Admin l.u.v Postat Februarie 22, 2017 Admin Share Postat Februarie 22, 2017 Perfetti sconosciutti, un film italian absolut superb, da clasa multora din ce am vazut in ultimii ani! Manchester by the sea, o labareala de film lung si fara nicio idee clara, cu un actor principal jalnic, cu aceeasi figura tampa, indiferent de situatie. Nocturnal animals, film psihologic, dar la final nu intelegi nimic, nici ce se vrea, nici cine sufera dupa cine. Hacksaw ridge, in afara faptei de eroism dupa care s-a facut, filmul este un amalgam intins pe 2 ceasuri, in care nu vezi decat scene de razboi duse la extrem, in stilul regizorului. Actor principal ales prost, aceeasi figura tampa si pierduta. Notele primite pe site-uri sunt naucitoare, 9.4 pentru un film plat ca fundul unei invatatoare ramase fata batrana la tara. The tiger: an old hunter's tale, al doilea film coreean pe care il vad, o prostie de film la care s-ar plictisi si fi-miu, care are 10 ani! Chiar nu stiu ce dracu a fost in capul meu de am asteptat sa vad genericul de final! Aceeasi nota mare, 7.5, stau si ma intreb daca eu mi-am pierdut simturile si imbatranesc, sau multi sunt de-a dreptul paraleli cu ce inseamna film. Alone in Berlin, un film bun, realist si trist, despre niste vremuri odioase, sub un regim criminal. Operation Chromite, film de razboi facut dupa un fapt real, dar in care nu vezi nimic special, imi aduce aminte de celebrele filme rusesti heirupiste, facute de Mosfilm! The light between oceans, un film de dragoste si o drama, interesant, bun de vazut, desi ideea este trasa de par. Deepwater Horizon, interesant de vazut doar prin prisma faptului ca este facut dupa un fapt real. Inferno, prostie fara sens, cu Tom Hanks in rol principal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 apropo de note mari pe imdb si nejustificate am fost ieri la Jhon wick 2 sare prin somn rau filmu asta... primul mi-a placut si vazand nota(8 pe imdb) de la 2 am zis ca s-a reinventat keanu nu vreau sa fac spoiler, da creca in rambo 3 si 4 (la un loc) au fost omorati mai putini oameni ca in filmul asta ca vorbeai de filme coreene, mie mi-au placut astea: http://www.imdb.com/title/tt2625030/?ref_=tt_rec_tt http://www.imdb.com/title/tt1190539/?ref_=tt_rec_tt http://www.imdb.com/title/tt0353969/?ref_=tt_rec_tt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 apropo de note mari pe imdb si nejustificate am fost ieri la Jhon wick 2 sare prin somn rau filmu asta... primul mi-a placut si vazand nota(8 pe imdb) de la 2 am zis ca s-a reinventat keanu nu vreau sa fac spoiler, da creca in rambo 3 si 4 (la un loc) au fost omorati mai putini oameni ca in filmul asta ca vorbeai de filme coreene, mie mi-au placut astea: http://www.imdb.com/title/tt2625030/?ref_=tt_rec_tt http://www.imdb.com/title/tt1190539/?ref_=tt_rec_tt http://www.imdb.com/title/tt0353969/?ref_=tt_rec_tt Asta e filmul meu coreean preferat (Musa ): http://www.imdb.com/title/tt0275083/?ref_=nv_sr_1 Oldboy, originalul, e iarasi un film superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Nu știu dacă s-a vorbit despre asta aici, dar anul acesta apare Iron Sky 2. Pentru cei care nu știu, Iron Sky (2012) a fost un film despre invazia planetei de către naziști, care au supraviețuit WW2 într-o bază secretă aflată pe partea obscură a Lunii... Cât de calumea e asta?! Iron Sky: The Coming Race (2017) va fi tot cu naziști, care vor călări dinozauri carnivori. Personal nu mă pot gândi la ceva mai șmecher. De văzut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 24, 2017 Admin Share Postat Februarie 24, 2017 Primul a fost o prostie, al doilea nu poate fi altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Ești prea radical A fost un pamflet tot filmul. Probabil așa va fi și al doilea. Să stai să te întrebi tot timpul ce idei grotești le mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Taaboo, cu Tom Hardy. Foarte bun, recomand : http://www.imdb.com/title/tt3647998/?ref_=nv_sr_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Taaboo, cu Tom Hardy. Foarte bun, recomand : http://www.imdb.com/title/tt3647998/?ref_=nv_sr_1 +1 excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Iron Sky: The Coming Race (2017) va fi tot cu naziști, care vor călări dinozauri carnivori. Personal nu mă pot gândi la ceva mai șmecher. De văzut! E maxim ! Abia astept si Machete Kills Again .. In Space Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Vazut T2 Trainspotting. Acceptabil, mai ales ca am plecat de acasa cu gindul ca o sa fiu complet dezamagit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Vazut Iron Sky acum... mizerabil, chiar si pt o parodie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 25, 2017 Admin Share Postat Februarie 25, 2017 Eu nu am rezistat pana la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 A fost, pt cateva episoade. Adevarat Am stat aseara sa vad cu se termina primul sezon - cam tras de par. Dar primele 3-4 episoade au fost foarte promitatoare. Apoi s-a mai basit un pic. Personal, consider ca The Young Pope este cel mai bun serial pe care l-am vazut in ultimii ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Vad ca n-a pomenit nimeni Billions. Foarte bun. Primul sezon a fost excelent. A inceput al doilea vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 (editat) The Man in the High Castle Daca ar fi castigat nemtii WW2... Editat Februarie 26, 2017 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) West World !!! Cu Anthony Hopk8ns Black Sails House of cards Designated survaivor Editat Februarie 27, 2017 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Da! Westworld foarte smecher. Circula o gluma cu musca in perioada alegerilor la americani. Se tot punea o musca pe rahatul ala de Hillary si aia nu schita nici-un gest, musca i se plimba pe fata si ea vorbea neperturbata inainte. Designated Survivor deasemenea foarte bun, reincepe pe 8 Martie. Kiefer Sutherland. Filmul atinge multe chestii delicate dar le cam "drop it like is hot". A reinceput Homeland de ceva timp, incepe slab dar e mai la tinta decat toate sezoanele de pana acum si toate au fost spot on. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 (editat) Vazut Logan ieri la cinema, a meritat toti banii. In ultimii ani au tot iesit filme cu super eroi, mai bune sau mai rele, dar acest film este iesit din tiparele cu care ne-am obisnuit. As zice ca e 50% cu supereori si 50% drama unui om batran, a carei vreme a trecut, si felul in care se chinuie sa isi duca existenta inainte. Am remarcat in mod deosebit actrita care a interpretat rolul lui X-23, a avut o interpretare excelenta. Sper sa o mai vedem pe micul ecran !!! 8/10 Editat Martie 6, 2017 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 Am vazut primele 2 sezoane din The Killing (varianta americana). Incepe bine, actori OK dar in sezonul 2 o da intr-o tocanita trasa de par. Probabil n-o sa mai vad si sezoanele 3 si 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 (editat) apropo de note mari pe imdb si nejustificate am fost ieri la Jhon wick 2 sare prin somn rau filmu asta... primul mi-a placut si vazand nota(8 pe imdb) de la 2 am zis ca s-a reinventat keanu nu vreau sa fac spoiler, da creca in rambo 3 si 4 (la un loc) au fost omorati mai putini oameni ca in filmul asta ca vorbeai de filme coreene, mie mi-au placut astea: http://www.imdb.com/title/tt2625030/?ref_=tt_rec_tt http://www.imdb.com/title/tt1190539/?ref_=tt_rec_tt http://www.imdb.com/title/tt0353969/?ref_=tt_rec_tt Eu am vazut recent John Wick1, cred ca la TV - ProTV si mi s-a parut o prostie fara margini. Perfetti sconosciutti, un film italian absolut superb, da clasa multora din ce am vazut in ultimii ani! Manchester by the sea, o labareala de film lung si fara nicio idee clara, cu un actor principal jalnic, cu aceeasi figura tampa, indiferent de situatie. Nocturnal animals, film psihologic, dar la final nu intelegi nimic, nici ce se vrea, nici cine sufera dupa cine. Hacksaw ridge, in afara faptei de eroism dupa care s-a facut, filmul este un amalgam intins pe 2 ceasuri, in care nu vezi decat scene de razboi duse la extrem, in stilul regizorului. Actor principal ales prost, aceeasi figura tampa si pierduta. Notele primite pe site-uri sunt naucitoare, 9.4 pentru un film plat ca fundul unei invatatoare ramase fata batrana la tara. The tiger: an old hunter's tale, al doilea film coreean pe care il vad, o prostie de film la care s-ar plictisi si fi-miu, care are 10 ani! Chiar nu stiu ce dracu a fost in capul meu de am asteptat sa vad genericul de final! Aceeasi nota mare, 7.5, stau si ma intreb daca eu mi-am pierdut simturile si imbatranesc, sau multi sunt de-a dreptul paraleli cu ce inseamna film. Alone in Berlin, un film bun, realist si trist, despre niste vremuri odioase, sub un regim criminal. Operation Chromite, film de razboi facut dupa un fapt real, dar in care nu vezi nimic special, imi aduce aminte de celebrele filme rusesti heirupiste, facute de Mosfilm! The light between oceans, un film de dragoste si o drama, interesant, bun de vazut, desi ideea este trasa de par. Deepwater Horizon, interesant de vazut doar prin prisma faptului ca este facut dupa un fapt real. Inferno, prostie fara sens, cu Tom Hanks in rol principal! Hahaha - imi plac review-urile tale. Manchester by the sea nu-i ala care a luat Oscar pt best actor?? (nu l-am vazut). Din ce-a fost la Oscar l-am vazut pe cel al lui Denzel, "Fences" si... nu stiu ce sa zic, interpretarea si jocul actorilor e foarte bun, insa povestea in sine e de cacao iar filmul este lungit extrem fara motiv pana la agonie iar monologurile lui Denzel sunt asa lungi de astepti sa se termine dracu' odata, we got the point!!! E ca o piesa de teatru, cred ca singurele cadtre care nu-s acasa la ei ori in curte sunt la inceput cand merge el pe masina de gunoi. La "La la Land" mi-e si groaza sa ma uit... urasc musical-urile. Vazut aseara film bun "Un om pe nume Ove" - suedez, unknown.. fara oscar, fara nic. Am vazut la cinema 4DX "Kong - skull island" sau cum se cheama, interesant, actiune cat cuprinde, pe mine m-a impresionat ca a fost primul film 4DX si primul la cinema dupa 3-4 ani. M-a enervat o faza in film de o prostie crasa: ea (care e fotografa de meserie) e cu aparatul foto pus in trepied spre insula cu cerul instelat si-i spune lui: "I am trying to take a long exposure picture but I am missing the flash, my flash broke" .. - wtf is this?? In toata armata aia de tehnicieni care au produs filmul nu au gasit pe nimeni sa le zica ca asta e o ineptie? Editat Martie 14, 2017 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Relativ legat de WW2, Trenul Vietii: http://www.imdb.com/title/tt0170705/?ref_=nv_sr_1 Asta mi-a placut si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Eu am vazut recent John Wick1, cred ca la TV - ProTV si mi s-a parut o prostie fara margini.Asta e cunoscut sub numele de efectul Keanu Reeves: s-a observat ca daca joaca intr-un film, filmul ala e prost.e cu aparatul foto pus in trepied spre insula cu cerul instelat si-i spune lui: "I am trying to take a long exposure picture but I am missing the flash, my flash broke" .. - wtf is this?? In toata armata aia de tehnicieni care au produs filmul nu au gasit pe nimeni sa le zica ca asta e o ineptie?Pai de motoarele mono sau bicilindru care suna toate a 4L in filme ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 (editat) M-a enervat o faza in film de o prostie crasa: ea (care e fotografa de meserie) e cu aparatul foto pus in trepied spre insula cu cerul instelat si-i spune lui: "I am trying to take a long exposure picture but I am missing the flash, my flash broke" .. - wtf is this?? In toata armata aia de tehnicieni care au produs filmul nu au gasit pe nimeni sa le zica ca asta e o ineptie? Vezi ca era vorba de lanterna (in engleza se mai practica folosirea termenului) si tipul o ajuta cu lumina brichetei, iar tipa isi ajusteaza setarile aparatului.... Editat Martie 15, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Am vazut mare parte din el, nu am apucat inca sa-l termin... e ok, prezinta lucrurile din alta perspectiva, lucruri noi, unele neprezentate in trecut, dar... e clar partinitor, dupa vreo ora iti dai seama ca e de partea nemtilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 La "cele facute de altii" mi se pare mult mai evident si cu mai multe denaturari si exagerari. Imi place documentarul asta, o sa imi fac timp (na, ca acum nu mai am deloc) sa-l vad pana la capat, dar nu e de luat ca adevar absolut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate