frigider Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 totusi am preferat sa profit de ocazie si am bagat vreo 20 de cadre din 4 unghiuri diferite , iar copacii , frunzisul des si lipsa luminii nu mi-au facut treaba mai usoara... de curiozitate, face zgomot aparatul cand faci poza? daca da, inca un motiv in plus la capitolul "pleaca naibii de-acolo" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 pai dupa cum l-e spuneam turistilor speriati din alt grup , cred ca mai speriat era el de noi daca ne mirosea ! Ps. am scos sunetul la declansare , pentru economisirea bateriei caldura asta ne omoara ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Deva, centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 ceva de sezon ca se aduna fanul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Un test de blitzuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 o fotografie pe care am numit-o Bad Genetic , iar numele subiectului a fost dezbatut de mine si cele 4 persoane cu care eram cand l-am gasit , doua dintre ele ar fi chupacabra sau iepurzila ! povestea mai pe larg la mine pe blog Moraru Ionut Photography Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 chestia aia era vie cand ai facut poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 chestia aia era vie cand ai facut poza? da era ,,foarte'' vie numai ca nu putea sta pe picioarele ei ! m-am apropiat si respira speriat iar in momentul cand m-a privit cu acel ochi ( pe cel din dreapta nu cred ca il avea ) mi-a cam dat fiori ! malformatie genetica a unui ied de capra neagra , asta a fost concluzia mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 De ce nu o trimiti si pe la Nat Geoographic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 De ce nu o trimiti si pe la Nat Geoographic? eu as fi curios ce a putut provoca asa ceva : un accident cand inca era stadiul de fat ( o cazatura a caprei care la fatat ) , datorita incrucisarii pe aceeasi linie genetica sau poluarea ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Poate ca sunt mai multi factori care insumati duc la o astfel de dereglare.Oricum e o ciudatenie ce a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 PRAGA dupa ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Scuze, poate nu e asta locul dar n-am nimerit altul mai bun. Are cineva idee unde pot repara stabilizatorul dintr-un Olympus E-PL1 la pret mai normal decat la service-ul reprezentantei? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) da era ,,foarte'' vie numai ca nu putea sta pe picioarele ei ! m-am apropiat si respira speriat iar in momentul cand m-a privit cu acel ochi ( pe cel din dreapta nu cred ca il avea ) mi-a cam dat fiori ! malformatie genetica a unui ied de capra neagra , asta a fost concluzia mea ! Nu apar detaliile in poze, dar "tiparul" blanii e tipic pt un ied de capra neagra. N-am gasit o poza cu un fat, dar se vede destul de bine aici: http://www.realitatea.net/un-pui-de-capra-neagra-ratacit-prin-munti-a-ajuns-in-grija-salvamontistilor_511382_foto_763926.html#galerie Editat August 18, 2012 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Intru si eu in hora cu un HDR mic. Salutare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 pe 10 august.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 (editat) Nu apar detaliile in poze, dar "tiparul" blanii e tipic pt un ied de capra neagra. N-am gasit o poza cu un fat, dar se vede destul de bine aici: http://www.realitatea.net/un-pui-de-capra-neagra-ratacit-prin-munti-a-ajuns-in-grija-salvamontistilor_511382_foto_763926.html#galerie am gasit o filmare cu un prim-plan , deci ipoteza ca este ied de capra neagra este corecta !! PS. se pare ca cei de la NG. nu au fost deloc interesati de fotografie , cred ca a trecut mai bine de 3 sapt. de cand am trimis-o la NG. Romania si nici un raspuns !oricum multumesc lui gringo pentru sugestie . cand am facut fotografia nu am observat ierburile din fata mea ...... ,,la o iarba verde" Editat August 20, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fotografu Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Salutare tuturor. La mine a fost intai pasiunea de fotografie si mai nou cea legata de moto. Cu fotografia sunt de vreo 5 ani si conduc o motocicleta de aprox 5 saptamani Ambele imi plac la nebunie si le-as face pe amandoua pana la adani batraneti. Daca pot sa va ajut cu ceva sfaturi o fac cu placere. ma gasiti pe facebook cu numele Rabac Liviu sau pe site-ul personal www.liviu-rabac.ro. Multa bafta tuturor. Pun si eu o fotografie facuta anul trecut la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Salutare tuturor. La mine a fost intai pasiunea de fotografie si mai nou cea legata de moto. Cu fotografia sunt de vreo 5 ani si conduc o motocicleta de aprox 5 saptamani Ambele imi plac la nebunie si le-as face pe amandoua pana la adani batraneti. Daca pot sa va ajut cu ceva sfaturi o fac cu placere. ma gasiti pe facebook cu numele Rabac Liviu sau pe site-ul personal www.liviu-rabac.ro. Multa bafta tuturor. Pun si eu o fotografie facuta anul trecut la mare am petrecut cu placere ceva timp pe site si am vazut ca ai si multe fotografii b/w iar eu sunt mare fan al fotografiei b/w ! ne zici si noua cu ce echipament fotografiezi ? ps. cadrele b/w l-e tragi direct sau l-e transformi la editare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fotografu Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Nu e nico incercare sa imi fac reclama la site. Am postat portofoliul meu de fotografie in sectiunea foto de pe motociclism.ro. Daca e deranjant postul meu atunci nu ma supar sa-l stergi. Si nu stiu cine e trist caci ai folosit de 2 ori cuvantul asta.... am petrecut cu placere ceva timp pe site si am vazut ca ai si multe fotografii b/w iar eu sunt mare fan al fotografiei b/w ! ne zici si noua cu ce echipament fotografiezi ? ps. cadrele b/w l-e tragi direct sau l-e transformi la editare ? Salut. Folosesc un D700 + tamron 28-75 2.8, nikon 85 1.4, nikon 70-200 2.8, SB 910 si alte accesorii. Fotografiez in format nef (raw) apoi le lucrez cu Lightroom si photoshop..unde e cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 (editat) ahaa , deci le tragi RAW ! o sa incerc si eu zilele astea sa vad care este diferenta si poate ma apropii si eu de asemenea performante . mesrsii de pont si succes ! te asteptam cu fotografii noi ... Editat August 20, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fotografu Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 In format raw ai mai multa libertate la editare (luminozitate, contrast, sharpess) si poti sa scoti maxim din fotografia respectiva. Ar trebui sa incerci adobe lightroom. Daca pare greoi la folosire cauta un tutorial video despre el de le lynda.com.Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Din concediu...o bula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fotografu Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Din concediu...o bula... Faina. Zici ca imaginea e facuta pe PC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate