Arthur E Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Succes la pozat in continuare I raise you this: Ce ochi are dihania . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 I raise you this: Merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Iar ati dat-o-n mâțe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Nu ma deranjeaza daca ai ceva de comentat la adresa imaginilor mele. Chiar iti recomand sa o faci, a diseca cadrele altei persoane este un exercitiu benefic pentru tine in primul rand. In al doilea rand, decat un "Frumos" spus de cineva care nu vrea decat sa stranga posturi si sa isi faca reclama la chinezarii, prefer o critica la sange... Asta in masura in care vine de la cineva in stare sa judece imaginea si nu persoana . nu prea aveam la ce comenta, daca intelegi ideea De asemenea nu-mi exersam nimic daca ma apucam sa comentez niste cadre banale.. Si iarasi, desi inutil iti repet, ti-ai format o idee proasta. Eu nu postez aici ca sa adun like-uri si comentarii sterile de lauda. Dupa cum am zis,cu totii punem poze banale. Totusi sunt probabil o idee mai sus decat snapshot urile alea facute cu telefoanele de altii si procesate in softurile lor pe Android/IOS etc.. Tu inca n-ai depasit stadiul cu judecatul pozei ,te-ai blocat la ironizat persoana....si nu sunt singurul care a observat asta.. Iar ati dat-o-n mâțe.. ca sa-ti fac in ciuda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Iar ati dat-o-n mâțe.. Zici ca trag toti cu Pentax . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Macar tu ai pus si ratustele alea scumpe..Eu nu privesc fotografiile cu ochi critic ci ma intereseaza instantaneele..Normal ca vad diferente intre ele dar surprinderea unei chestii deosebite iese castigatoare. Oricum esti unul dintre pozarii de calitate d-aci.. Zici ca trag toti cu Pentax . Sa inteleg ca-i blasfemie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 In al doilea rand, decat un "Frumos" spus de cineva care nu vrea decat sa stranga posturi si sa isi faca reclama la chinezarii, prefer o critica la sange... Esti nasol... Cu ce crezi tu ca ma ajuta pe mine reclama facuta pe un topic Foto, pe un forum dedicat 90% mobrelor vitezane cu varsta de 10-20 de ani ?! Ar trebui sa comentezi mesajele mele mai degraba decat semnatura, dar pana la urma faci ce vrei. Si daca tot faci poze, ar trebui ca pozele rezultate sa insemne ceva mai mult decat un click, pe care il poate face oricine pana la urma... (asta e valabila pentru toti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Merg ca sa-ti fac in ciuda ) Pas : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Vine doctorul in fotografie, Stefan ES CE, si-ti zice ca e supraexpusa si centrata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Una de la mine din gradina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Vine doctorul in fotografie, Stefan ES CE, si-ti zice ca e supraexpusa si centrata ) De fapt vroiam sa zic ca toate pozele cu pisici, in afara de cea a lui Cap0ne sunt tratamente banale ale unor subiecte banale in ipostaze banale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 De fapt vroiam sa zic ca toate pozele cu pisici, in afara de cea a lui Cap0ne sunt tratamente banale ale unor subiecte banale in ipostaze banale daca ne-ar pasa de parerea ta, te-as ruga sa argumentezi afirmatia ta vis a vis de poza lui Cap0ne, dar dpdv psihologic inteleg ce se intampla cu tine si atitudinea ta fata de unele persoane de aici cand o sa ajungem la prigorii, te anuntam ) deocamdata suntem la capitolul vrabii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (una dintre primele gasite cu "nature birds pics") Dragut cadrul, imi plac culorile in mod deosebit! Ai fotografiat pasarea in captivitate sau in natura? Cu ce ai tras (camera/obiectiv)? Si mai ales, cat de aproape ai putut sa te apropii de ea? E facuta cu telefonul. Mi-amintesc c-a spus cineva, nu mai stiu cine, "daca nu e buna poza, apesi tasta delete". Standardele pe care le impui iti vor fi aplicate, zic si eu. (nu, nu merge scuza cu atacul la persoana, as fi gindit acelasi lucru despre pozele alea indiferent de cine ar fi fost facute, faptul ca tie-ti zic e pe principiul enuntat mai sus) De fapt vroiam sa zic ca toate pozele cu pisici, in afara de cea a lui Cap0ne sunt tratamente banale ale unor subiecte banale in ipostaze banale Iar tu esti un troll banal, care troleaza banal si nu are vreo intentie de-a aduce o plusvaloare topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 scurt ... fotografii personale.. rezolutie 6000x4000.. au vre`un sens ? inafara ca incalzesc laptopu in draci si se uploadeaza greu din cauza dimensiunii .. alte avantaje ? si o eventuala rezolutie de aprox 2000x2000 nu e mai pretabila pentru foto personale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Cred ca cel mai bine este sa discutati (in contradictoriu sau nu) pe privat. E mai ok pt toata lumea. E suficient ca lumea se "injura" aproape in fiecare topic de pe forum, va rog nu si aici.Suntem mai castigati daca ne uitam la poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 @Proxi pt lefkada intra pe forum softpedia-vacante in strainatate-grecia-insula lefkada.Gasesti acolo tot ce vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) Pas : Meow.jpeg A ta-i cu limba scoasa.. Si paianjenu' ala te sperie..Da-i reusita poza.. Editat Mai 30, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Cam instantanee, cam cu noise si faze din astea ... dar e o pisica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Cam instantanee, cam cu noise si faze din astea ... dar e o pisica! IMG_0422q.jpg E facuta cu aparat pe film ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Cam instantanee, cam cu noise si faze din astea ... dar e o pisica! IMG_0422q.jpg focusul unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Hmm, e facuta pe .... senzor. Focusul, nu stiu. Tocmai ce-mi cumparasem un 85-205 f3.8, pe m42 si umblam cu el in mana. Nu am mai avut niciodata un zoom manual, inca ma incurc in inele. E cam soft obiectivul wide open. Asta e la f5.6 sau la f8, nu mai stiu. Ceva mai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Si asta e vinovatul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Zici ca trag toti cu Pentax . Buna asta! Bag si eu un graur zburlit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Dr. X in aia cu Alfa, ai prins-o intentionat in cadru? daca da, de ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate