Vizitator Adrian Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 (editat) Cateva de ieri de la Rezervatia de Zimbri, Tg Neamt. Toate trase cu 5D si Tair 300mm f4.5 (m42) Editat August 11, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Asa trebuia sa fie, cu rotile-n sus? Nu, dar am zis sa ma joc un pic, ca tot am avut parte de o reflexie faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 uita.te din nou la el, l.am mai linistit putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Sony A58 18-55 Sony A58 DT50mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 La prima chiar ai vrut sa ai clara sarma ghimpata? Ca asa mi se pare mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 La prima chiar ai vrut sa ai clara sarma ghimpata? Ca asa mi se pare mie. da, sarma era in focus. cred ca puteam merge pe o diafragma mai mica sa am in focus si florile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 (editat) Tot noaptea . . . , , . Editat August 12, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 (editat) Ranca procesata in joaca folosind FastStone Image Viewer (moka): Melc la F8 (nu-i o mutare de sah! ): Editat August 13, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Nu am avut nici o intentie de a stabiliza imaginea ... E OK, dar daca dureaza mult sau te uiti la un ecran mare, te cam poate zgudui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Salutare, Am nevoie sa inchiriez un microfon unidirectional bun pentru o filmare de 3 zile,are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Cateva poze dintr-o tura pe alte meleaguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 (editat) fotografia de produs...de produs..hm Editat August 14, 2013 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Misto iesite pensulele. Ce produse sunt pensulele de pictat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Pensule pentru ochi, chestii de fete. Poza e pentru blogul cuiva. Am folosit o masa de sticla, flash in lateral cu declansator wirelees si un F10 parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Pensule pentru ochi, chestii de fete. Poza e pentru blogul cuiva. Am folosit o masa de sticla, flash in lateral cu declansator wirelees si un F10 parca. e cam anapoda, zic eu. trebuia sa se vada varful pensulei nu coada. cred ca era mai important. poate ca nici fundalul ala negru nu e cel mai inspirat. nu se disting detaliile din varful pensulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 @skvj photography: you're doing it WRONG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Cateva poze dintr-o tura pe alte meleaguri prima este la morskie oko ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 @skvj photography: you're doing it WRONG! Explica, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Pana explica , pot sa mai pun o poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 e cam anapoda, zic eu. trebuia sa se vada varful pensulei nu coada. cred ca era mai important. poate ca nici fundalul ala negru nu e cel mai inspirat. nu se disting detaliile din varful pensulei. Pentru ca varfurile pensulei sunt acoperite cu tub transparent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 (editat) wrong post! sorry! Editat August 15, 2013 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Si iar poze in noapte . . . . . . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Arthur_TM: incearca si alte incadrari la pozele cu mobra. incearca si cu un wide, o compozitie ceva....De alea cu fluturele nu comentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Arthur_TM: incearca si alte incadrari la pozele cu mobra. incearca si cu un wide, o compozitie ceva.... De alea cu fluturele nu comentez Am facut mai multe poze , cu motocicleta / motocicletele in diferite pozitii si unghiuri , dar astea imi plac mie mult . Cu fluturele . . . este alta poveste . In primul rand , nu a vrut sa colaboreze deloc si tinand cont de viteza lui de deplasare si de lipsa de lumina . . . . In al doilea rand , sedinta a tinut pana in clipa in care am devenit " interesant " ptr el . Din momentul ala imi aduc aminte doar ca am daramat un " pitic " de gradina in drumul meu spre usa . A fost prima oara cand am vazut un balaur asa mare din specia asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate