k-10 Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 @k10 Cat e pachetul? Dai si pe bucati? Din pacate, nu este al meu. Doar zace la mine in casa de vreun an si proprietarul a cam "uitat" de el. Eram curios daca mai prezinta interes pentru cineva. Obiectivele pot fi cuplate la un aparat digital? Nu radeti ca nu ma pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Daca tot discutam de "clasice", v-ati reparat vreunul cu succes pe la noi ? Printre altele am si un Praktica MTL3 la care nu mai coboara oglinda si shutterul a ramas deschis... Cred ca de la nefolosinta, ca nu il mai pusesem la treaba de vreo 2 ani Le-am scris celor de la kamerawerk acu vreo sapatamana ca doar de ei stiam, dar nici macar nu au raspuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Pai daca tot nu il vinzi, de ce joci cu sentimentele uamenilor? )) http://www.ebay.com/p/Canon-A-1-35mm-SLR-Film-Camera-with-50-mm-lens-Kit/83116508 Scuze, nu a fost cu intentie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Doar hipsterii sa mai dea "sute de lei" pe un A-1. Imi amintesc acum 2 ani am luat cu 130 ron un Canon EOS 1N (care a mai tras pe film si e familiar cu aparatele,stie despre ce aparat e vorba). E o moda acum cu filtrele astea de film, vad o gramada care trag cu scule gen D800E, D810, 5D3, 6D si in final aplica o basina de filtru din ala ,de pare toata poza zgariata si futu.ta...... La ce dracu mai tragi cu scule high end, care sunt facute sa produci imagini cat mai sharp/clare/corecte, ca tu in final sa faci o spoiala hipsterista Si mai conteaza si unde developam/scanam filmele, ca eu in ultima vreme,nu-mi explic ce fac astia la developat /scanat ca m-am dus cu filme trase cu Elan 7E (un body bun), si obiective gen 24 1.4, 135 F2L etc, si stiam 100% ca sunt in focus pozele, si-mi veneau niste poze eronate inapoi,scanate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 (editat) Bre, eu trag cu D810 si folosesc toata suita de la Nik, inclusiv Analog Efex (ca tot sunt mocca). Si chiar daca ocazional mai am barba, nu am palarie, fularas si ochelari fara lentile, deci te rog frumos, nu ma insulta. Genul acesta de filtre sunt o metoda foarte rapida de a modifica culorile imaginii intr-un mod placut, daca le alegi cu grija si le folosesti pe cadrele adecvate. P.S: Ducand intrebarea ta la absurd: de ce ai avea nevoie de orice aparat modern, dat fiind ca la final tot le urci pe web la maxim 2 Mpx . Editat Februarie 23, 2017 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Bre, eu trag cu D810 si folosesc toata suita de la Nik, inclusiv Analog Efex (ca tot sunt mocca). Si chiar daca ocazional mai am barba, nu am palarie, fularas si ochelari fara lentile, deci te rog frumos, nu ma insulta. Genul acesta de filtre sunt o metoda foarte rapida de a modifica culorile imaginii intr-un mod placut, daca le alegi cu grija si le folosesti pe cadrele adecvate. P.S: Ducand intrebarea ta la absurd: de ce ai avea nevoie de orice aparat modern, dat fiind ca la final tot le urci pe web la maxim 2 Mpx . Iti pot da un raspuns serios la intrebarea asta. In anumite tipuri de fotografie, echipamentul face diferenta. (in sport si wildlife). De aia am investit intr-un aparat mai bun si obiectiv mai bun. Daca doar 'tragi nunti', o poti face si cu scule mai iefitne. Culmea, la noi pozarii de 'nunti' au cele mai scumpe/multe scule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Prin vecini: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 (editat) accesoriu. Editat Martie 6, 2017 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 De peste gârlă: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 accesoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 a murit topic-ul asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 a murit topic-ul asa.... Pai daca mediocritatea era deranjanta . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Pai daca mediocritatea era deranjanta . . . Pana cand elitele mai iau o pauza de la facutul banilor aia foarte multi din fotografie, mai postez eu. De abia weekendul trecut ce am mai pus si eu mana pe aparat, cred ca nu-l mai scosesem din rucsac de nustiucand... A... am facut cateva poze motocicletei la inceputul lui martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 (editat) plusez sony a58 cu jupiter 85mm/f.2 Editat Mai 12, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Pas . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Merg fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 (editat) Merg Cand plecam? ) Editat Mai 12, 2017 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Sa-l animam,atunci,zic... O caprioara, niste lebede la imperechere, frunze de primavara, o vulpe, un fazan si un codalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 O motocicleta. » Post actualizat in 12 May 2017 15:34si doua fete » Post actualizat in 12 May 2017 15:35. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Sa-l animam,atunci,zic... O caprioara, niste lebede la imperechere, frunze de primavara, o vulpe, un fazan si un codalb Super fotografiile ! Am fost vinator si la un moment dat am hotarit se renunt , dar imi lipseau iesirile si atunci ma gindeam sa fac photo shooting , aproape de ce faci tu , felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Super fotografiile ! Am fost vinator si la un moment dat am hotarit se renunt , dar imi lipseau iesirile si atunci ma gindeam sa fac photo shooting , aproape de ce faci tu , felicitari! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 (editat) salutare. sa nu deschid topic nou, arunc aici o intrebare: vinde cineva un aparat foto cu zoom optic peste 10x? la bani putini 2-300 ron? prefer panasonic,are lentile leica si diafragma de 2.8, mai luminoasa. Editat Mai 13, 2017 de megamotoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 salutare. sa nu deschid topic nou, arunc aici o intrebare: vinde cineva un aparat foto cu zoom optic peste 10x? la bani putini 2-300 ron? prefer panasonic,are lentile leica si diafragma de 2.8, mai luminoasa. Cam putini bani Mai pune ceva (destul) si ia un rx100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Da,dar ma duc cu cortul si daca mi-l fura jelesc. asa, la bani putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate