ss_mihai Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Scrie cota pe capul pistonului. Daca diferenta de greutate nu este foarte mare intre ele nui nici o problema. Nu m-am gandit sa-i cantaresc. Dany, nu stiu daca te-am mai intrebat! Indicatorul de neutral de la cutie cum se schimba? Trebuie sa dai jos cutoa sau se poate demonta pe afara de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 (editat) Nu m-am gandit sa-i cantaresc. Dany, nu stiu daca te-am mai intrebat! Indicatorul de neutral de la cutie cum se schimba? Trebuie sa dai jos cutoa sau se poate demonta pe afara de acolo? Ala se schimba pe afara,trebuie atentie cind il desfiletezi. Greu pica bulbul,deobicei sare arcul sau tablita ce da la masa,dar e bine de incercat cu alt bulb. Editat Mai 6, 2012 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Ala se schimba pe afara,trebuie atentie cind il desfiletezi. Greu pica bulbul,deobicei sare arcul sau tablita ce da la masa,dar e bine de incercat cu alt bulb. si tablita sau arcul se schimba demontand cutia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 si tablita sau arcul se schimba demontand cutia? Dai doar capacul din spate jos si vezi toate matele din cutie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Salut. Adica, dai cutia jos de pe motor. Desfaci piesa de plastic de pe carcasa cutiei. Vezi daca ansamblul este intreg, nu are ceva rupt pe la el. Prin gaura in care se infileteaza plasticul incearca sa vezi daca lamela de contact de pe selector este la post. Daca nu este, desfaci capacul, scoti tot ansamblul de pinioane si furci, dupa care scoti selectorul de pe ax si inlocuiesti lamela de contact cu una "home made", ca ne-am dat de-a dura de atita englezeala. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 2 fotografii pentru 'nea Victor ('nea Ion merge pe 2 roti din 1960, are 76 de ani. Mai multe detalii aici : http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76515-cel-mai-batrin-motociclist-activ/page__st__10 ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut. Ce poti sa spui in fata unui asa om. Scoti palaria si spui, Respectele mele batrine si La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Am tot testat motorul dupa schimbarea pistonului dreapata. Merge foarte foarte foarte bine. Nu mai am probleme cu presiunea de ulei. E totul ok. Cu releul de incaracre schimbat si cu aproape toate contactele cositorite ca la carte, acelasi alternator incarca si nu mai sunt probleme cu luminile sau sa se opreasca motorul la turatii mici din cauza celorlalti consumatori. Ar mai trebui schimbate tobele si cauciucurile si multa benzina. Aveti habar niste preturi la cauciucuri pe 19'' second hand?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 ...cauciucuri pe 19'' second hand?? Am doua cu camere cu tot, nu vreau nimic pe ele, ti le dau impreuna cu o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Am doua cu camere cu tot, nu vreau nimic pe ele, ti le dau impreuna cu o bere... Multumesc mult mult mult. Te voi suna si vedem cum fac sa ajung prin Bucuresti. As vrea sa vin cu motorul sa ii faci o verificare. Sa vad cum ma descurc! Cauciucurile mele sunt Made in USSR... asa ca banuiesc ca au minim 20 ani. Jeanta pe spate fuleaza.. asa ca iti dai seama ca anvelopele sunt cam aiurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) si tablita sau arcul se schimba demontand cutia? dai jos cutia si desfaci.scoti trenul mobil numai,si poti scoate selectorul.asa am patit si eu cu neutralul. Editat Mai 15, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) Asa zisa laba de gasca de la IJ tine nipra foarte bine numai ca trebe taiat un pic sistemu de prindere pe cadru si sudat eu asa am avut si a fost OK . Are cineva niste poze cu adaptarea cricului de IJ pe Nipru? Editat Mai 23, 2012 de Razvan17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Îți fac eu mâine mai clare. Deocamdată: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Salut! ASTA e Nipru sau Ural??? cine poate sa imi identifice ce e?? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Ural nu e,dar merge si d-sa.Nu mai sta pe ganduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Salut! ASTA e Nipru sau Ural??? cine poate sa imi identifice ce e?? multumesc. ii nipru toata ziua un mt 10 sau mt 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Aha. Mersi. As vrea sa o cumpar dar nu stiu nimic despre modelul asta... de fapt, nimic despre comuniste, cu toate ca erau peste tot cand eram mic.. Stie careva niste linc-uri, sa m'apuc sa studiez ,,fenomenul''?? sa nu iau, naibii, tzeapa -sau sa fie ,,moarta'' gata sa nu-i mai pot face nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Aha. Mersi. As vrea sa o cumpar dar nu stiu nimic despre modelul asta... de fapt, nimic despre comuniste, cu toate ca erau peste tot cand eram mic.. Stie careva niste linc-uri, sa m'apuc sa studiez ,,fenomenul''?? sa nu iau, naibii, tzeapa -sau sa fie ,,moarta'' gata sa nu-i mai pot face nimic.. de putut se pote face numai ca trebuie banuti si timp intra pe manuale de reparatie.info si ai acolo manual de teparatie pt dnepr mt 11 respectiv mt 16.bafta la mesterit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) aha.. mersi.. asta postata de mine, ce model e?? unde scrie pe ea modelul??? unde sa caut serii ceva..??? Editat Mai 23, 2012 de SUZIE-GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Ar fi mt11 dar cutia de viteze joaca in alt film... Vezi daca scrie pe placuta in fata kmz 8.155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 aha.. mersi.. asta postata de mine, ce model e?? unde scrie pe ea??? unde sa caut serii ceva..??? serii gasesti pe carterul motor si pe cadru acolo intrejugurile furcii fata serii gasesti pe carterul motor si pe cadru acolo intrejugurile furcii fata pe carterul motor gasesti seria mai exact deasupra cilindrului din partea stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) da, am vazut pe cadru, intre amortizoare, o tablita din aluminiu prinsa in suruburi, cu cifre poansonate, fara sa-mi notez... trec maine sa vad ce scrie... orice info e buna pentru mine- va multumesc!!!! Editat Mai 23, 2012 de SUZIE-GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 da, am vazut pe cadru, intre amortizoare, o tablita din aluminiu prinsa in suruburi, cu cifre poansonate, fara sa-mi notez... trec maine sa vad ce scrie... orice info e buna pentru mine- va multumesc!!!! in legatura cu intrebari referitoare la nipru iti raspund la orice ora din zi si noapte.ai nr meu pe pm (privat mesege) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 ..s'a retinut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Ar fi mt11 dar cutia de viteze joaca in alt film... Vezi daca scrie pe placuta in fata kmz 8.155 Si eu zic la fel, ca are toate trasaturile unui MT 11, dar cutia e de ceva mai vechi, eu am un MT 10-36 din '80 care are tot asa cutia dar nu are frana de statzionare, iar butucii rotzilor nu au cele trei gauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate