Philip_HD Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Studebaker Sedan 1936 Mesaj completat Studebaker Sedan 1937 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 asta e poza mea preferata pe timp de ploaie facuta o sapuniera de FinePIX 5800 folosind macro este facuta in vara lui 2008 dupa o furtuna aparuta din senin Mesaj completat iar aceasta este facuta undeva in moldova aproape roman reflexia este superba - facut tot cu o sapuniera (un HP parca nu mai stiu modelul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Studebaker Sedan 1936Mesaj completat Studebaker Sedan 1937 Va salut si multumim pentru incercarile de a identifica marca ,dar dupa ceea ce vad in imaginea Studebaker 1937 desi seamana mult,sunt diferente... -linia centrala pe pe plafonul caroseriei nu exista la Studebaker -curbura de sus partea din spate a "ramei" geamului de la portiera fata este rotunjita numai in cazul Studebaker-ului - mai exista si alte detalii dar peste toate acestea mai cred ca Studebaker-ul sedan 1937 face parte dintr-o clasa mai mica comparativ cu masina din foto 1942. Cum spuneam bunicul meu avea aproximativ 1.85..1.86 dar pe langa masina din foto nu arata asa inalt. De pe acest forum prietenul @cristache l-a cunoscut pe bunicul meu in anii '80 era inalt,atletic. Din fotografie reiese ca era o masina destul de mare. Incearca sa ne ajute si domnii de la TopGear: http://www.topgear.ro/blog/2010/06/cititor...am-mai-departe/ Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEXX Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Masina din imagine e un Nash Ambassador din 1937 mi-a luat 40 de minute de cautat pe net, se vede cat si-au dat interesul cei de la Top Gear Mi-am dat seama dupa ornamentele din spatele farurilor care sunt ca cele de pe LaFayette, modelul mai mic.... Mesaj completat http://www.pnwnash.org/images/30/D-1937-Hren-05.jpg http://www.nashcarclub.org/nccaphot/thirty/3712ray.jpg Editat Iunie 25, 2010 de LEXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Masina din imagine e un Nash Ambassador din 1937 Mi-am dat seama dupa ornamentele din spatele farurilor care sunt ca cele de pe LaFayette, modelul mai mic.... Mesaj completat http://www.pnwnash.org/images/30/D-1937-Hren-05.jpg http://www.nashcarclub.org/nccaphot/thirty/3712ray.jpg @LEXX JOS PALARIA! Ai fost deschizatorul de drumuri ,pentru a identifica marca si modelul masinii! Ti-au multumit si cei de la TopGear! Cand am citit aici prima data NASH,mi-am aminitit ca bunicul imi spunea printre alte marci si de NASH. Cu totii m-ati ajutat! Incepand cu restaurarea si iata cu identificarea marcii ! Multumesc motociclisti,multumesc TopGear! http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nas..._Sedan_1938.jpg cred ca de data aceasta nu mai este nici o confuzie. Din aproape in aproape,am reusit sa aflam marca masinii. Mesaj completat Ultima rectificare: http://www.nashcarclub.org/nccaphot/thirty/37_3718.html Acesta este exact - Nash LaFayette 1937 Sedan, Model 3718 Mesaj completat Precizare si de aici ref. model: http://classiccar.com/index.php?option=com...php&t=21933 Mesaj completat ...si un specific al marcii NASH : Nash offered the travel bed from about 1935 on through the 50's. Nash's were sometimes restricted from drive-in movies, due to this feature, and many a mom feared their daughter dating someone with a Nash. Mesaj completat Fotografie prezentata pentru prima data aici,va apare in forma restaurata de 'JJ" in curand pe mai multe site-uri sau publicatii de departe. Aici o gasiti deja : http://oldcarandtruckpictures.com/AmericanMotors/Nash.html Reactii ale uneia din publicatiile de specialitate de departe,care urmeaza sa o posteze "We are very excited to receive it and I will print it in our Club Magazine due out this month so that all our Club Members can see the fine looking gentleman and his magnificent car." Editat Iunie 25, 2010 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Vin si eu cu niste poze facute in mica calatorie ro-it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEXX Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 No problem, e o placere pentru mine sa caut chestii interesante pe net. Trebuie sa recunosc ca o data ce am gasit producatorul nu am stat sa mai sap prin chestiile de finete dintre modele. Ma bucur ca am fost de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 ma lictiseam azinoapte si pe la 1 am iesit sa fac niste poze (nikon d300 obiectiv sigma 18-200- cam stift da ma fac eu mare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 "Da...ii rau sa ai D300" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Frumoase poze Adiy, Din pacare nu pot investi o groaza de bani in foto, dar o sa fac un pas la D90. D300 e un aparat f bun. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Frumoase poze Adiy, Din pacare nu pot investi o groaza de bani in foto, dar o sa fac un pas la D90. D300 e un aparat f bun. Succes. multumesc! eu am facut vo 12 000 de euro cu-n cannon eos 450 si cu obv standard 18-55 dar la scurt timp dar la scurt timp mi-am luat tot un sigma 18-200 . cu d 300-le n-am facut nici 2000. asa ca mai putin conteaza aparatul. de munca sa ai. nu-mi place obiectivul asta pt ca am pus pe d300 un obiectiv profi care costa mai mult ca aparatul. diferenta e uriasa. acum cand fac poze cu sigma asta mi se par toate niste gunoaie. basca ca am lucrat si cu d3-ul cu obiectivul ala(24-70 f 2.8).....ziua nu sunt diferente notabile intre cele 2 cu acelasi obv insa noaptea(sala de teatru de ex).... intre ce am eu (d300+sigma) si d3 + nikkor 24-70...e diferenta enorma. da d300 e un aparat foarte bun eu sunt foarte multumit de el. trebuie sa-mi iau si eu un obiectiv d-ala neaparat macar pt sufletul meu. recomand mai degraba un obiectiv bun inaintea unui aparat mai bun si folosirea a 2 sau mai multe blituri la evenimente (portrete) sa iasa si primul si ultimul la fel de ''luminati'' ca asta rupe gura targului + umbrele de rigoare unde este cazul. la nunti de exemplu imi plac teleobiectivele pt ca poti sta departe si poti face poze fara ca subiectul sa stie deci apare natural si toata lumea te va cauta dar reet pt asta trebuiesc blituri care sa fie orientate spre pereti sa lumineze prin reflexie. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) Mos Costica Editat Iunie 27, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) hau ăbaut tis ?? Editat Iunie 28, 2010 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Sonisphere low cost... a, sorry, no cost Editat Iunie 28, 2010 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 recomandati-mi si mie va rog (cu link de download daca se poate) un soft cu care sa lipesc manual pozele pt panorame. mersi! Mesaj completat recomandati-mi si mie va rog (cu link de download daca se poate) un soft cu care sa lipesc manual pozele pt panorame.mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) din acest weekend Dunarea mai mare ca oricand ciusmea apa focalizarea asta marturisesc ca mi-a iesit involuntar, mai rar asa ceva restul pozelor in "ce n-a vazut Parisul" Editat Iunie 28, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 recomandati-mi si mie va rog (cu link de download daca se poate) un soft cu care sa lipesc manual pozele pt panorame.mersi! PTGui iar ptr a le vizualiza, poti folosi WPanorama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 (editat) Dragi motociclisti,@phoenix27,@Florin FZN, @Just John fotografia restaurata prin munca voastra avand si marca masinii identificata prima data de @LEXX,a ajuns postata pe site-uri in special din USA,urmand sa ocupe si locul in cateva publicatii. California Car Clubs, tine ocupata prima pagina a site-ului cu povestea si fotografia. Pareri referitoare (si) la fotografie se gasesc si aici: http://justoldcars.com/?p=672 (mai sunt si alte site-uri) Salutari fratilor si multumesc pentru promptitudinea voastra ref. la restaurare si identificarea marcii. Editat Iulie 1, 2010 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 curmatura- piatra craiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 curmatura- piatra craiului f. frumoasa, mai e zapada acolo acum ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 La focalizarea 'ceea de n-a vazut Parisul o puteai realiza mai usor focalizand pe parbriz (chiar si automat) folosind un singur punct de focus. Nu e greu, nu e mare minune, cere doar putin exercitiu si intelegere intru folosirea aparatelor foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 critici, pareri, sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 critici, pareri, sugestii. daca aveai un filtru polarizator sa iasa un contrast mai puternic si un cer mai albastru cred ca iesea si mai faina , oricum, mie personal mi place poate si un DOF mai mare sa iasa toata floarea clara felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 daca aveai un filtru polarizator sa iasa un contrast mai puternic si un cer mai albastru cred ca iesea si mai faina , oricum, mie personal mi placepoate si un DOF mai mare sa iasa toata floarea clara felicitari Asa te-au invatat pe tine? Ca filtru de polarizare da un contrast mai puternic? Poate daca folosesti aceeasi apertura si acelasi timp de expunere. Dar ai putea s-o faci direct din aparat daca subexpui cu 2-3 trepte (-0.7, -1.0). Filtrul de polarizare nu face decat sa elimine reflexiile de pe suprafetele nemetalice si chipurile intuneca cerul, dar aici explicatia e prea lunga si trebuie inteleasa altfel. Contrastul respectiv oricum este gradual, in functie de cum cade lumina pe lentila, de unde provine lumina (daca e directa si bruta - adio polarizare), etc. Spor si lumina buna! Iar poza cu floarea-soarelui... sincer: mai merita o incercare. Cauta pe net "how to photograph flowers". E un experiment, e interesant, dar rezultatul este slab. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 f. frumoasa, mai e zapada acolo acum ?! mersi. poza e de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate