Gova Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Astazi in Militari. Se pare ca Polo nu a cedat trecerea si a fost lovit in plin de moto care venea pe prioritate. Din ce avarii vad pe masina, bag de seama ca moto a fost culcata inainte de coliziune, totusi nu inteleg cum are avariile alea. Motociclistul era in coma cand a fost luat de Salvare, inca traia, dar casca avea sange pe ea si erau si niste pete destul de mari pe asfalt. Multa lume care vine pe Dealul Tugulea nu tine cont de semnele de Cedeaza Trecerea, in special la intersectiile cu str. Orsova si cu str. Apeductului. Aviz motociclistilor care tranzitati zona - FRANATI chiar daca aveti prioritate. LE: si nu inteleg cum manusa a ramas prinsa intre cauciucul si janta Polo-ului..... Editat Septembrie 21, 2008 de Gova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Motocicleta este sifonta rau de tot, sa speram ca baiatul este Ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaka Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 faza tare e ca pe polo in spate se vede un actibild cu atentie la motociclisti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Lovitura urata la cap!Sanatate bikerului, desi...din poze...e cam naspa! Zici sa franam, nu?Pe drumul cu prioritate?!Si daca ii evitam pe aia care nu opresc la "Cedeaza trecerea", ne traznesc aia care vin din spate si ii dau blana, avand prioritate, aruncandu-ne in mijlocul intersectiei...Ce e de preferat? Drumuri pline de imbecili care te omoara, desi ai dreptatea de partea ta! Editat Septembrie 21, 2008 de Kassu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 faza tare e ca pe polo in spate se vede un actibild cu atentie la motociclisti. ... si unul cu "LOVE ON THE ROAD". Asa dragoste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Lovitura urata la cap!Sanatate bikerului, desi...din poze...e cam naspa! Zici sa franam, nu?Pe drumul cu prioritate?!Si daca ii evitam pe aia care nu opresc la "Cedeaza trecerea", ne traznesc aia care vin din spate si ii dau blana, avand prioritate, aruncandu-ne in mijlocul intersectiei...Ce e de preferat? Drumuri pline de imbecili care te omoara, desi ai dreptatea de partea ta! De preferat e sa reduci viteza din timp pentru ca cel din spate sa nu intre in tine, asa cu siguranta nu va mai avea cum sa accelereze Editat Septembrie 21, 2008 de Adena Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Damn! ce urat! Insanatosire grabnica motoristului si sper sa nu fie grav. daca vad bine degetele de la manusa prinsa sunt rupte ... au au au! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 no comment... gixxer 750 si casca Tornado.. ce firma e asta? sanatate maxima motociclistului ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Casca de o calitate...jalnica. La 120 RON ce pretentii sa ai de la ea. ( http://www.marosbike.ro/module/pic.php?pic...gral_helmet.jpg ) Posibil sa fi tras de volan violent si s-a dejantat sa zic asa...moment in care a prins manusa acolo. Nu-mi explic altfel. Nu-mi explic avariile alea... pacat oricum. De moto, de baiat(fata)..... Editat Septembrie 21, 2008 de BlackLord Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Deci 1:nu era motociclist,nu avea permis,motoru nu era al lui,nu el avut casca pe cap din cate stiu ci pasgeru lui,acum sunt la spital aman2 el are ambele maini rupte,probleme mari la coloana si la gat si maine il opereaza dar doctori au spus ca are 20 % sanse sa scape fara sa ramana paralizat!!!!asta mi-a povestit un prieten!!!!!sper sa scape ca il cunosc si eu pe baiat cei din militari il stiu,e vb de Moga!!imi era prieten si mie dar nu f apropiat!!!Doamne ajuta sa scape!!!!!aveti mare grija in zona aia!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 mie mi-e mila de proprietarul motorului....se vede ca a investit bani cu suflet....inconstient sa fi sa ii dai unuia fara permis motorul sa ti-l birjareasca si eventual sa ti-l spulbere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 NICI UNUL DIN CEI DOI DE PE MOTOR NU SUNT MOTOCICLISTI 1.baiatul nu avea permis...si nici casca...casca o avea pasagerul dar nu era legata si a sarit in mom impactului... 2.amandoi bausera inainte sa se urce pe moto... 3.masina a iesit intr-adevar de pe drum cu cedeaza dar nu a avut vizibilitate din cauza masinilor parcate iar baiatul venea cu 120-140 km/h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ce-o fi fost in mintea lor.....cred ca nimic....oricum pacat si de ei si de motor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ... niste copii, ca oamenii mari ... nu se urca bauti si fara permis pe motor! si in cazu asta... le urez sanatate si sanse cat mai mult! pozele vorbesc de la sine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ce-o fi fost in mintea lor.....cred ca nimic....oricum pacat si de ei si de motor... PACAT DE MOTOR... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 -beat.... -fara casca... -fara permis... -120- 140 km/h...... c draq mah..chiar asa?!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike_sol Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 in majoritatea accidentelor din aceasta vara, riderul a avut macar una dintre caracteristicile de mai sus... in cele soldate cu decese... dar chiar pe toate... nu prea am vazut... acum na. speram ca cei doi rezista si se fac bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) mie mi-e mila de proprietarul motorului....se vede ca a investit bani cu suflet....inconstient sa fi sa ii dai unuia fara permis motorul sa ti-l birjareasca si eventual sa ti-l spulbere Mie nu imi e mila de loc de proprietar ba mai rau e un RATAT (imi pare rau de acei 2 prosti) cum draq sa iti ianmanezi motreta unei persoane fara permis tre sa fi (cuvant urat) sau cel putin care ar face asa ceva... eu unu nu poate sa imi dea si banii si pe.....numai daca as fi intr`un poligon atata tot si doar daca as fi eu langa el sa ii explic comenzile etc etc...nu ii dau racheta sa se dea pe strada cine, s`a dat cu 152 de calutzi stie despre ce vorbesc ca asa ceva nu este pt un incepator cu atat mai mult unuia fara permis asa ca Domn proprietar parerea mea e ca e un mare RATAT si ar trebui el primul sa fie cel sanctionat!!! Editat Septembrie 21, 2008 de smok3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Ce gixar fain .... si ce soarta trista a avut! Cred ca cei doi sunt foarte norocosi ca sunt in viata! Explicatiile si pedepsele nu sunt decat ... supliment de viteza la faza asta! Sunt curios ce-i in capul proprietarului .... cred ca-si infige cuie-n co_aie de ciuda.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) ... acum na. speram ca cei doi rezista si se fac bine Corect!...Sa poata plati reparatiile la motor si conserva... Editat Septembrie 21, 2008 de Kassu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Frate,din moment ce ai casca tornado pe cap si mergi cu 120...poate ca n-a avut asa mult,dar oricum a avut peste 80,avand in vedere ca fatza e praf. Sanatate maxima "riderilor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 chiar daca rezista sau nu, l-au bagat in belea pe conservar (care o mai fi si biker pe deasupra) o sa aiba de tras... partea lui de vina nu o sa-i o ierte nimeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Eu nu inteleg cum sunt unii asa inconstienti...sa dai motorul unuia care pe langa ca nu are carnet mai e si baut !!! Da de....mare e gradina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Vintze era femeie la volanu' masini!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Altii s-au bushit cu echipament (aproape) full, cu casti de 200-300-500 de euro (leagate cum trebuie) la viteze mai mici, si n-au avut asa "noroace" ca astia. Daca e adevarata partea cu alcool, fara permis, etc, totul este chiar ironic, nu? @Vintze: Daca aveau 50-60-70 poate fi vina conservarului (desi daca alalat era fara permis, poate scapa). Dar daca avea 90-100 sau mai mult inainte de franare e vina aluia de ghidona mobra. Ai idee cat de greu se vede dintr-o masina chiar si un camion venind pe drumul celalalt intr-o intersectie ca asta? Pana ai vizibilitate calumea (cel putin in stanga), esti deja in intersectie, chiar si daca ai capu lipit de parbriz incercand sa vezi cat mai departe. Editat Septembrie 21, 2008 de Lt. Navarro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate