MillionDollarBaby Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Mulțumesc . În legătură cu plăcuța de îmatriculare ...o să Âşi-o schimbe zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Scuze de off-topic ,dar care e treaba cu numerele astea cu W in fata? Am mai vazut si WSD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 inca un rand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 DE PE CAMP ADUNATE SI LA LUME DATE Mesaj completat SI UNA "BA...ROCA" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 BMW E60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 hahahha...numa' roackeri din aia satanisti sunt aici "pozari" de cimitire Trase pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabytsa Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Trase pe film mie imi plac...nu am foarte des ocazia sa vad poze pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Ce nevinovata e poza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Daca au mai fost postate ... imi cer scuze . Oricum foarte bune ambele articole : http://fototutorial.wordpress.com/2011/04/01/cursuri-foto/ http://fototutorial.wordpress.com/2011/02/...-photo-cliches/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) Dupa cum spuneam mai devreme, a venit vremea cind a sosit ceasul sa ma despart si de 18-200 VR. Daca e cineva interesat, detalii pe PM. E un obiectiv mult mai bun decat ma asteptam. Regret ca nu pot sa-l pastrez, mai ales ca pentru plimbari e mai mult decat perfect. VR-ul e dat dracului, un exemplu cu o poza trasa din mana cu jucaria la 1/6 sec: Asta e la 18mm, la 200mm merge cu 1/13 fara probleme. De fapt am tras si la 1/6 tot la 200mm, din doua poze una a iesit perfect Editat Aprilie 16, 2011 de fuchsia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Dupa cum spuneam mai devreme, a venit vremea cind a sosit ceasul sa ma despart si de 18-200 VR. Daca e cineva interesat, detalii pe PM. E un obiectiv mult mai bun decat ma asteptam. Regret ca nu pot sa-l pastrez, mai ales ca pentru plimbari e mai mult decat perfect.VR-ul e dat dracului, un exemplu cu o poza trasa din mana cu jucaria la 1/6 sec: Asta e la 18mm, la 200mm merge cu 1/13 fara probleme. De fapt am tras si la 1/6 tot la 200mm, din doua poze una a iesit perfect Asta-i poză luată din blocul C2 Asta e tot a ta? Eu stau în C1b... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Asta-i poză luată din blocul C2 Asta e tot a ta?Eu stau în C1b... Ia uite cine stie intr-adevar din C2 scara 3, cea pusa de tine nu-mi apartine, din cate vad e luata de la o scara-doua mai incolo. sintem vecini care va sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) Vine vara Editat Aprilie 16, 2011 de M a v e r i c k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Pana acum nu mi-am pozat motoru cu aparatu foto ca am zis ca nu-i inmatriculat... acum nu am mai avut scuza. Pozele nu-s cine stie ce, eu am cam ruginit, si nici sedinta foto n-a fost... dar deh, merge, ca-s primele de cand am numar . Am fost cu un prieten si asta m-a mai salvat, ca-s mai porttrait oriented decat mobra oriented Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Trase pe film Fain, uite ca e bine ca inca ne place clasicul film Am si eu ceva role de filme pt developat, da mi-e o lene sa invart la rotita Trebuia sa te fi postat la mormantul Ceausestilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Pulitzer Âşi-a desemnat câÂştigătorii pentru anul 2011. Vezi care au fost fotografiile premiate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Pulitzer Âşi-a desemnat câÂştigătorii nu mai e nimic frumos in lumea asta decat praf, moarte, saracie? wtf!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Inca una din seria aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 nu mai e nimic frumos in lumea asta decat praf, moarte, saracie? wtf!? BRAVOO negrii, moarte, natura suparata, crime asta se pare ca se vinde bine PACAT MARE PACAT ma asteptam la ceva sa ma inspire, motiveze sa fac foto cand colo NEGRUUUUUU SI MULT CHIN / SUFERINTA Mesaj completat nu mai e nimic frumos in lumea asta decat praf, moarte, saracie? wtf!? BRAVOO negrii, moarte, natura suparata, crime asta se pare ca se vinde bine PACAT MARE PACAT ma asteptam la ceva sa ma inspire, motiveze sa fac foto cand colo NEGRUUUUUU SI MULT CHIN / SUFERINTA PREMIILE PULIZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) cateva poze Editat Aprilie 20, 2011 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 nu mai e nimic frumos in lumea asta decat praf, moarte, saracie? wtf!? Iar in poza in care ciorile elibereaza porumbelul in memoria fetitei impuscate, nu se vede porumbelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate