Metal Heart Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 De ieri de la Ciolpani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Campia Turzii, Sighisoara, Sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Una mai veche, de vreo trei ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Una mai veche, de vreo trei ani... DSC03042_1.JPG ori e prea smart blur, ori e facuta cu vreo camera de tel de 3.2mp... da arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 E puțin cam forțată în photoshop, dar varianta colorată nu merita nici doi bani. Așa că asta e tot ce-am putut să scot din ea care să merite. Camera e un Sony mai vechi, dar dedicată filmării, nu pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 (editat) ) Editat Martie 24, 2015 de petru_xxl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 si spune branza )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 (editat) ) Se mai purta si asa sau Editat Martie 24, 2015 de 5129114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 (editat) Va salut! Primul dslr pe care il tin in mana, il cheama nikon d3100 si am reusit sa fac urmatoarele poze. Va rog sa fiti ingaduitori cu mine. O mare rugaminte, atasez o poza facuta noaptea si vreau sa-mi spuneti si mie cum scot luminile asa pronuntate si usor intinse. Primele 3 sunt facute de mine. Editat Aprilie 3, 2015 de aldraqraudetot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Va salut! Primul dslr pe care il tin in mana, il cheama nikon d3100 si am reusit sa fac urmatoarele poze. Va rog sa fiti ingaduitori cu mine. O mare rugaminte, atasez o poza facuta noaptea si vreau sa-mi spuneti si mie cum scot luminile asa pronuntate si usor intinse. Primele 3 sunt facute de mine. Prietene , ia o bere si asteapta sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 - cea cu tigara e de-a dreptul hidoasa - cea cu mana ar fi fost mai frumoasa daca scapai din cadru de piciorul de veioza Cea cu turnul se face folosind o diafragma mica (F16-F22) si un timp de expunere mare (2-3-5... secunde)- ca sa ai ceva in imagine. ISO mare nu prea poti ca nu te ajuta camera, probabil mai mult de 800 nu insista. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 - cea cu tigara e de-a dreptul hidoasa - cea cu mana ar fi fost mai frumoasa daca scapai din cadru de piciorul de veioza Cea cu turnul se face folosind o diafragma mica (F16-F22) si un timp de expunere mare (2-3-5... secunde)- ca sa ai ceva in imagine. ISO mare nu prea poti ca nu te ajuta camera, probabil mai mult de 800 nu insista. Succes! Multumesc pentru sfat. Cand am facut poza cu tigara, invatam sa fac poze cu background blurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Sa poti face blur, bokeh, ai nevoie de urmatoarele: distanta focala cat mai lunga, diafragma cat mai deschisa, distanta dintre obiectiv si subiect cat mai mica si nu in ultimul rand, senzor cat mai mare (vezi senzor crop si senzor full frame). Si nu te lasa pacalit de crop factor, de cum se inmulteste focala cu 1.x in cazul unui senzor crop spetand ca vei scoate mai mult blur fiind distanta focala mai mare (de ex 100mm*1.6 la canon) pentru ca vei fi nevoit sa maresti distanta pana la subiect pentru a incadra la fel cu un FF si cum am zis mai sus, ai nevoie de o distanta cat mai mica pentru un bokeh mai pronuntat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Din week-end prin Fagarasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Din week-end prin Fagarasi Fagaras zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Munca si traditie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Ma bucur sa vad ca se mai invioreaza putin atmosfera pe topicul acesta. Cateva si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Pe la botanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Poza cu ursul polar unde este facuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Poza cu ursul polar unde este facuta ? La Zoo Viena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 La Zoo Viena Frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 @Rapa Galbena-Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Pfff, nu sunt expert, dar sa ii creasca un stalp din cap, sunt sigur ca stiai asta cand faci un portret. Votul meu: poza asta e naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 (editat) Pfff, nu sunt expert, dar sa ii creasca un stalp din cap, sunt sigur ca stiai asta cand faci un portret. Votul meu: poza asta e naspa. Clar nu esti. Dupa logica ta ii cresc fetei si o sumedenie de cladiri din cap si din picioare un trotuar. Editat Aprilie 11, 2015 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 (editat) Ai inteles ce ai vrut, ai fotografii bune, dar asta e naspa. Asuma-ti faptul ca ai gresit rau in pozitia fetei. Piciorul fete parca nu e de acolo, groapa stalpului imi muta privirea....argumente sa spun ca e naspa unei poze cu iz de artisticarie. Un obiectiv bun si femei bune nu fac o foto buna, ci doar material de site-uri de socializare. Editat Aprilie 11, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate