Doru1900 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 portretul cainelui este de exceptie un foto echilibrat! la inceput am vrut sa aduc niste critici pentru anumite foto dar m-am razgandit. voi aprecia deschis ceea ce-mi place am lucrat in branse un timp si de aceea pot sa-mi dau cu parerea si ca sa ma laud acum,am lucrat pentru o agentie straina in romania cativa ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unucuktm Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Multumesc mult pentru aprecieri ! Poza cainelui este facuta pe ceea ce a mai ramas din Transalpina, undeva pe langa pasul Urdele, iar casele din spate sunt din statiunea Ranca. Ne-am oprit un pic sa admiram peisajul printr-o gaura de nor si de nicaieri a aparut cainele asta alb ca laptele ... pai cum sa nu cauti imediat aparatu si sa te arunci pe burta in praf ca sa prinzi un unghi mai bun ??? Daca intereseaza pe cineva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 repet imaginea, lumina, curbele acelui sat incadrarea diferentele de lumina ,de culoare etc daca pozai din picioare cred ca se rata aceasta foto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unucuktm Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Nu pot sa spun ca asa a iesit din aparat, e nitel modificata in lightroom ... Initial era asa : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) tre sa ma joc si eu atunci in cateva poze cu lightroom Editat August 14, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 (editat) Cateva incercari.. Editat August 16, 2009 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Cateva poze adunate de prin Moldova noastra si Moldova cealalta. Accept orice fel de critici. .. De esenta alba. Unul din putinii ''papusoi'' facuti. Musca de Chisinau. Fluturassss Coconasss. Flocirela de dupa casa. Si o alta flocirela... ... De esenta neagra. Pisicuta- pis pis pis. Si uite ca m-a zarit ... Vara pe ulita. Raiul lui Bachus. Balta care desparte Romania de Moldova. Mananci calule ovaz? Ultima fotografie e facuta de o prietena. A vrut sa ma traga-n chip. Imi place poza mult, asa ca am zis sa o pun si pe asta. Cam atat de la un incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Am tras si eu cateva shot-uri,le puteti vedea aici: /index.php?...p;#entry2057045 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Am mai uitat de una... Tunelul de pe Cheile Bicazului. Mesaj completat Vasile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 bag si eu cateva Mesaj completat Ursus cu iz de Heineken nu e vrajeala.asa am cumparat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Cateva poze de la Raliul Tara Barsei: Mai multe poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 un mixt pegaso-intruder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Mi se pare mie sau adminul a scos toata pozele care erau puse aici cu [ img] link?[/img ] ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 O panorama la Balea din vre-o 20 de cadre, din plimbarica de duminica asta. Cata ploaie si ce frig am putut indura pt poza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 (editat) Cateva portrete Editat August 25, 2009 de Hekate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Si de la mine cateva poze de la Rallyul Barsei, Brasov RALLY SHOW, BRASOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 la alegere pentru oricine are timp si placere CLICK AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Ieri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 @lqxmedia - foarte bine realizate! mi-au placut foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 @lqxmedia - foarte bine realizate! mi-au placut foarte mult merci mult, sunt la inceput de drum in fotografie (pasiune recenta totusi) si mai am multe de invatat dar recunosc ca-mi face placere cand imi sunt apreciate pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 imi poti spune te rog ce scule folosesti? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 (editat) imi poti spune te rog ce scule folosesti? merci later edit: am prins putin timp sa vad pozele de pe blogul tau, sincere felicitari, imi plac foarte multe, sunt lucruri care nu le pot face cum ar fi cele "in miscare" pentru care te invidiez sincer, la mai multe! aparat: Canon 450D obiective: Canon EF 24-105mm f/4L IS - foarte multumit de el, merita fiecare banut (foarte scump) pe un aparat full frame, pt cele crop cum e al meu poate fi enervanta lipsa unei focale mai wide Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 - imi plac fotografiile wide si folosesc mult acest obiectiv, se completeaza bine cu lipsa focala de la 24-105 pe acest aparat crop - cu filtrul UV slim plus polarizare slim pro... tot se vede vignetare puternica si trebuie cropuite apoi (da! filtru de polarizare pe un wide nu prea merge... imi place efectul totusi) Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro - este demential pentru macro, dar daca aveti ceva mai multi bani il recomand pe cel de 100mm macro, focala iti permite mai multe Intradevar multi bani investiti intr-o simpla pasiune... dar... asta sunt eu... avem putine placeri in viata si-mi place sa-mi satisfac poftele atat cat imi permit si inainte de a ma insura . Nu am nici un curs si nimic in fotografie, dar imi place sa citesc si sa ma documentez, orice critica este binevenita. PS1: DA, sunt editate, folosesc RAW, adobe camera raw- tiff 16 biti, photoshop cs4 (lab color-levels-usm-saturatie-rgb-8biti-save jpg) PS2: pt cei ce nu mai vor sa deruleze in sus CLICK PT. POZE Editat August 31, 2009 de lgxmedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 lqxmedia...vad ca te-ai axat pe obiectve "mici"! eu de exemplu(atat cat imi permite bugetul) merg pe 55-200 si pe 70-300 cu macro! o sa vreau si eu sa imi iau un 10-22 dar momentan bag foarte multi bani in mobre si...mai vine si iarna: snowboard! oricum...foarte reusite fotografiile pt. un "incepator" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate