dani31 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Hugh? De ce ban??? Chiar nu inteleg. Pentru ca fiecare motor are impatimitii lui. Nu exista motor bun si motor prost si nimeni nu poate sa-ti spuna care iti va place. Asa ca cel mai bine intrii pe topicul fiecarui motor si te interesezi acolo model cu model, dupa cum ti-am recomandat mai inainte si dupa cum ai primit deja un link. Sper ca m-am facut inteles de ce "Honda sau Ducati?" nu e o intrebare adecvata. Aaaa, despre mine am avut si japo si italiana si austriaca si nu e relevant pe ce merg acum, imi place orice motor atata timp cat nu e chopper La Ducati un rand de curele tine 20.000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) de vanzare amortizor ohlins cu prindere pt Ducati 749 999 se potriveste si pe R1, scarite racing LUCAS Ducati 749 999. ohlins 200 euro, scarite 200 euro, perfecta stare de functionare, telefon 0768747668 Editat Iunie 8, 2009 de FLK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Se vinde un Ducati unic in felul lui Ducati 7416 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Slautare!Am si eu un 900ss din 99,si vroiam sa stiu atunci cand tragi maneta de ambreiaj ambreiajul se aude mai bine adica nu se mai aude cantanit asa puternic,se aude exact ca la masina cand calci ambreiajul dispare zgomotul nu la toate dar la majoritatea(ma gandeam la priza de la cutie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Slautare!Am si eu un 900ss din 99,si vroiam sa stiu atunci cand tragi maneta de ambreiaj ambreiajul se aude mai bine adica nu se mai aude cantanit asa puternic,se aude exact ca la masina cand calci ambreiajul dispare zgomotul nu la toate dar la majoritatea(ma gandeam la priza de la cutie) lol, esti haios, vezi ca sub jug, in partea dreapta este un butonel rosu, poti da ambreiaju pe vibrati, nu mai calantane deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Baieti, caut roata zimtata ce merge pe volanta, are 71 de dinti, ca in linku de mai jos. Ducati Monster 1000/2003, se potriveste cam de la toate modelele Ducati dupa 2002. Dati un PM va rog sa ajutati un coleg la ananghie. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Starter-Spr...05%7C240%3A1318 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Domnilor am mare nevoie, de nuca de la aceleratie pt un 998, este acceleratia cu un singur cablu, am vazut ca se gaseste acelasi model si pe ST-euri, daca ma poate ajuta cinneva cu unu, mare recunostinta as avea Editat Iulie 2, 2009 de FLK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Am trecut sambata seara (04.07.2009) in jurul orei 22 prin Piata Victoriei si am vazut vreo 10 Ducati. Acolo se face adunare Ducati sau a fost un eveniment ocazional? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 ducati-malboro, un grup de ducatisti pliba prin cluburii, fetele de la malboro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 baietii bravi de pe monster lounge. altfel, in fiecare miercuri la 19:00 e adunare ducatista la academia militara pe platou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Poate sa-mi spuna cineva de unde pot sa-mi comand si eu curele si alte piese pt un 900 ss,sau numarul lui Andu de tel.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 ducati-malboro, un grup de ducatisti pliba prin cluburii, fetele de la malboro Multumesc. Sincer, intai am observat fetele apoi motocicletele dar nu am vrut sa par superficial . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ram Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 VAND DUCATI ST2 PENTRU PIESE-1500 EUR,MOBRA E LA SERVICE LA ANDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 salutare....am si eu o mare dilema....am Monster 620S 2002....am facut vreo 7000km in 2 luni si as vrea sa-l vand si sa-mi iau un 749 sau un S4R....o parere daca ma puteti ajuta! 749 e f incomod in oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 salutare....am si eu o mare dilema....am Monster 620S 2002....am facut vreo 7000km in 2 luni si as vrea sa-l vand si sa-mi iau un 749 sau un S4R....o parere daca ma puteti ajuta! 749 e f incomod in oras? Mie mi se pare incomod. Tocmai d-aia merg cu KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bears Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 ia-ti s4r daca vrei sa mergi mult prin oras.749 este o motocicleta usor dificila pentru mersul in oras.nu atat din cauza pozitiei cat mai mult a faptului ca se incinge foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 dar e frumoasa foc dracia deap se cam incinge. un sistem de cooling la cohones ar fi fost necesar ca optionale pt motorul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Poate sa-mi spuna cineva de unde pot sa-mi comand si eu curele si alte piese pt un 900 ss,sau numarul lui Andu de tel.Multumesc am nevoi de cateva piese de pe el, vinzi si cu amanuntul? andu spune ca-l dai intreg, astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Are cineva vreo maneta de schimbator? ma intereseaza urgent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Multumesc. Sincer, intai am observat fetele apoi motocicletele dar nu am vrut sa par superficial . tare asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 O adevarata bijuterie, ca de altfel toate Ducati-urile.Persoanl prefer modelul 03-04, imi place mai mult decat acest facelift.Oricum tot Ducati ramane numai bine si cat mai multi km impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ultima mea achizitie: Felicitari, acum ar mai trebui sa cheltui niste bani pe Termignoni. Zi si mie (pe PM daca nu vrei sa o faci in public) cat te-a costat ca tare ma bate gandul sa trec la fratele mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 (editat) Salut caut carene de SS pana in '97.Cumpar chiar lovite, zdrentze, cum or fi.Am la schimb (daca doreste cineva) de modelul Nuda/semicarene dar dreapta e cam zdrente... Editat August 11, 2009 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 intra pe www.moto.it la rubrica accessori din stanga. bagi model acolo si ce anume cauti. carene le zice si in italiana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 intra pe www.moto.it la rubrica accessori din stanga. bagi model acolo si ce anume cauti. carene le zice si in italiana. Multumesc.Am bagat .Nimic.Pe E-bay numai aia stanga 300 de euro, am vazut si replici.Am gasit pe un site englez.Am dat mail si astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate