draven Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Hai te pup. Iti recomand cu multa caldura o carte de gramatica si..... ah da, ceva terapie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kykobaw Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 ma simt nevoit si obligat sa fac putina lumina in acest topic cu privire la motocicletele detinute de mine in garaj motocicleta 999S/2005 only for track day are carte de identitate in care apare serie cadru si serie motor ,aceleasi care sunt si pe motocicleta ,este inmatriculata ( dar nu este conforma mersului stradal ,si nu are itp valabil ) motocicleta 999/2005 rosie este de asemenea inmatriculata si are B-999-WDF ITP valabil si rca celelalte doua motociclete ducati 749 /2003 galben si ducati 999/2003 galben de asemenea sunt inamtriculate au carte si coincid serile motor/sasiu cu cele din acte ,detin si istoricul lor imi este scarba de acest forum ,si de persoana de mai sus care nu doarme din cauza motocicletelor din garajul meu.sper ca am fost suficient de clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Ma ajuta si pe mine cineva cu schema de distributie la ducati .800 ss ? Am luat chitul de distributie si nu vreau sa gresesc ceva ... daca o pun dupa semne nu am compresie pe cilindrul de jos , mi-o da in filtru ... axa de sus cand este pe punct ataca putin din admisie , cea de jos cand este la punct nu ataca nimic se invarte cate putin stanga dreapta ... oare ce sa fie inneregula ? Semnele sunt 2 surubele mici in capacele de plastic ?,eu dupa ele m-am ghidat , altceva chiar nu vad ce ar putea fisemne ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Nu mai dramatiza atat ! Nu este chiar asa , am rezolvat problema , distributia se pune foarte usor ... are semne nu ai cum sa gresesti , la mine era o mica problema la chiuloasa daia ma facea sa cred ca nu pun eu bine distributia ... curelele se intind dupa ochii simt , nu trebuie neapart scula speciala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 ... curelele se intind dupa ochii simt , nu trebuie neapart scula speciala ... La combine de secerat grau,ovaz etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Mda , culmea ca la mine nu a bubuit nici un motor din cauza la distributie pusa asa la ochii ... nici la masinii nici la ducati ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Pai n-or fi bubuit la tine, dar or fi bubuit la cumparatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Sa fim seriosi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Suntem,noi cel puțin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 (editat) Se foloseste un microfon ordinar de Pc sau orice Guitar Tuner App pentru a masura frecventa. Eu nu am folosit nimic, le-am strans cu un prieten. Editat Iunie 1, 2015 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Garantez ca majoritatea nu foloseste nimic ... daca esti mecanic si ai schimbat ceva distributii la viata ta , trebuie sa aproximezi aproape perfect intensitatea la curea ... in fine multi aici vb doar ca sa para inteligenti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Nu m-am referit la tine , vorbesc la general ... crede-ma chiar nu ai nevoie de tot felul de improvizatii pt niste curele , am montat distributia perfect , curele intinse la simt si functioneaza impecabil motoreta ... cum a mers 60 000 km asa sunt sigur ca va mai merge inca atat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Sau pana o cumpara un fraier, la care evident o sa crape. Nu degeaba e Ducati, eu zic sa-i pastram renumele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 (editat) Baz, poti roti curelele montate, la 90 grade? Ai putea totusi sa-ti instalezi o aplicatie pe telefon si sa le masori frecventa cu ajutorul microfonului din telefon, pentru linistea ta. Le ciupesti pe la jumatea lor si ar trebui sa vibreze cu aproximativ 110Hz. Editat Iunie 2, 2015 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Sau pana o cumpara un fraier, la care evident o sa crape. Nu degeaba e Ducati, eu zic sa-i pastram renumele. Mie-mi convine renumele ăsta. Să fie cât mai puţine Ducati-uri pe stradă. E proaste domle, numai vă luaţ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Nu m-am referit la tine , vorbesc la general ... crede-ma chiar nu ai nevoie de tot felul de improvizatii pt niste curele , am montat distributia perfect , curele intinse la simt si functioneaza impecabil motoreta ... cum a mers 60 000 km asa sunt sigur ca va mai merge inca atat ... Numa' odata pusca o curea sau se forfecheaza in mers,cand nici nu te astepti,am facut si eu schimbul la ele dar nu cu ochiometru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Nu vreau sa poluez topicul,mai ales ca nu ma pricep la aceste motoare,dar inainte sa se inventeze "stroboscoape" sa se intinda curele de distributie,si nivele laser sa dai nivel...motoarele de la masinile parintilor vostri,functioneaza si acum cu curelele de distributie montate prin metoda veche "de rasucire" si constructorii folosesc furtunul de apa sa dea nivel,si ata cu plumb pentru verticalitate... Nu "dati cu parul" mi-am permis sa-mi spun si eu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Curelel la Ducati sunt lafel ca la orice alta motor (auto sau motot) care are distributia pe curea. Nu au nimic special si se pot pune foarte bine la ochii, sau la mana sa zic asa, daca ai un imbus de 5 sa treaca imbusul, intre curea si rola intinzatoare. Este ok sa folosesti un aparat de vibratie, dar nu moare nimeni daca nu il ai. Eu nu am auzit de curele montate oricum si rupte in primi 4 ani. Curelele care s au rupt, aveau peste 8 ani. Restul este vrajala si marketing. » Post actualizat in 03 Jun 2015 22:50 La Ducati trebuiesc lasate putin mai largi, motorul cand se incalzeste se lungeste, daca sunt foarte stranse incep sa fluiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Am si eu o-ntrebare pt Dafway,se spune ca,curelele trebuie schimbate la 2 ani sau 20000km,ce se intampla daca le schimb la 3 ani de exp. sau mai mult?Ma gandesc ca nu le fac ei sa reziste doar 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Poti sa stai linistit 3-4 ani daca ai Dayco si pana la 5 ani la Gates (diferenta o face insertia de kevlar). Iar ca nr de km nu au nici o treaba pana in 30.000 40.000 km daca sunt facuti in timpul spus de mine mai sus. » Post actualizat in 04 Jun 2015 07:10 Eu de 6 ani merg numai de Dayco si nu am avut nici o problema, le schimb la 3 ani. Eu fac in jur de 5000 km pe an, aproape toti pe circuit. » Post actualizat in 04 Jun 2015 07:15 Si absolut tot timpul mi a fost lene sa masor Hz, mi se pare o tampenie crunta, ori ai un aparat forta, calibrat si de mare precizie, in caz contrar este doar teatru. Nu s a rupt nici o curea montata pana acum si sunt cateva zeci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Eu am curelele de la Metrotehnica,scrie pe ele Ducati fabricate in Anglia. Auzisem cum ca cele de la Dayco nu prea sunt bune. Eu tensionarea am facut-o prin metoda 5mm cilindrul orizontal si 6mm cilindrul vertical iar asta cu Hz nu prea o vad a bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Prin Hz e metoda originala, adica cea mai buna. Ce ma uimeste, e faptul ca toata lumea detine un smartphone, dar nu toti stiu sa-l foloseasca pentru ce a fost creat. Sunt o sumedenie de programe cu care poti sa-ti intinzi curelele foarte usor. Varianta cu 5mm sau 90grade iarasi e buna, dar dupa ce am verificat cu Hz dadea cu virgula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 O intrebare ... a mers cineva pe 1198 ? Vrea un prieten sa aduca unul si nu stim mai nimic de model!, are performante ? Ciclistica , motor fiabil , etc ... toti spun ca sa ia ceva japonez , doar eu il motivez sa ia ducati ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Mai ai intrebari de astea? Omule, pentru a numara cate 1198 sunt in tara, iti trebuie mai putin de o mana.Performante, ciclistica si toate astea.....pai e o motoreta de superbike, ce vrei de la ea. Nu va inteleg ce intelegeti voi prin "fiabilitate"? E un Ducati foarte frumos, si bun. e ultima motoreta (SBK) de la Ducati care vine cu ambreiaj uscat. \re putere destula, iar motorul il gasesti si pe Diavel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Ba nene daia e forum in plm , sa intrebi sa ceri pareri , nu stiu de ce mereu ti se pare deplasat intrebarile de genul asta ! E logic sa ma informez despre un lucru care n-am avut si poate altii au asa ceva si pot da un sfat o parere etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate