Vlad S Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Cateva poze din Thassos: Si daca tot suntem pe un forum moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Cine Âştie cum s-au format aceste urme pe zăpadă? Yeti, intorcându-se acasa pe 3 carari. P.S. Era buna initiativa cu concursul foto saptamânal, dar vad ca a lasat-o balta initiatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 este poteca, alea au fost urme de pasi, zapada in locul ala s-a batatorit sub bocanci, iar pe langa ele a spulberat-o vantul What do I win? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Yeti, intorcându-se acasa pe 3 carari. P.S. Era buna initiativa cu concursul foto saptamânal, dar vad ca a lasat-o balta initiatorul. N-am lasat-o balta, dar vad ca nu prea a parut lumea prea interesata, au aparut polemici, discutii pe langa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 apusu soarelui la motorock 2009 Pecica - AR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 este poteca, alea au fost urme de pasi, zapada in locul ala s-a batatorit sub bocanci, iar pe langa ele a spulberat-o vantul What do I win? Felicitări! EÂşti foarte aproape de adevăr, doar că urmele nu-s de bocanci, ci de capră neagră. ÂŞi nu erau în potecă; fiind iarnă, poteca de vară urcă în serpentine, iarna se urcă pe linia de cea mai mare pantă. Oricum, procesul producerii e acelaÂşi Âşi dacă erau urme de bocanci Âşi dacă erau urme de capră. Ce-ai cîÂştigat? O invitație la o tură de iarnă, dacă te pasionează. ÂŞi aprecierea mea, pentru că nu mulți Âşi-au dat seama ce reprezintă poza. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Felicitări! EÂşti foarte aproape de adevăr, doar că urmele nu-s de bocanci, ci de capră neagră. ÂŞi nu erau în potecă; fiind iarnă, poteca de vară urcă în serpentine, iarna se urcă pe linia de cea mai mare pantă. Oricum, procesul producerii e acelaÂşi Âşi dacă erau urme de bocanci Âşi dacă erau urme de capră. Ce-ai cîÂştigat? O invitație la o tură de iarnă, dacă te pasionează. ÂŞi aprecierea mea, pentru că nu mulți Âşi-au dat seama ce reprezintă poza. Toate bune! Cicloburu: multam, s-ar putea sa "dau curs" invitatiei tale, n-am mai mers pe munte cam de multa vreme si tare-mi lipseste. Sa ne-auzim cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Ce activitate redusa pe coltu' asta. Ma asteptam la ceva critica constructiva, dar nici macar un cuvant. In fine, sa incep eu poate o sa imi urmeze cineva exemplul si invie topicul acesta. apusu soarelui la motorock 2009 Pecica - AR Presupun ca peisajul era mult mai spectaculos prin ochii tai. Dar in imagini nu este tocmai ceva ce sa iti taie respiratia. Daca prindeai ceva mai mult din cer si o treime din planul terestru deja era altceva pentru ca orizonrul parea sa fie "inghitit" de nori. O idee de fotografie in cazul acesta ar fi o panorama. Tragi 3 cadre, chiar si din mana, dar cu grija mare ca sa fie aproximativ pe acelasi plan cu orizontul si apoi le lipesti cu un progam de facut panorme gen Autostitch. Da, dar cum? Încă două poze din aceeaÂşi tură: Toate bune! Imi plac cadrele tale. Poate putin cam intunecata padurea. Dupa "noise" as zice ca is facute pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 ... Imi plac cadrele tale. Poate putin cam intunecata padurea. Dupa "noise" as zice ca is facute pe film Da, sînt pe film, un film slabuț aÂş zice, plus că nici scanul nu e de excepție. Dar au o intensitate aparte pentru mine. Încă n-am reuÂşit să fac trecerea pe digital, plus că de vreo doi trei ani simt că-mi lipseÂşte ceva: inspirație, dorință... Mai vedem, ies eu din pasa asta! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) Da, sînt pe film, un film slabuț aÂş zice, plus că nici scanul nu e de excepție. Dar au o intensitate aparte pentru mine. Încă n-am reuÂşit să fac trecerea pe digital, plus că de vreo doi trei ani simt că-mi lipseÂşte ceva: inspirație, dorință... Mai vedem, ies eu din pasa asta!Toate bune! Lasa, am iesit eu din pasa si am tras aseara un film fain, lomo, la X-Fighters si mai ales la Santana(unde m-am riscat sa bag cu mine ditai obiectivul) si i-a spart langa Paw apoi masina amicului si m-a lasat fara toata trusa foto, Zenitul, doua obiective, chestiile de curatat lentilele, si o coaja amarata de geaca de blugi la fel de batrana ca aparatu Geamul costa mai mult ca trusa mea, dar era buna, aparatu ala facea poze faine si alt Zenit negru cu exponometru, canci Ar fi iesit un fim fain, avand in vedere ca era un OR-WO color expirat in 93 si pastrat bine PS: ce mi-a mai ramas, singurele poze facute cu obiectivul de la tine sunt din vama de 1 mai, o sa le postez cand developez Dar bag filmu alb negru in Tlr si reincep... Editat Iulie 5, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Cateva cu o vaga tematica moto, facute pe o insula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) pescarii si marea, se potrivesc precum o manusa Editat Iulie 5, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 pescarii si marea, se potrivesc precum o manusa Imi place Vezi ca ai un fir de praf in aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) da stiu, se vede cand fotografiez la F mare l-am luat deja prafuit, nou, mor de oftica pt ca nu prea am incredere in curatatorii de senzori Editat Iulie 6, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 da stiu, se vede cand fotografiez la F mare l-am luat deja prafuit, nou, mor de oftica pt ca nu prea am incredere in curatatorii de senzori De ce? Ii foarte simplu: iti cumperi o "para" de la F64, dai jos obiectivu si din meniul aparatului selectezi ca oglinda sa fie blocata sus. Dupa, cu para faci un curent puternic de aer pe filtrul senzorului(pe care sta particula de praf) tinand aparatul cu fata in jos(gravitatia ajuta putin) si o sa iti iasa praful din aparat. Cam la 2 luni ajunge praf si in aparatul meu si repet procedura. Chiar nu are ce sa se intample rau din cauza ca nu atingi filtrul aparatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) nu stiu sa ii ridic oglinda para am (bombita) le am gasit am pufait, bag un test la f22 sa vedem ce mai apare Editat Iulie 6, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 nu stiu sa ii ridic oglinda para am (bombita) le am gasit am pufait, bag un test la f22 sa vedem ce mai apare Testeaza asa... pune obiectivul pe cea mai deschisa diafragma (1.8, 2.8 sau cea mai deschisa la obiectiv), pune aparatul pe manual focus, defocalizeaza maxim, te uiti la un perete alb si declansezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 prima este la f22 pe cer a doua este la perete defocalizat manual si la f 3,5 nu imi place cum se vad petele la f22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Pai e prea bine ce ai tu acolo! Daca trag la F22 la mine zici ca.. ninge Asta inseamna DSLR. Plus ca la ca obiective am eu, imi intra praf intr-o veselie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 poate sunt eu prea pretentios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Esti! E OK cat praf ai, si eu am mai mult si il curat lunar. Dar la cate poze fac si la cum schimb obiectivele e imposibil sa nu intre praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Cat timpu nu se vede nimica pana la F10 nu ii problematic. Oricum de la F20 in sus se vad si cele mai mici particule care nu mai merg cu jet de aer. Dar cam de cate ori ajungi la diafragma aceea? Editat Iulie 6, 2009 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 pai de ex poza cu pescarii este la F10 si nu prea am depasit F10 de multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Doua shot-uri ce-mi plac,sunt din tura de weekend: mai multe poze din tura: /index.php?...8307&st=850 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Cu cateva clickuri le poti face sa arate si mai frumos, nah, sunt la servici, n-am avut timp sa o bibilesc, dar prinzi ideea Original si Editat Editat Iulie 6, 2009 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate