florinelu07 Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Astept sa il vaz si io. Istoria este scrisa de invingatori - fact. Dincolo de propaganda, Hitler & Co au fost mai degraba gentilomi la Dunkirk si au ingaduit evacuarea aliatilor. In contrapartida, as vrea sa vad un proiect cimotografic inspirat de holocaustul de la Dresda, unde aliatii nu au avut defel dileme morale... Sau ceva ecranizare cu Odesa '41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Zboara sub radare, insa merita vazut - http://www.imdb.com/title/tt4661358/reviews?ref_=tt_urv "there are 2 sides to every story" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 (editat) Belea filmu...nota 10 de la mine Editat August 1, 2017 de ricomuerte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 (editat) Astept sa il vaz si io. Istoria este scrisa de invingatori - fact. Dincolo de propaganda, Hitler & Co au fost mai degraba gentilomi la Dunkirk si au ingaduit evacuarea aliatilor. In contrapartida, as vrea sa vad un proiect cimotografic inspirat de holocaustul de la Dresda, unde aliatii nu au avut defel dileme morale... Filmul e bun, are atmosfera misto, dar cam ai dreptate cu ceea ce ai scris mai sus. Cu putin efort si mai multa vointa, nu mai ajungea nici un soldat britanic inapoi. Editat August 12, 2017 de bimbominkia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 12, 2017 Admin Share Postat August 12, 2017 Dalida, foarte bine facut, pentru cine isi aminteste de aceasta cantareata si iubeste muzica acelor ani. Tragica poveste, sa fii o diva, sa ai tot ce-ti doresti si sa mori nefericita! Misto aleasa actrita, seamana foarte bine cu celebra cantareata. Suburra, excelent film italian despre mafie. Restul de mai jos sunt productii pentru handicapati, nu pierdeti timpul! Hunter's Prayer The Exception King Arthur, legend of the Sword Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 M-ai făcut curios cu Suburra. De la Gomorra încoace nu am mai văzut ceva notabil. O sa ma bag la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 Belea filmu...nota 10 de la mine Subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Suburra, excelent film italian despre mafie. Suuuuperb! Multumesc maxim. Se bate de la egal cu Gommorra. Vazut astazi si ultimul Alien... La un moment dat incepusem sa ma uit pe pereti si doar sa mai ascult dialogurile in casti. Ce pierdere de timp... Si am inceput si "The Wall", dar e cam lame bine... Sper sa il pot duce pana la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 (editat) Suburra, excelent film italian despre mafie. unde il gasesc cu subs in engleza? am gasit HD dar cu subs in portugheza... Mersi anticipat Editat August 15, 2017 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 (editat) Eu descarc întotdeauna subtitrări în engleza. De pe subtitles.com. Pentru românești - de pe regielive.ro/subtitrari. Pe subtitles este 1000% in engleza. Luata de mine. Editat August 15, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Eu descarc întotdeauna subtitrări în engleza. De pe subtitles.com. Pentru românești - de pe regielive.ro/subtitrari. Pe subtitles este 1000% in engleza. Luata de mine. Ms nu ma refeream la subtritari separat, tv-ul meu nu le vede.. Ma refeream sa descarc filmul cu subs in engl incorporat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Ms nu ma refeream la subtritari separat, tv-ul meu nu le vede.. Ma refeream sa descarc filmul cu subs in engl incorporat. Ce TV ai? La Samsung-uri trebuie sa ai fisierul cu subtitrarea cu exact acelasi nume ca fisierul film in acelasi folder si merge. Si trebuie sa fie SRT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Ms la toti. Am intradevar un Samsung de al' dastept. Cica. Am sa incerc. Italiana o parlesc si o intaleg destul de bine, dar dialectul din film e pe departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 pe filelist.ro e hd rosub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 16, 2017 Admin Share Postat August 16, 2017 Suuuuperb! Multumesc maxim. Se bate de la egal cu Gommorra. Sa traiesti! Legat de Gomorra, am incercat sa-l vad cand aparuse si nu am rezistat, dar l-am revazut ieri. Diferenta este ca intre timp am citit cartea, pentru ca altfel nu o faceam nici acum, daca nu ai nervi filmul ti se pare o porcarie fara cap si coada. In carte se explica clar cine, ce si cum si astfel faci toate conexiunile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 18, 2017 Admin Share Postat August 18, 2017 Da, foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 pe filelist.ro e hd rosub imi poti da o invitatie sau un cont: username/ pass? ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Daca filmul este mai vechi, adica n-a aparut de trei zile ... poti folosi BSPlayer free.Deschizi filmul in BSPlayer si apoi click dreapta si parcurgi "traseul" de mai jos: Selectezi din lista de subtitrari care se va deschide fix cea care are exact denumirea fisierului tau video.Ptr a vedea pe TV este necesar ca fisierul video si cel cu subtitrare sa aiba aceeasi denumire.Cand este nevoie sa pun subtitrarea la filmul pe TV, redenumesc utilizand cifre: 1.mkv cu 1.srtSper sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 super ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 What happend to Monday (a.k.a. Seven sisters) http://www.imdb.com/title/tt1536537/?ref_=nv_sr_1 fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 L-am vazut si eu ieri, recomand ! Unul dintre cele mai bune filme din acest an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 F bun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Musai sa il vad....il am pe lista de vreo 3-4 saptamani » Post actualizat in 30 Aug 2017 19:45 Fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 L-am notat..o sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Ar fi interesant daca ati lasa recenzii mai detaliate ... decat fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate