Flower-Power Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Mai eu nu mai am rabdare sa vad un film... mai ruleaza ceva de genul bridge of spies, inception sau lupul de pe wallstreet? La astea am ramas ultima data si parca m-ar tenta sa vad ceva de tipul asta daca aveti recomandari. Gracias! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Sa ruleze unde? pe filelist poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 La cinema in prezent? Sau pe net ca si acolo pot vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 8, 2017 Admin Share Postat Septembrie 8, 2017 Sunt titluri vechi, gasesti doar pe net, torrenti sau filme online. Daca ti.a placut podul spionilor poti incerca tinker, taylor, soldier, spy, mie mi.a placut extrem de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Irreversible - un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 (editat) Sunt titluri vechi, gasesti doar pe net, torrenti sau filme online. Daca ti.a placut podul spionilor poti incerca tinker, taylor, soldier, spy, mie mi.a placut extrem de mult. +1 Extraordinar filmul Editat Septembrie 8, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Asta sa fie pentru weekend! Merci ! Sunt titluri vechi, gasesti doar pe net, torrenti sau filme online. Daca ti.a placut podul spionilor poti incerca tinker, taylor, soldier, spy, mie mi.a placut extrem de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 e foarte bun si serialul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Anul asta cam slabe filme. Noroc cu serialele. Poate Blade Runner sa rezolve ecuatia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Anul asta cam slabe filme. Noroc cu serialele. Poate Blade Runner sa rezolve ecuatia.. Avind in vedere ca nu-i regizat de Ridley Scott mai e o speranta. Is curios cum e Wind River asta, dupa Sicario si Hell on High Water ma astept sa fie digerabil dar neremarcabil (adica ok dupa standardele mele). Editat Septembrie 11, 2017 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Irreversible - un pic Doar pe stomacul gol... "Timpul strică tot." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 The Hitman's Bodyguard De mult nu am ras asa bine la un film. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 (editat) The Hitman's Bodyguard De mult nu am ras asa bine la un film. Recomand. Subscriu. Film de popcorn, dar fain bine. Oricum peste medie. Editat Septembrie 18, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 (editat) In seara asta ma uit la Blade Runner, sa imi dau un ''refresh'' inainte de a vedea la cinema Blade Runner 2049. Intre timp au iesit trei filmulete din universul Blade Runner : Editat Septembrie 29, 2017 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 30, 2017 Share Postat Septembrie 30, 2017 The Circle, adevărul din spatele rețelelor de socializare. Din păcate e cu happy end ca să meargă pop-cornul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Septembrie 30, 2017 Share Postat Septembrie 30, 2017 The Wizard of Lies (2017) distributie: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Alessandro Nivola etc subiect: cea mai mare schema Ponzi din istorie, 65 mld.$ nota IMDB: 6.9/10 (personal l-am punctat cu 8/10) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 3, 2017 Admin Share Postat Octombrie 3, 2017 Salut dragilor, unde gasesc sa descarc in format HD Snow falling on cedars? Aveti vreun torrent in afara de Filelist unde imi puteti da o invitatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 pe thepiratebay ai cautat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 4, 2017 Admin Share Postat Octombrie 4, 2017 Acolo stiu ca nu le gasesc in format HD, am nevoie sa fie minim 4-5 GB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Recomand LIFE, e un film care te tine cu sufletul la gura...asta pt cei care va agreati seria Alien, spatiu, navete spatiale etc. Au lasat loc misto pt continuare. http://www.imdb.com/title/tt5442430/?ref_=fn_al_tt_1 sper sa mearga link-ul. Enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 8, 2017 Admin Share Postat Octombrie 8, 2017 Film subtire, departe de celebra serie Alien. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 In seara asta ma uit la Blade Runner, sa imi dau un ''refresh'' inainte de a vedea la cinema Blade Runner 2049. Intre timp au iesit trei filmulete din universul Blade Runner : vazut Bade Runner. Cred ca e prima data in multi ani cand nu am fost nemultumit de un film care avea "istorie". Placut muzica, imagine, poveste, actori cu o mica rezerva la "Han Solo" desi a fost exact asa cum imi imaginam ca va fi. sec. Foarte misto, lung dar te prinde, pacat ca cinema-ul din Sibiu are niste scaune varza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Recomand LIFE, e un film care te tine cu sufletul la gura...asta pt cei care va agreati seria Alien, spatiu, navete spatiale etc. Au lasat loc misto pt continuare. http://www.imdb.com/title/tt5442430/?ref_=fn_al_tt_1 sper sa mearga link-ul. Enjoy. Pentru cei care doar agrează, da, se poate considera a fi o trimitere către Alien. Pentru restul, e ca un clickbait de pe libertatea.ro.» Post actualizat in 09 Oct 2017 12:28 vazut Bade Runner. Placut muzica, imagine, poveste, actori cu o mica rezerva la "Han Solo" desi a fost exact asa cum imi imaginam ca va fi. sec. L-am revăzut ieri pe cel din '82, personal mi-e ciuda ca are continuare. Daca e un actor pe care nu il sufăr deloc, ala e Reynolds. Chiar nu stiu ce sa fac deoarece inca ma abțin sa vad si trainspotting 2, nu stiu daca rezist cu doua neveuri "sonore". Editat Octombrie 9, 2017 de verssatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Star Trek: Discovery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 10, 2017 Share Postat Octombrie 10, 2017 The hitman's bodyguard . Super smecher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate