Joon Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 (editat) Merci bogdan_gba , încă câteva : Editat August 23, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Am pozat si eu ce am avut prin curte... Poza e facuta cu noul si primul DSLR din viata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 pe plaja Vadu cu 2 zile inainte de incendiu pierdut in asfintit , Dobrogea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Panorama din 32 de cadre pe la lacul Bolboci de pe langa pestera Ialomicioarei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Vand niste obiective cu montura Nikon. Vand Tamron AF 28-80mm f/3.5-5.6 montura Nikon Obiectivul este achizitionat de la f64, nu am avut problmeme cu el, l-am folosit foarte putin, sta degeaba prin casa. Obiectivul vine insotit de prasolar, capace fata/spate. Pret: 150 RON Vand Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 Obiectivul vine insotit de capace fata/spate si parasolar. Functioneaza impecabil, nu prezinta zgarieturi sau semne de uzura. Pret: 600 RON usor negociabil pentru cine vrea sa cumpere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_depeche Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) citeva din suedia: Editat Septembrie 12, 2011 de andrei_depeche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Ceva din weekendul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 cateva si de la mine, la inceput de drum: Apus de soare in Kabul Peisaj Afghan Lucky&Zippo close-up L&M and Canon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Din concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 din vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 si ceva moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriananadrei Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 una si de la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Sibiu- Cetati Transilvane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 (editat) una si de la Brasov Daca nu e cu suparare, tu ce vezi in imaginea asta? Nu vreau sa fiu rau, dar din punctul meu de vedere imaginea are mult prea multe logo'uri(maxim 1 si undeva intr-un colt unde nu strica scena) si efectul nu mi se pare sa fie cel mai potrivit(nu mi se pare sa sublinieze ideea de scena dinamica). --------------------------------------------------------------------------------------- E un colt al fotografiilor amatori si nu numai, dar inainte sa urc o imagine aici tot timpul ma uit la ea sa vad daca e ok din punct de vedere tehnic(WB, expunere, contrast, saturatie, incadrare, etc.), daca are subiect si transmite macar putin ideea pe care am avut-o in cap(pentru ca nu toti vedem si gandim la fel) si daca e si putin interesanta(sa starneasca interesul privitorului - daca nu cea mai multa lume trece peste imagina si gata). Din punctul meu de vedere e pacat sa dai o gramada de bani pe un DSLR si sa scoti niste fotografii care ieseau la fel de bine cu un aparat compact de cateva sute de lei sau chiar cu telefonul. Pe deasupra e si inutil sa cari un aparat mare si greu. Editat Septembrie 17, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriananadrei Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 (editat) Daca nu e cu suparare, tu ce vezi in imaginea asta? Nu vreau sa fiu rau, dar din punctul meu de vedere imaginea are mult prea multe logo'uri(maxim 1 si undeva intr-un colt unde nu strica scena) si efectul nu mi se pare sa fie cel mai potrivit(nu mi se pare sa sublinieze ideea de scena dinamica). --------------------------------------------------------------------------------- ------ E un colt al fotografiilor amatori si nu numai, dar inainte sa urc o imagine aici tot timpul ma uit la ea sa vad daca e ok din punct de vedere tehnic(WB, expunere, contrast, saturatie, incadrare, etc.), daca are subiect si transmite macar putin ideea pe care am avut-o in cap(pentru ca nu toti vedem si gandim la fel) si daca e si putin interesanta(sa starneasca interesul privitorului - daca nu cea mai multa lume trece peste imagina si gata). Din punctul meu de vedere e pacat sa dai o gramada de bani pe un DSLR si sa scoti niste fotografii care ieseau la fel de bine cu un aparat compact de cateva sute de lei sau chiar cu telefonul. Pe deasupra e si inutil sa cari un aparat mare si greu. imi explici si mie cum faceai tu fotografia asta cu telefonu? te rooog asa, logoul este de pe dreamstime unde poza este la vanzare si efectul nu mi se pare sa fie cel mai potrivit - asta e parerea ta Daca nu e cu suparare, tu ce vezi in imaginea asta? Nu vreau sa fiu rau, dar din punctul meu de vedere imaginea are mult prea multe logo'uri(maxim 1 si undeva intr-un colt unde nu strica scena) si efectul nu mi se pare sa fie cel mai potrivit(nu mi se pare sa sublinieze ideea de scena dinamica). --------------------------------------------------------------------------------- ------ E un colt al fotografiilor amatori si nu numai, dar inainte sa urc o imagine aici tot timpul ma uit la ea sa vad daca e ok din punct de vedere tehnic(WB, expunere, contrast, saturatie, incadrare, etc.), daca are subiect si transmite macar putin ideea pe care am avut-o in cap(pentru ca nu toti vedem si gandim la fel) si daca e si putin interesanta(sa starneasca interesul privitorului - daca nu cea mai multa lume trece peste imagina si gata). Din punctul meu de vedere e pacat sa dai o gramada de bani pe un DSLR si sa scoti niste fotografii care ieseau la fel de bine cu un aparat compact de cateva sute de lei sau chiar cu telefonul. Pe deasupra e si inutil sa cari un aparat mare si greu. acum am vazut ca ai 20 de ani, esti cam tanar sunt ff curios ce o sa -mi raspunzi Editat Septembrie 18, 2011 de adriananadrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enjustice Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriananadrei Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 ff dragute la prima am crezut ca este un acvariu cu 2 pesti ) Daca nu e cu suparare, tu ce vezi in imaginea asta? Nu vreau sa fiu rau, dar din punctul meu de vedere imaginea are mult prea multe logo'uri(maxim 1 si undeva intr-un colt unde nu strica scena) si efectul nu mi se pare sa fie cel mai potrivit(nu mi se pare sa sublinieze ideea de scena dinamica). --------------------------------------------------------------------------------- ------ E un colt al fotografiilor amatori si nu numai, dar inainte sa urc o imagine aici tot timpul ma uit la ea sa vad daca e ok din punct de vedere tehnic(WB, expunere, contrast, saturatie, incadrare, etc.), daca are subiect si transmite macar putin ideea pe care am avut-o in cap(pentru ca nu toti vedem si gandim la fel) si daca e si putin interesanta(sa starneasca interesul privitorului - daca nu cea mai multa lume trece peste imagina si gata). Din punctul meu de vedere e pacat sa dai o gramada de bani pe un DSLR si sa scoti niste fotografii care ieseau la fel de bine cu un aparat compact de cateva sute de lei sau chiar cu telefonul. Pe deasupra e si inutil sa cari un aparat mare si greu. alte poze mai ai? in afara de ce ai pe blog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 imi explici si mie cum faceai tu fotografia asta cu telefonu? te rooog asa, logoul este de pe dreamstime unde poza este la vanzare si efectul nu mi se pare sa fie cel mai potrivit - asta e parerea ta acum am vazut ca ai 20 de ani, esti cam tanar sunt ff curios ce o sa -mi raspunzi Pune un link cu fotografia;vreau sa o cumpar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 si efectul nu mi se pare sa fie cel mai potrivit - asta e parerea ta Si a mea imi explici si mie cum faceai tu fotografia asta cu telefonu? te rooog Se ia poza facuta cu telefonul, se baga in photoshop, se da Blur > Radial Blur > Zoom Tadaaaaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriananadrei Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Si a mea Se ia poza facuta cu telefonul, se baga in photoshop, se da Blur > Radial Blur > Zoom Tadaaaaa ! ff frumos a mea asa cum o vezi a iesit din aparat nu am folosti nici un program de manipulare digitala Pune un link cu fotografia;vreau sa o cumpar si eu. http://www.dreamstime.com/mountainbiker-jumping-image16215021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 ff frumos a mea asa cum o vezi a iesit din aparat nu am folosti nici un program de manipulare digitala "pohtiti" de va-nchinati la meseriasu care a facut asa ceva din aparat si probabil din mana Uite..o sa te cred daca spui ce "tehnica " ai folosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriananadrei Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 "pohtiti" de va-nchinati la meseriasu care a facut asa ceva din aparat si probabil din mana Uite..o sa te cred daca spui ce "tehnica " ai folosit http://en.wikipedia....wiki/Zoom_burst nu iti inteleg tonul folosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 http://www.dreamstime.com/mountainbiker-jumping-image16215021 Imi cer scuze.Chestia cu 20 de ani m-a facut sa fiu rautacios.Apoi am facut niste sapaturi si am vazut ca este vorba de o munca serioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate