bachus_21 Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 (editat) Daca nu ati aruncat cu rosii mai pun. Editat Decembrie 6, 2007 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 (editat) incerc si eu marea cu degetu. Tehnic vorbin poza e proasta. E facut cu un complact destul de ieftin. Ina imi place mie imi place peisajul. Editat Decembrie 6, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero the hero Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 salut! citeva ne-photoshopate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Cu poze d-astea avem voie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 wow, frumoase poze! Smokey: poza aceasta e facuta de tine? oricum e foarte frumoasa, parca ar fi posterul lunii decembrie intr-un calendar. bachus_21: poza cu macii, e f draguta. frumoasa combinatia de culori verde si rosu. zero the hero: pozele din noapte sunt f misterioase. ultima poza insa nu are nimic special... exista 2-3 idei de fotografie care sunt cu adevarat greu de realizat: rasaritul, apusul, plantele (florile), fiind atat de intalnite si mereu frumoase in ochii nostri, avem standarde mai inalte atunci cand vine vorba de fotografia lor. trebuie sa aibe ceva cu adevart atractiv, care sa aduca acel ceva in poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 10, 2007 Admin Share Postat Decembrie 10, 2007 wow, frumoase poze! Smokey: poza aceasta e facuta de tine? oricum e foarte frumoasa, parca ar fi posterul lunii decembrie intr-un calendar. Sa inteleg ca-i un compliment? Sper ca nu ma acuzi de plagiat E facuta acum 3 saptamani, undeva intre Munchen si Salzburg, dupa 1/2 de ora de asteptat "momentul". Cateva mai recente, mai de vara: Pilanesberg: Egyptian Goose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 wow superbe fotografii, si frumoase zonele unde ai pozat! felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 a little piece of london... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Hai!Toata lumea la biserica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 (editat) Superbe pozele;incerc si eu cu misterele Snagovului si norii la plimbare in Herastrau sub supravegherea stapanului suprem, soarele. sper sa va placa Editat Decembrie 12, 2007 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Superbe pozele;incerc si eu cu misterele Snagovului si norii la plimbare in Herastrau sub supravegherea stapanului suprem, soarele. sper sa va placa Faine.Cum ai obtinut "Misterele Snagovului"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero the hero Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 zero the hero: pozele din noapte sunt f misterioase. ultima poza insa nu are nimic special... exista 2-3 idei de fotografie care sunt cu adevarat greu de realizat: rasaritul, apusul, plantele (florile), fiind atat de intalnite si mereu frumoase in ochii nostri, avem standarde mai inalte atunci cand vine vorba de fotografia lor. trebuie sa aibe ceva cu adevart atractiv, care sa aduca acel ceva in poza... mersi mersi mie-mi place și ultima (e o platformă industrială din onești). asta probabil pentru ca am și o pasiune pentru pozele urbane ca să zic așa. dar nu numai. momentan nu dețin cunoștințele necesare in ale fotografiei, ca să pot surprinde anumite momente(vezi gîsca lui Smokey, care a ieșit bestială), încadramente, etc, dar in timpul liber, mai arunc cîte-un ochi pe manualul camerei foto. incă juma' de an șo-mi ies si mie poze frumoase! mai adaug cîteva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Vad poze din ce in ce mai multe si mai frumoase. @Smokey: Super tari! Ce aparat/obiectiv ai folosit? Gasca cu pricina prinsa in zbor merge de poza de stock. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Salut baieti si fete, Am si eu o intrebare. Ce aparat profesional as putea achiziona mai pentru un incepator. Recunosc ca imi place foarte mult sa fac poze dar aparatul pe care il am momentan nu prea ma ajuta (Canon S2). In momentul in care l-am cumparat eram super multumit de el, dar acum vreau ceva mai mult. Puteti sa-mi dati niste idei despre ce aparat as putea sa achizionez? Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 13, 2007 Admin Share Postat Decembrie 13, 2007 Vad poze din ce in ce mai multe si mai frumoase. @Smokey: Super tari! Ce aparat/obiectiv ai folosit? Gasca cu pricina prinsa in zbor merge de poza de stock. Felicitari! Multam - parca nu conta aparatul ... dar totusi: EOS350D, la peisaje EF18-55 din kit si la gasca 70-200. Daca tot au succes gastele: si inca una de sezon: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Salut! Smokey, imi place asta cu sezonul si Pilanesberg. bachus_21, unde ai gasit biserica din imaginea a 2-a? Presupun ca e din lemn, nu? zero the hero, mult spor cu manualul ! La imaginea de care zice Raven ai inclinat putin orizontul Tytus, e interesant verdele ala; cum l-ai obtinut? tilik, incep eu raspunsul la intrebarea ta: daca prin profesional intelegi SLR(pentru ca altfel profesionalele sunt pentru profesionisti , aia care-si castiga painea din fotografie), atunci vazusem la canon, modelul EOS 350D si mai noul EOS 400D. Pentru restul, las pe altii care se pricep mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 EOS 350 & 400D nu sunt considerate profesionale, mai degraba "entry-level". Cu toate astea, cu niste obiective bune, fac o treaba impresionanta pentru pretul mic platit pe ele. Eu imi vand 400D-ul. Detalii aici: /index.php?...=157926&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Salut baieti si fete, Am si eu o intrebare. Ce aparat profesional as putea achiziona mai pentru un incepator. Recunosc ca imi place foarte mult sa fac poze dar aparatul pe care il am momentan nu prea ma ajuta (Canon S2). In momentul in care l-am cumparat eram super multumit de el, dar acum vreau ceva mai mult. Puteti sa-mi dati niste idei despre ce aparat as putea sa achizionez? Merci mult Cred ca in Flanco am vazut EOS 350D la 1990 ron. --- Mesaj completat în 13 Dec 2007 12:50 ------------- Salut! bachus_21, unde ai gasit biserica din imaginea a 2-a? Presupun ca e din lemn, nu? Da ,este din lemn,este muzeu si se afla in Nades,judetul Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 http://forum.computergames.ro/72-foto/3259...canon-400d.html uite aici o discutie interesanta despre aparatele DSLR entry level. eu am un Nikon D40X si sunt foarte multumit de el. si de back-up un Fuji S5100. nu cred ca o sa ma mai intorc vredata la Canon. Nikon all the way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 nu am mai facut poze de ceva timp, asa ca azi m-am jucat cu 2 din niste poze vechi si au iesit acestea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Toamna in parc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 nu am mai facut poze de ceva timp, asa ca azi m-am jucat cu 2 din niste poze vechi si au iesit acestea: prima poza nu prea inteleg ce vrea sa spuna.... e mai mult o declansare din gresala decat o fotografie... parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 nu am mai facut poze de ceva timp, asa ca azi m-am jucat cu 2 din niste poze vechi si au iesit acestea: A doua arata super! @Smokey: jos palaria, ai facut niste poze excelente. --- Mesaj completat în 14 Dec 2007 01:02 -------------@duracell: imi place cum ai cadrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 e mai mult o declansare din gresala decat o fotografie... Daca tot a inceput critica severa ... tot de pe film, tot scanata, facuta cu Zenitul(fara exponometru) cu vreo 2 ani in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate