Ralucone Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Wow, esti primul care spune ca merita vazut si revazut. Inland Empire este un film greu de digerat, insa bun. Iti trebuie un stomac tare si un soi de open-mind si, pe deasupra, eu personal recomand sa fi vazut si altele de David Lynch inainte sa te inhami la un Inland Empire -- sa zicem ca e bine sa-ti faci temele, ca nu cumva sa iesi cu impresia gresita in ceea ce-l priveste pe "papa" Lynch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Ideea fu de a descoperi fani ai lui mister Lynch, desi nu ma indoiesc de existenta lor...si imi pare rau de sunt prima (sunt de sex feminin ) care spune ca filmul merita nu doar vazut... asta chiar e o treaba tare trista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Scuze de gender confusion, profilul tau e de vina Merita vazut, si revazut, in general. Doar ca cu Lynch e un pic mai greu, nu e tocmai "your average Joe makin' a movie"... Incurajez fenomenul Lynch, pacat ca sunt atat de putini care il gusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dirtbike Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) Wow, esti primul care spune ca merita vazut si revazut. Inland Empire este un film greu de digerat, insa bun. Iti trebuie un stomac tare si un soi de open-mind si, pe deasupra, eu personal recomand sa fi vazut si altele de David Lynch inainte sa te inhami la un Inland Empire -- sa zicem ca e bine sa-ti faci temele, ca nu cumva sa iesi cu impresia gresita in ceea ce-l priveste pe "papa" Lynch ===== ERASERHEAD ====printre primele lui filme and still his best (IMHO) Editat Noiembrie 9, 2007 de dirtbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Pride and Prejudice, varianta 2005, cu Keira Knightley O ecranizare frumoasa foc, o prea-ecranizare, caci finalul mi s-a parut prea de carte, asa. Ultima secventa adica. Dar per ansamblu un film frumos, replici frumos construite si frumos servite Chipuri frumoase, costume faine...ce sa mai, pachetul complet pentru o seara de sniff-sniff cu o ciocolata si un pachet de servetele langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Recomand de pe dc: Dr. Strangelove (genial) - pentru ansamblu, 9 Rota (the 9th Company) cica cel mai de succes film rusesc - pentru tehnica de lupta, The beast of war - pentru tehnica de lupta si documentarea foarte buna, Terminus Paradis - savureaza-l cu noua sticla 2,5 L de la Loewenbrau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Suspect Zero si-un film care m-a impresionat in liceu si care m-a determinat sa citesc carti scrise de soldati de rand Saving Private Ryan alt film care m-a atins... Braveheart... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 si-un film care m-a impresionat in liceu si care m-a determinat sa citesc carti scrise de soldati de rand Saving Private Ryan Am citit si eu o carte scrisa de un soldat de rand, un roman pe frontul de est. N-are nici o legatura cu eroismele din "Saving Private Ryan" (altminteri, bun film). Ce cruciada impotriva bolsevismului, ce pamantul tarii sfant si alte baliverne? Nu-i interesau decat 2 lucruri: mancarea si femeile. Exact in aceasta ordine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 exact! io am zis ca filmul m-a determinat....n-am zis ca am gasit acelasi lucru Mai toti vor ca razboiul sa se termine si sa plece acasa, indiferent de cine castiga, toti vor sa scape cu viata! Legiunea Blestematilor .....caterinca/aventura nu drama insa am citit si 'NAM de Mark Baker.....o adunatura de povestiri ale catorva soldati si vreo 2 infirmiere. Cutremorator ce faceau astia pe acolo dupa ce am citit cartea asta am vazut Full Metal Jacket, oarecum ontopic....si Triunghiul Trigrilor...putin ontopic cu cartea dar le recomand daca va plac filmele cu training militar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 (editat) Io non ho paura - Gabriele Salvatores. Un film tare frumos. Happiness - Todd Solondz. Un film despre tot felul de obsesii naspa, sexual abuse, frustrari, etc. Nu e chiar un Sunday movie dar merita incercat (only if you are an adult). Four eyed monsters. E un film de vreo 70 de minute despre doi oameni si povestea lor de dragoste. E misto daca esti in starea potrivita. Il gasiti . Lunacy - Jan Svankmajer. Gasiti un trailer aici. Unii ar zice ca e grotesc. It's more. Editat Noiembrie 15, 2007 de JohnDoe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Napola (Before the fall, International English title). IMDB link - Napola Un film interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Braveheart, Adaptation cu Nicolas Cage care a fost foarte tare, toate filmele lui Denzel Washington, Requiem for a dream, Fear and Loathing in Las Vegas, si filmele englezesti care sunt geniale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 as dori cateva "programe" ptr a descarca filme Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Daca ii serial se pune?Ca eu sunt addicted to Prison Break Am vazut toate episoadele scoase pana in prezent si este super fain Si in fiecare marti astept q neradbare urmatorul episod din sezonul 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Un film bun si din punct de vedere estetic si moral. Cat despre partea finala a filmului, prin comparatie, cred ca suntem ultimii oameni. "Das Leben der Anderen" poate fi gasit si ca "The lives of others" PS: Ce subtitrare am gasit eu a fost chiar proasta cu toate ca nu se abate decisiv de la dialog. Si off-topic, o carte recenta care dupa aparitie a fost retrasa rapid din librarii, noroc ca se gaseste pe net la www.memoria.ro. Romanii_de_la_est_de_Bug.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Daca ii serial se pune?Ca eu sunt addicted to Prison Break Am vazut toate episoadele scoase pana in prezent si este super fain Si in fiecare marti astept q neradbare urmatorul episod din sezonul 3. ... o sa ai ceva de asteptat pana la urmatorul episod care e abia pe 14.01.2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ... o sa ai ceva de asteptat pana la urmatorul episod care e abia pe 14.01.2008 Sad but true! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Black Snake Moan cu Samuel L. Jackson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Saw 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 La Pacte des Loups, cu Vincent Cassell , Mark Dacascos si Monica Bellucci. Belea de film, vi-l recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Mie cu Mark Dacascos, mi-a placut si Crying Freeman. Apoi ... se mai merita vazute ... The english patient, Ostrov si The Mission (Robert De Niro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 BD intra in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Pisica alba pisica neagra Hannibal Rising Pasarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Avand in vedere succesul pe care l-au avut columbienii cu "Betty cea Urata", americanii s-au gandit sa scoata varianta lor. Desi sincer nu ma asteptam ca povestea lui Betty sa aiba asa un succes printre gospodinele noastre autohtone ahtiate dupa d-al de Maria Fernanda si Jose Armando si toata natia lor de lacrimogeni, trebuie sa recunosc ca serialul cu pricina a fost ok. In unele momente chiar am ras. In hohote. Americanii insa au mai lasat deoparte din izul de telenovela pe care il capata orice serial american la un moment dat, si au scos "Ugly Betty", care este un serial de comedie cu un VAG iz romantic si o tona de ridicol si uneori chiar burlesc. Mai pe scurt, bah, tre' sa recunosc ca au fost o serie de faze in care am ras de mi-au dat lacrimile. Linia povestii e cam aceeasi, tot o revista de moda, tot o Betty urata cu spume si un sef suspect de aratos, insa! Insa e ceva la scenaristi, care au reusit sa faca povestea si mai digerabila. Adicatelea celor care au chef sa rada la un serial in care eroina principala e o tanti urata cu draci, va recomand "Betty cea Urata". apropo: http://www.flickpeek.com , aici puteti vedea filme, seriale, anime-uri si emisiuni online. Calitatea e chiar buna pentru un website. Vizionare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 CLOSER. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate