Aleko Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Se albastresc dar oricum rezista o buna bucata de timp prin cromare. Banda infasurata pe tobe este mai pacatoasa decat tobele goale, barem ascunde rugina. Deci ca singura solutie- cromarea.</p> Editat Februarie 26, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Dar daca vorbesc cu un prieten sa le faca din teava de inox? Cel putin teoretic, nu ar trebui sa rugineasca. Dar nu stiu daca asta mai e valabil dupa ce inoxul este bine "incalzit" asa cum se intampla cu cele doua coturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Inoxu' e termen general. Asta eftin, de balustrazi, se coloreaza binisor daca e folosit ca si cot de esapament, dar nu rugineste. De indoit insa e greu si trebuie sa folosesti coturi sudabile sa le faci. Si eu merg cu un cot similar de ani de zile si nu are deloc rugina. Editat Februarie 26, 2014 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 sau imi vinzi mie coturile, asa urate sau ruginite daca iti faci tu din inox. serios ! p.m, if.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=OPm-NiIFjE4#t=216 Bai astia cu chipiu ziceti la colegi sa dea carnetul lui Igor inapoi sa poata sa vina la intalniri. Editat Aprilie 14, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 ......eu nu consum...ca...am 64 de ani si nu consum....ma rog.... nu consum mmmmm mi greu sa consum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=OPm-NiIFjE4#t=216 Bai astia cu chipiu ziceti la colegi sa dea carnetul lui Igor inapoi sa poata sa vina la intalniri. Corect: "Băi, (vocativ urmat de virgulă) ăştia cu chipiu, spuneţi colegilor (genitiv - dativul ne omoară) să-i dea înapoi carnetul lui Igor.... Dacă preferi: "am decât..."eşti de-al lor. Din Murgu-Tureş cu drag. Un fost chipiot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 (editat) pe naiba, numai cu caşcheta te-am vazut de cand te stiu. Si vezi ca-i interjectie, nu se cheama ca-i la vocativ. Editat Aprilie 14, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Nu amesteca o parte de vorbire neflexibilă cu un caz. Şi m-oi fi ştiut tu, da iote că vremurile se schimbă. Aşa că eşti în urmă cu noutăţile vechi. Şi aici am încheiat discuţia despre treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 deci daca-l prindeai pe saracul Igor il sanctionai contraventional si gramatical. PS Cer iertare prietenului nostru care oricum nu a avut treaba cu circulatia si care e mult prea simpatic prin felul cum reactioneaza la orice aluzie despre chipiu si ce e sub chipiu. Asta pentru ca-si trateaza profesia cu seriozitate chapeau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Dacă toţi dobitocii agramaţi ar râde despre ingineria aerospaţială (deşi am dubii cu privire la modul cum ar scrie "aerospaţial"), probabil că nu te-aş vedea f. zâmbitor. Hai că te las în pace. Să mai scrii de Nipran, să-l mai lauzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Vorbeşte invidia din el, ar vrea şi el să shie măcar pentru o zi chipiot, ca la Şcoala altfel, dar n-are decât o amărîtă de cască de hepuraş di cîmp, ...di care mai nou are tăt nătărăul... Chipiot, ...atunci ăilalţi cu şelelalte se cheamă căscaţi, ori cum?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 (editat) Vorbeşte invidia din el, ar vrea şi el să shie măcar pentru o zi chipiot, ca la Şcoala altfel, dar n-are decât o amărîtă de cască de hepuraş di cîmp, ...di care mai nou are tăt nătărăul... Chipiot, ...atunci ăilalţi cu şelelalte se cheamă căscaţi, ori cum?... Lasa tu "chipioţii" in pace si zi-mi cand îmi faci rost de triple si jojă? Sau vrei sa apelez la concurenta? Editat Aprilie 15, 2014 de edyneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Păi cam nu prea s-au mai adunat comenzi ca să renteze. Mneata ai consuma vreo 11 kile de motorină pt marfă de vreo 30-40 de lei? Dacă are concurenţa, nu-i bai, nu e cu supărare tura asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) Atunci, daca nu e cu suparare, voi lua de acolo dar am asteptat pt ca noi vorbisem ceva si mie nu imi place sucesc dupa cum bate vantul. Unde gasesc si eu o poza cu modelul piulitei care strange roata de rezerva pe atas? Editat Aprilie 16, 2014 de edyneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 (editat) https://www.google.ro/search?q=Dnepr+spare+wheel+nut&hl=ro&gbv=2&tbm=isch&oq=Dnepr+spare+wheel+nut&gs_l=img.3...3360.10203.0.10375.29.12.3.14.14.0.219.1704.0j10j1.11.0....0...1ac.1.34.img..15.14.1798.cVgPfnA2T-A Niprul din colectia lui IanucoviciPS: Un amic mi-a zis ca a vazut ieri la TV, nu-si aduce bine aminte dar crede ca la stiri Realitatea, trupe ale Ucrainei pe Dnepr. Editat Mai 16, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Îi ia dracu pe ruşi dacă au ceva de gând în Basarabia noastră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 am laudat degeaba aparatul. Sa pui poze si cu toate 3 fiarele sa se inteleaga care-i treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Yes, sir! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 /index.php?/topic/715379-11-dnepr/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leo80 Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 /index.php?/topic/715536-vand-dnepr-11-an-1992-9100km/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Un proiect interesant, din punctul meu de vedere: link: http://www.mgcn.nl/forum/index.php?showtopic=16663&page=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 (editat) Ce diametru are fisa de bujie la Dnepr si unde gasesc sa cumpar in Bucuresti? Editat Iulie 28, 2014 de edyneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Ce diametru are fisa de bujie la Dnepr si unde gasesc sa cumpar in Bucuresti? http://www.motomike.eu/mike/category/10322100000/?show=gallery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate