kcuf_di Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 saw 1 si 2 mi s-au parut foare bune. maine apare saw 3 la bucuresti, in timisoara nu stiti cand apare? l-as "cumpara", dar prefer sa il vad la cinematograf. Unde este cinematograf in Timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 in a magical place called zion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 (editat) Pentru amatorii de SF, a inceput al treilea sezon din Battlestar Galactica. Iata doua bucatele din al patrulea (pana acum) episod: Primul fragment. Al doilea. (asta-i un fel de combo din mai multe) Editat Octombrie 26, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Unde este cinematograf in Timisoara? capitol, timis si studio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 capitol, timis si studio? Capitol, actuala sala de concerte a orchestrei, Timis inchis, Studio- unicul. Intr-un cuvant Timisoara e la pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 oricum am aflat ca nu apare in timisoara. ma pun sa il cumpar de pe net. in 3 ore ii gata..asteptam sa se deschida in mall cu 300 de mii biletu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 mie mi-a placut veronica f mult,chit ca e un film pt copii.A fost facut pe vremea lui Ceausescu prin Rusia(asa mi-au zis ai mei) Cine mai are filme vechi,e rugat frumos sa mi le dea(inclusiv pe alea cu Charlie Chaplin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) Mie mi-au placut tare mult "the long weekend" si "stupid man"....doua comedii super tari... Editat Octombrie 30, 2006 de motogirl... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Saw 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) Si a avut vreo 12 cinematografe Timisoara... Cine a vazut filme la Steaua Rosie Mehala, sau Muncitoresc Freidorf, Parc, Dacia, sau Victoria? Cred ca unii mai tineri nici n-au mai auzit de cinematografele astea... Cui i-a placut Dead Man? Editat Octombrie 30, 2006 de chopper_savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Mai era cinematograful Arta cu gradina de vara ca la Capitol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 31, 2006 Admin Share Postat Octombrie 31, 2006 Capitol, actuala sala de concerte a orchestrei, Timis inchis, Studio- unicul. Intr-un cuvant Timisoara e la pamant. > Saptamana asta am fost la Studio la "A fost sau n-a fost" -> nu mi-a placut. > Acum 2 saptamani am fost la Timis la "Hartia va fi albastra" -> mi-a placut > Acum x saptamani am fost tot la Timis la "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" -> mi-a placut, mai mult decat Hartia va fi albastra > Acum x luni am fost la Capitol la "Legaturi Bolnavicioase" (la premiera) -> mi-a placut cel mai mult Nu e inchis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moria Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 You,me&Dupree,Secret window,Constantine,ICE AGE ,Sleepy Hallows,The cronicles of Narnia(chiar e interesant filmu),How to lose a guy in 10 days,Rain Dogs.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
child_of_maya Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Cui i-a placut Dead Man? E unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Pentru toti fanii Almodovar, sincer va spun, Volver e cel mai bun de pana acum dupa parerea mea...Raman cadrele alea originale, culorile de tablou, aceasi regie impecabila, aceeasi muzica ilustrativa, si in plus, scenariul este exceptional... Recomand cu caldura. PS: Daca va duceti, ca mine, la matineu, veti intalni multi mosulici, trecuti de 60 de ani, care la fazele de priveghi, inmormantari etc...or sa plece unul cate unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 > Acum x luni am fost la Capitol la "Legaturi Bolnavicioase" (la premiera) -> mi-a placut cel mai mult Ai filmul?Il vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Ai filmul?Il vreau si eu Il gasesti pe retea fara problema....e foarte dragut, oricum...si soundtrackul e genial...vezi faultline - your love means everything... superpiesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 1, 2006 Admin Share Postat Noiembrie 1, 2006 Ai filmul?Il vreau si eu cumpara-l si tu: http://www.legaturibolnavicioase.ro/ro/dvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 am vazut saw 3. e tare filmul, parca se intortocheaza mai mult sirul povestirii decat in celelalte 2. mai putine crime but a deeper meaning. nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 (editat) The Shawshank Redemption Se poate downloada DVDrip: (Torrent site) http://www.isohunt.com/download/13477413/t...hank+redemption Editat Noiembrie 6, 2006 de F_Krisztian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 E unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut... nu l-am vazut si am auzit de el. Il are careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
child_of_maya Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 nu l-am vazut si am auzit de el. Il are careva ? Il am eu...dar cu siguranta il gasesti si pe DC, eu de acolo l-am luat. Jarmusch rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Un documentar BBC interesant: "The century of the self". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 am vazut BarnYard. unu dintre cele mai tari filme animate. il recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THe viC3roy Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 The Matrix (all parts), How High, A Beautiful Mind,21 grams,Sweet November, The Ring I, Schindler's List, Green Mile, Cruel Intention, Gladiator, Family Man, Dude where is my car, Rome , Band of Brohers,Cypher, Joey, -astea pe care mi le aduc aminte acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate