne asezam la coada la primele ore ale diminetii sa cumparam bilete cand sosea in oras un film "bun". Am prins doua perioade, una in care veneau toate filmele bune de pe mapamond, de la studiourile hollywoodiene pana la filmele de nisa din tarile estice, inainte de prima jumatate a anilor 1970, si a doua in care a urmat o perioada de seceta cumplita in care rulau doar filme din blocul sovietic. Cinematografia era unul dintre putinele mijloace de divertisment ale romanilor.............Ehhhh, amintiri...traim sa adunam amintiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Piesa asta este in playlistul meu .Doar ca alta versiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Cine isi aduce aminte de cinematografele de pe timpul comunismului si de filmele care rulau in acea perioada...?! Ne asezam la coada la primele ore ale diminetii sa cumparam bilete cand sosea in oras un film "bun". Am prins doua perioade, una in care veneau toate filmele bune de pe mapamond, de la studiourile hollywoodiene pana la filmele de nisa din tarile estice, inainte de prima jumatate a anilor 1970, si a doua in care a urmat o perioada de seceta cumplita in care rulau doar filme din blocul sovietic. Cinematografia era unul dintre putinele mijloace de divertisment ale romanilor.............Ehhhh, amintiri...traim sa adunam amintiri! Da, asa este ... In decembrie 1989 rula "Rochia alba de mireasa". Am intrat la film cu prietena mea (actuala nevasta) si cand am iesit, armata era pe strazi si incercau sa disperseze grupurile. Incepuse "Revolutia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 10, 2018 Share Postat Martie 10, 2018 Daca maqi vreti din astea care trebuie decodate, am vazut The Killing of a Sacred Deer. Am vazut aseara filmul asta..si mi s-a parut slabut rau. Pacat de actori dar nu erau convingatori deloc, plus ca ideea nici macar nu e originala doar mai trasa de par asa. Seamana foarte mult cu Thinner al lui Steven King. Bine nici ce s-a ecranizat dupa cartea lui n-a fost extraordinar...dar mi s-a parut mai acceptabil la vremea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) Pentru ca filelist nu servesc (am pierdut primul tren) si fiindca pe torrenti intarziau sa apara, mi-am calcat ieri pe suflet si am revenit la online, desi nu sunt mare fan al spamului si lag-urilor aferente. Trebuie sa recunosc ca am fost surprins de calitatea imaginii (mult peste ce am abandonat eu acum x ani). Probabil voi mai ramane cel putin cateva luni bune pe filmeonline.biz daca nu cumva imi recomandați ceva mai bun. Asa ca ieri am servit www://www.youtube.com/watch?v=89OP78l9oF0 iar astazi Primul f fain, cu teme de gandire clasice dar redate într-un film de actiune si fara a derapa in ermetisme si filme pentru doctorat la Unatc. Al doilea, deși putin cam siropos,un fel de combinație de Monte Cristos cu Al 13lea războinic și clișee americane mediocre, a fost digerabil si pe atat de interesant cat sa zic fara dubii ca nu am regretat deloc cele 2 ore cat a durat. » Post actualizat in 15 Mar 2018 21:54 » Post actualizat in 15 Mar 2018 21:55 Editat Martie 15, 2018 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Pentru ca filelist nu servesc (am pierdut primul tren) si fiindca pe torrenti intarziau sa apara, mi-am calcat ieri pe suflet si am revenit la online.. Ce site de online movie folosesti? Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 (editat) filmeonline.biz A zis omu'.. Editat Martie 22, 2018 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Așteptam cu sufletul în vine Red Sparrow și Sicario 2. Acum mai aștept doar Sicario 2. La RS mi s-a-nmuiat bine de tot (sufletul). Intriga slaba, jucat execrabil, fir rosu fără noima... Scurt pe 2 - un fel de Idiocracy in categoria asta de filme în care te aștepți sa îți joace mintea șah la fiecare sfert de ora măcar. Personajul principal masculin și combinațiile tactice au mai salvat din căderea libera. Popcorn movie, de impresionat gagici cu licență în drept la Univ Drăgan din Lugoj. Aaa... și sa nu uit - scene și discuții despre secx (în condițiile în care secxul este unul, poate chiar singurul element important al filmului) la nivel de trupa Bambi. » Post actualizat in 26 Mar 2018 11:58https://www.youtube.com/PmUL6wMpMWw » Post actualizat in 26 Mar 2018 12:10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Chiar daca nu e regizat de Villeneuve, sper totusi ca sicario 2 sa imi placa la fel de mult ca primul. Atmosfera din primul e geniala , Del Toro contribuie din plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 26, 2018 Admin Share Postat Martie 26, 2018 Si Josh Brolin a jucat foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Detroit....daca nu s-a zis si nu s-a vazut. http://www.imdb.com/title/tt5390504/?ref_=fn_al_tt_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate