Ekosekthor Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Ieri: TM - Lipova - Radna (cetate) - Arad - TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Salut. Am o intrebare. Unde va servisati/curatati aparatele (DSLR)? Niste preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) Pentru serviceuri, ai o lista intreaga AICI Pentru preturi service Canon, lista AICI Pentru Nikon, cred ca pe nikonisti.ro gasesti toate informatiile. Am dus un Canon mai demult la service pentru o curatare de senzor, totul a fost ok. Si Nikonul ar cam trebui dus acum, dar inca mai tin de el asa, astept sa treaca vara, ca poate mai ies cu el pe vreo plaja, ceva, si apoi o sa-l duc la curatat. Editat August 17, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 nu cred ca trebuie neaparat sa dai bani pentru o curatare de senzor (daca vrei doar atat). nu stiu cat costa, dar de ce sa dai banii daca poti sa-l cureti si tu la fel de bine. eu am facut chestia asta de 4-5 ori pana acum si nu am avut probleme. trebuie doar atentie si multa rabdare. sunt o gramada de tutoriale pe net... si o poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Foarte foarte faina atat compozitia cat si procesarea old style. Bravos Aveam si eu ceva oldies style prin arhiva nu cred ca trebuie neaparat sa dai bani pentru o curatare de senzor (daca vrei doar atat). nu stiu cat costa, dar de ce sa dai banii daca poti sa-l cureti si tu la fel de bine. Tru. In cele mai multe cazuri o pompa de praf rezolva 99% din praful de pe senzor, iar restul de 1% oricum il vezi doar daca tragi de la f8 in sus. Iar daca chiar este necesara o curatare umeda, in loc de solutii ceva mai complicate gen Eclipse and stuff, eu am rezolvat-o foarte usor cu un set de spatule umeda+uscata Si oleaca de peisaj de la iesirea de saptamana asta pe Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 Ferrari F430 Scuderia & Mercedes SL65 AMG Black Series pwd by MAFF TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 (editat) Scuderia Spider Si totusi n-are discuri carbon-ceramice... care ar fi trebuit sa fie prezente pe scuderia Interesant e totusi ca e asemanatoare aceasta poza cu cea facuta de tine . Sunt frumoase toate Editat August 21, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 (editat) Editat August 21, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 poze cu avioane.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 (editat) Merci bogdan_gba , încă câteva : Editat August 23, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Am pozat si eu ce am avut prin curte... Poza e facuta cu noul si primul DSLR din viata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 pe plaja Vadu cu 2 zile inainte de incendiu pierdut in asfintit , Dobrogea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Panorama din 32 de cadre pe la lacul Bolboci de pe langa pestera Ialomicioarei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Vand niste obiective cu montura Nikon. Vand Tamron AF 28-80mm f/3.5-5.6 montura Nikon Obiectivul este achizitionat de la f64, nu am avut problmeme cu el, l-am folosit foarte putin, sta degeaba prin casa. Obiectivul vine insotit de prasolar, capace fata/spate. Pret: 150 RON Vand Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 Obiectivul vine insotit de capace fata/spate si parasolar. Functioneaza impecabil, nu prezinta zgarieturi sau semne de uzura. Pret: 600 RON usor negociabil pentru cine vrea sa cumpere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_depeche Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) citeva din suedia: Editat Septembrie 12, 2011 de andrei_depeche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Ceva din weekendul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 cateva si de la mine, la inceput de drum: Apus de soare in Kabul Peisaj Afghan Lucky&Zippo close-up L&M and Canon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Din concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 din vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 si ceva moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriananadrei Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 una si de la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Sibiu- Cetati Transilvane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate