Admin l.u.v Postat Aprilie 24, 2017 Admin Share Postat Aprilie 24, 2017 Am vazut aseara doua filme absolut superbe: -Woman in Gold (2015), un film despre recuperarea unei picturi celebre care a fost confiscata de catre nazisti. -Gold (2016), cu un rol fabulos jucat de Matthew McConaughey. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 Te dadusi la goldean..Ala cu tabloul mi-a placut si mie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 Penny Dreadful: http://www.imdb.com/title/tt2628232/?ref_=nv_sr_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 24, 2017 Admin Share Postat Aprilie 24, 2017 Pai ai dat un link catre Wikipedia care nu are nicio legatura cu vreun film! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 Eu urmaresc recent Into the Badlands, au ajuns la sezonul 2 pe la jumatate deocamdata. http://m.imdb.com/title/tt3865236/ (varianta cenzurata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) -Gold (2016), cu un rol fabulos jucat de Matthew McConaughey.Un c.acat previzibil si prost in cam toate felurile. 43% pe Rotten Tomatoes - de acord Editat Aprilie 27, 2017 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) Ce-i enervant la filmul asta e ca-i facut cu zero efort - un colaj de stereotipuri hollywoodiene + ULTRA previzibil. Da' intr-un fel e bine ca posteaza si luv impresii ca stiu la ce filme sa nu ma uit. Editat Aprilie 27, 2017 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 27, 2017 Admin Share Postat Aprilie 27, 2017 -Gold (2016), cu un rol fabulos jucat de Matthew McConaughey. Un c.acat previzibil si prost in cam toate felurile. 43% pe Rotten Tomatoes - de acord Eu am subliniat ca mi-a placut rolul pe care l-a facut actorul. Eu pot defalca jocul unui actor de actiunea unui film, nu le bag la oala. Ar fi totusi indicat ca atunci cand dai o replica sa citesti atent si ce se scrie. Ce-i enervant la filmul asta e ca-i facut cu zero efort - un colaj de stereotipuri hollywoodiene + ULTRA previzibil. Da' intr-un fel e bine ca posteaza si luv impresii ca stiu la ce filme sa nu ma uit. Deh, sunt filme si filme, cinefili si cinefili. Nici biftecul tartar nu place tuturora.. Am vazut si Hacker, un film foarte interesant si bine jucat, desi actorii sunt total necunoscuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) Am vazut o chestie numita Top of the Lake, Noua Zeelanda (6 ep. deci mai mult film mai lung decit serial). Nu prea mi-a placut. Toti sint ori violati, ori violatori, ori obsedati sexual, ori impotenti, ori pedofili ori combinatii de. Sper ca n-o fi decit obsesiile vreunui scenarist. Editat Aprilie 27, 2017 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Un c.acat previzibil si prost in cam toate felurile. 43% pe Rotten Tomatoes - de acord e previzibil din trailer de fapt chiar din teaseru de la trailer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Deh, sunt filme si filme, cinefili si cinefili. Nici biftecul tartar nu place tuturora..Eu nu-s cinefil.Am vazut si Hacker, un film foarte interesant si bine jucat, desi actorii sunt total necunoscuti.Men da' te autodepasesti, asta are 0% pe RT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Eu nu-s cinefil.Men da' te autodepasesti, asta are 0% pe RT. Care este lagatura dintre un prost (pentru tine/ rating slab) si o persoana care il apreciaza? Pur si simplu iti place filmul sau nu.... Nu te duci la muzeu sa vezi o pictura, pe baza evaluarii critice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Care este lagatura dintre un prost (pentru tine/ rating slab) si o persoana care il apreciaza?Filmele care-i plac lui luv au niste chestii in comun Acuma tine-mi discursul ala ponosit cu gusturile nu se discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 28, 2017 Admin Share Postat Aprilie 28, 2017 Nu-i rau ca sunt luat ca marker, spuneam ca mie-mi place tartarul, altii vomita cand il vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Cum sa faci sa razi cu lacrimi numai când te gândești la Trainspotting. Te bagi la Ill Manors și te rogi sa poți sa îl duci pana la capăt fără sa iei o pauza de reality check, atât de spooky și pe bune este. Anyway, enjoy: Editat Aprilie 28, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Cum sa faci sa razi cu lacrimi numai când te gândești la Trainspotting. Te bagi la Ill Manors și te rogi sa poți sa îl duci pana la capăt fără sa iei o pauza de reality check, atât de spooky și pe bune este. Anyway, enjoy: Have you seen Francis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Nush de ce, am zis aseara sa ma uit la Triplu X asta nou. Il recomand doar daca sunteti bauti/fumati si in compania unor tovarasi foooarte caterincosi. Sa dea draq, filmele indiene in care sar aia cu calul peste elicopter sunt mici copii pe langa asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 5, 2017 Admin Share Postat Mai 5, 2017 Pai si la ce te asteptai? In alta ordine de idei, am re-re-re-re vazut Kill Bill, masterpiece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 (editat) Văzut și eu triplu x. Indienii au concurenta serioasa, cum zicea cineva mai sus. Am ras de ma durea stomacul. Daca filmele americane pot fi catalogate 90% ca popcorn movies, filmele americane plătite de chinezi jignesc inteligenta și unuia cu 8 clase. Am făcut prostia sa ma uit și la Great Wall recent. Dacă ajung chinezii națiunea conducătoare o sa fie caterinca maxima. Editat Mai 6, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 In ulitimele 3 zile am incercat sa ma uit de 3 ori la ultimul triplu X. Stiam la ce sa ma astept dar totusi cand l-am vazut p-ala ca isi da drumu' din varfu' schelei de la zeci de metri inaltime cu niste schiuri gasite acolo si n-are nici pe dracu' mi-a dat sangele pe nas. Si daca asta n-ar fi tot pe urma il vad pe eroul nost' cum o arde cu manta pe laterala unui otobuz pe longboard fiind. Asta a fost momentul in care mi-am bagat-o in ma-sa si am schimbat pe Tom&Jerry. Asta in primele 10 minute. Nu e film de actiune, este o parodie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Nu-i rau ca sunt luat ca marker, spuneam ca mie-mi place tartarul, altii vomita cand il vad. Si mie imi place tartarul iar lu' Calin i-ar prinde bine niste lamaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Remeber The Titans - http://www.imdb.com/title/tt0210945/?ref_=fn_al_tt_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 vazut de curand Gardienii Galaxiei Vol 2. exact la ce ma asteptam de la el, misto, de ras e ok. efecte speciale foarte bine facute. Rezervare facuta azi la Aliens Covenant. sper sa nu ies injurand din sala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 vazut de curand Gardienii Galaxiei Vol 2. exact la ce ma asteptam de la el, misto, de ras e ok. efecte speciale foarte bine facute. Rezervare facuta azi la Aliens Covenant. sper sa nu ies injurand din sala... eu merg maine.... se pare ca este un mix de stiluri intre Prometheus si seria initiala Alien. pana acum singurele filme "din serie" care nu m-au convins au fost cele cu vs. Predator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 In ulitimele 3 zile am incercat sa ma uit de 3 ori la ultimul triplu X. Stiam la ce sa ma astept dar totusi cand l-am vazut p-ala ca isi da drumu' din varfu' schelei de la zeci de metri inaltime cu niste schiuri gasite acolo si n-are nici pe dracu' mi-a dat sangele pe nas. Si daca asta n-ar fi tot pe urma il vad pe eroul nost' cum o arde cu manta pe laterala unui otobuz pe longboard fiind. Asta a fost momentul in care mi-am bagat-o in ma-sa si am schimbat pe Tom&Jerry. Asta in primele 10 minute. Pierderea ta. Ai ratat mersul pe si pe sub apa cu o enduroaica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate