bachus_21 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 o chestie pe care nu stiu unde as putea-o incadra, drept pentru care am sa o pun si aici si la 'Fun' http://www.muralmosaic.com/Cochrane.html , da-ti click pe fiecare pictura din imaginea care va apare, sa vezi cum arata ea de fapt...e SUPER!! Unde dai si unde crapa...nici nu te astepti. Beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculea Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 o chestie pe care nu stiu unde as putea-o incadra, drept pentru care am sa o pun si aici si la 'Fun' http://www.muralmosaic.com/Cochrane.html , da-ti click pe fiecare pictura din imaginea care va apare, sa vezi cum arata ea de fapt...e SUPER!! Faina faza! De asta ce ziceti? http://www.youtube.com/watch?v=SOV1srK0hhg...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 (editat) o chestie pe care nu stiu unde as putea-o incadra, drept pentru care am sa o pun si aici si la 'Fun' http://www.muralmosaic.com/Cochrane.html , da-ti click pe fiecare pictura din imaginea care va apare, sa vezi cum arata ea de fapt...e SUPER!! Faina faza! De asta ce ziceti? http://www.youtube.com/watch?v=SOV1srK0hhg...feature=related super tari frate apropo, satul de site-uri pt uploadat poze(deviant, filkr, hi5, 360, etc) m-am pus pe treaba la site-ul meu.... pe langa galeria mea foto, acolo vor fi si eseuri d-ale mele, si urmeaza sa ma decid daca fac rubrica si pt moto si drumetii(excursii, escapade in natura)... pana va fi gata complet, si mai fac si rost de fonduri pt un domeniu, uite aci sa va faceti o idee cum sta treaba: POZA DEMO(click)(culmea, in pagina demo sunt numai motociclisti, deci s-ar putea sa recunoasteti personajele )...calitatea pozei lasa de dorit ca am pus repede un print de paint, din lipsa de timp si prea multa munca pe cap pe paginile principale ale site-ului am pus si rubrica pt parteneriate , asa ca bloggeri, pasionati foto, etc, daca doriti, ramane sa vorbim pt schimb de bannere si link-uri Editat August 2, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero the hero Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 nu-s artisitce, dar imi plac cum au iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roshk Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Câteva poze făcute cat am stat in Italia.. Orice critica este binevenită ..daca va plac.. mai urc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) Hai sa pun si eu niste poze... Sa nu ma injurati daca nu va plac, nu am nimic in comun cu fotografia... dar imi place sa fac poze... for remember only... Editat August 5, 2008 de stefan_cb750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remember Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Facute cu a saptamana in urma la Breaza-Plaiul Talea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Hai sa pun si eu niste poze... Sa nu ma injurati daca nu va plac, nu am nimic in comun cu fotografia... dar imi place sa fac poze... for remember only... De injurat sigur nu te injura nimeni.Cele cu Sfinxul,capitele de fan,Balea si Rollsul imi plac si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roshk Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Vintage Editat August 6, 2008 de Roshk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 cateva poze de pe Gouter Route din Chamonix spre vf Mont Blanc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 asa stiam si eu am copilarit in AGNITA dai separat 28-135-ul? dap....la F64 e 15 mil.....eu il dau cu 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 De zilele trecute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remember Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Paltinu si Plaiul Talea ....recidiva! Una din poze sigur va va face sa iesiti la aer curat si...mititei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosn69 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....am uitat ceva sati zic..ah da...uaaaaaaaaaauuuu xct picture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Doamnelor si domnilor, stimata audienta, acum aveti sansa sa aratati skillu` intr-un concurs MotoPhoto si sa castigati: Premiul I – bon de cumparaturi de 500 de euro la Inter Motorcycle Premiul II & III – echipamente moto oferite de Inter Motorcycle Premiul publicului – premiu special Fotografiile castigatoare cat si cele 8 mentiuni vor fi publicate intr-un calendar Motoflash, ce va fi distribuit gratuit primilor 20 de participanti clasati. Acesta va putea fi si cumparat. Mai multe despre acest concurs pe site-ul motoflash.ro http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/m...fotografie.html Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roshk Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Suna interesant Succes participantilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florymann Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Salutare! Postez pt. prima data in acest topic,am gasit poze foarte faine,asa ca voi adauga si eu cateva,nu sunt foarte reusite. Bafte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) Sa mai adaug ceva. L.E : scuze de dublura. Editat August 28, 2008 de B.Ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Cateva poze de anul trecut din Nurenberg si imprejurimi Pozaci & pilot...je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 hop si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roshk Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) @Grigu . Geniala matza aia a ta Orice critica e binevenita Editat August 31, 2008 de Roshk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Sper sa va "place". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 @vladf : foarte frumoasa cea cu trandafirul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Inca 2 poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate