RobbieB Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ...sau așa... ...ceva mai... realist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 ...sau așa... ...ceva mai... realist Cam asta ii maximul la imaginea aia. Ii facuta intr-o umbra si calitatea nu ii superba. In plus aspectul imagini ii aproape un 4:3 si din pacate nu are nici un punct de atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Cam asta ii maximul la imaginea aia. Ii facuta intr-o umbra si calitatea nu ii superba. In plus aspectul imagini ii aproape un 4:3 si din pacate nu are nici un punct de atentie. Recunosc, m-ai pierdut pe drum cu umbra, 4:3, punct de atentie. Mai am de citit multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Recunosc, m-ai pierdut pe drum cu umbra, 4:3, punct de atentie. Mai am de citit multe ! Ma rog, am gresit cand am zis "punct de atentie", pentru ca mai degraba subiectul ii problema(biserica) fiindca nu se diferentiaza fata de restul cadrului. Umbra nu ii buna de prin in imagini pentru ca locul umbrit ridica probleme de expunere. Cat despre raportul 4:3 al imaginii, nu stiu care e parerea altora, dar mie nu imi plac imaginile "patrate". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Demaraj prea brusc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Vin si eu cu o poza de weekendu trecut, facuta pe ceata care nu se mai termina in Cluj. Astept pareri si sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Vin si eu cu o poza de weekendu trecut, facuta pe ceata care nu se mai termina in Cluj. Astept pareri si sfaturi Eu as zice umpiculescu de zoom sau crop, sa scapi de cladirile apropiate (cele din laterala, plus bucata aia de balcon, sau ce-o fi, din dreapta jos).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 O veche biserica de pe la Hateg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 O veche biserica de pe la Hateg.. Poza aia e atat de suprasaturata, de ma dor uochii!! Bre, las-o mai domoala cu tweak-urile, sau regleaza-ti/schimba-ti monitorul.. La mine arata crunt, atat pe lcd, cat si pe CRT (si pe laptop, ca am intrat doar sa vad ce diferenta e intre LCD-ul desktop-ului si cel al laptopului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 MS de observatie @Just John, Uneori white&black da mai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 O veche biserica de pe la Hateg.. pai...este supraexpusa, suprasaturata iar incadrarea lasa mult de dorit! parerea mea! Hac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cricket Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Comentarii,critici,sfaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Mai e cineva pasionat de fotografie pe film aici? Pentru ca mi-am deschis un mic magazinas, vizibil in semnatura! Bagati un ochi, cine stie! Editat Noiembrie 30, 2009 de BlackDirt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Mai e cineva pasionat de fotografie pe film aici? Pentru ca mi-am deschis un mic magazinas, vizibil in semnatura! Bagati un ochi, cine stie! e cam scumpa pasiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) Comentarii,critici,sfaturi... Prima poza ii supraexpusa si nu ii tocmai spectaculoasa. A doua in rest ii ceva mai reusita, imi place abordarea in "low key", doar ca oaia din dreapta parea mai interesanta si ca atare distrage atentia. Incearca sa folosesti regula "treimilor", avantajeaza tipul acesta de cadru. Navigand pe net am dat de una dintre cele mai spectaculoare fotografii, facuta in anul 1991 dintr-un balon, deasupra lantului muntos Himalaya, la 11000m inaltime si -56*C. (Sursa: MailOnline) Mai vin si eu cu o poza din pauza cetei ce a acoperit Clujul in ultima saptamana. Se poate observa ca a fost o pauza dupa "norul de ceata' din partea dreapta ce urma sa reacopere cerul. L.E. - acuma vad diferenta uriasa intre poza mea si panorama.... Editat Decembrie 1, 2009 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Vand un obiectiv Canon EFS 18-55 mm, 300 ron , blit Canon SPEEDLITE 420 EX , 400 ron , sau impreuna 650 ron . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 hmmm, intamplator am gasit si topicul asta , postez si eu doua poze mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 hmmm, intamplator am gasit si topicul asta , postez si eu doua poze mai vechi Din curiozitate, ce scule ai folosit pentru panarama aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 din weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Din curiozitate, ce scule ai folosit pentru panarama aia? ap foto cu filtru polarizator + trepied, 75 de cadre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 bag si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) pppffuuuuu...75 de cadre! gixxxere...incadrarea lasa de dorit! Editat Decembrie 1, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 ap foto cu filtru polarizator + trepied, 75 de cadre Apreciem, da' intrebam de aparat + obiectiv, in principal.. mi-am inchipuit ca ai folosit trepied + un numar de X cadre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Apreciem, da' intrebam de aparat + obiectiv, in principal.. mi-am inchipuit ca ai folosit trepied + un numar de X cadre.. mm, scuze, canon 450d, ob. tamron 17-50mm f/2.8 + filtru hoya circular polarizator, soft pt. lipire ptgui cu licenta mioritica, cam asta e de zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate