iulia_boris Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Ati schimbat registru'..La pasaret..Frumoase.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 (editat) uploading pictures Editat Mai 31, 2014 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Parc'as face o baie..Da' parca se aduna norii..Interesant cum ai surprins cele 4 nuante.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Dr. X in aia cu Alfa, ai prins-o intentionat in cadru? daca da, de ce ? Daca Alfa l-o fi chemand pe graur, da. L-am prins intentionat. Si da, pentru ca statea. Hmm, e facuta pe .... senzor. Focusul, nu stiu. Tocmai ce-mi cumparasem un 85-205 f3.8, pe m42 si umblam cu el in mana. Nu am mai avut niciodata un zoom manual, inca ma incurc in inele. E cam soft obiectivul wide open. IMG_0492a.jpg Asta e la f5.6 sau la f8, nu mai stiu. Ceva mai bine.. Nici aici n-ai nimerit clarul. O fi suferind obiectivul de "front focus". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Nici aici n-ai nimerit clarul. O fi suferind obiectivul de "front focus". Funny post ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Parc'as face o baie..Da' parca se aduna norii..Interesant cum ai surprins cele 4 nuante.. Chiar se adunau norii upload pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 In gradina unui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 (editat) Buna asta! Bag si eu un graur zburlit: Era un ghid de alegere a primului DSLR mai demult care incepea cu ceva de genul: "Singurul lucru la care sunt bune Pentax-urile este pentru a face poze la pisici" . Fain cadrul, si o ipostaza mai rara a unui pasaroi relativ comun. Editat Mai 31, 2014 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Daca Alfa l-o fi chemand pe graur, da. L-am prins intentionat. Si da, pentru ca statea. Nu. Ai un set pe pagina anterioara,cu landscape uri in care apare si o Alfa Romeo in cadru (un 147 cred)... La aia ma refeream,nu la aia cu graurul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Nu-s ale mele, desi acum cativa ani am avut ocazia sa ajung unde e pozata Alfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Nu-s ale mele, desi acum cativa ani am avut ocazia sa ajung unde e pozata Alfa. sunt bou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Nu. Ai un set pe pagina anterioara,cu landscape uri in care apare si o Alfa Romeo in cadru (un 147 cred)... La aia ma refeream,nu la aia cu graurul.. E din mers. Mai greu cu incadrarea... De prin ianuarie Si una mai recenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Am mers putin prin botanica azi, mandru tot, cu 85-205-ul lipit de aparat. N-as zice ca-i soft, lipsit de contrast si faze din astea, dar chiar asa e. Si o pasare mai mare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Cateva facute in plimbarea de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Chiar se adunau noriine poti da detalii in plus: obiectiv, camera, filtre, editare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Polaroid Compact Instant Analog Camera PIC300 S-ar putea sa ma pricopsesc cu o asemenea camera, dar pe mine nu ma prea incanta..intrebarea mea este daca se mai "poarta" genul asta de aparat...care ar fi sansele sa "scap" de ea si la ce pret?! Ea noua este in jur de 440. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) Imi cer scuze ca postez poze cu matze iar, dar am tras un film de test sa vad daca functioneaza noua jucarie (Canon Elan 7E) Trase cu un Canon 28mm f2.8, film: FUJI C200 Editat Iunie 4, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 ne poti da detalii in plus: obiectiv, camera, filtre, editare? Daca nu ma insel am folosit obiectivul canon ef 28-135,camera 550d,filtre nema,editare lightroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Imi cer scuze ca postez poze cu matze iar, dar am tras un film de test sa vad daca functioneaza noua jucarie (Canon Elan 7E) Trase cu un Canon 28mm f2.8, film: FUJI C200 Las',taica,ca merita facute pozele astea reusite c-ai si cu ce..Nu mai spun de aia alba care-i o frumusete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 si una cu digitalul, m-am tarat mai ceva ca el, ca sa-l prind asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Te-ai luat la intrecere cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 si una cu digitalul, m-am tarat mai ceva ca el, ca sa-l prind asa Cu autofocus , nu ? Eu am incercat una cu focus manual dar pana am reglat . . . s-o tirat dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Tu l-ai speriat cu focusu' tau..Da' esentialul clar l-ai prins.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Cu autofocus , nu ? Eu am incercat una cu focus manual dar pana am reglat . . . s-o tirat dihania nu Tair 300mm f4.5 e obiectiv cu focus si diafragma manuale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 si una cu digitalul, m-am tarat mai ceva ca el, ca sa-l prind asa iar te ai zgarcit ..... trebuia sa l inviti si tu in casa la o frunza de salata, o apa plata ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate