CVP Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 alte curse SM mai sunt anul asta si unde? ca as veni si eu sa arunc un ochi ), daca tot am SM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 A fost la Arad campionatul de Supermoto. Ceva poze, filme? eu am doar ceva filme facute cu telefonul, dar se vad ca curu' 3 septembrie, etapa sm in bucuresti la amckart, cursa in nocturna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Chiar daca e vorba de poze banuiesc ca se accepta si videoclipuri. Acest videoclip mi s-a parut interesant Ce poate fi mai misto decat SM ? ( si enduro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 superba reclama. Stie BINE DE TOT Rocco asta. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xannom Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 (editat) Asta e a mea,49 deocamdata,am 16 ani. Editat Iulie 5, 2012 de Xannom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Asta e a mea,49 deocamdata,am 16 ani. Sa o stapanesti sanatos & sa ii pui dupa ce o inveti, set de 80cmc . Eu am mers cu o sendra modificata la 80cmc. Asta e a mea,49 deocamdata,am 16 ani. Sa o stapanesti sanatos & sa ii pui dupa ce o inveti, set de 80cmc . Eu am mers cu o sendra modificata la 80cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Asta e a mea,49 deocamdata,am 16 ani. Super tare! Ca fapt divers, ai luat-o din judetul C-ta? Cati banuti a fost? Cautam prin iarna si eu asa ceva pt. o cunostinta, insa am gasit doar 'rapciugi'. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xannom Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Sa o stapanesti sanatos & sa ii pui dupa ce o inveti, set de 80cmc . Eu am mers cu o sendra modificata la 80cmc. Sa o stapanesti sanatos & sa ii pui dupa ce o inveti, set de 80cmc . Eu am mers cu o sendra modificata la 80cmc. Multumesc frumos. Asa ma gandeam si eu,si la 17 ani o sa ii bag mai mult ca sigur.La 18 vreau sa imi iau un f4i pt ca nu imi permit sa imi iau de 125,dupaia de 250 si tot asa. Super tare! Ca fapt divers, ai luat-o din judetul C-ta? Cati banuti a fost? Cautam prin iarna si eu asa ceva pt. o cunostinta, insa am gasit doar 'rapciugi'. Sa o stapanesti sanatos! Multumesc Am adus-o din Spania,aici la noi nici vb de ceva bun.Am dat 1000 pe ea si inca 200 de euro pentru drum+acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_dow Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4sWbX8USkm0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grinch11 Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Salut taticilor...dupa cum am inceput sigur ati inteles ca sunt incepator......am achizitionat zilele acestea un SM...KTM LC4...am inceput acum vreo cativa ani pe scuter si de vreo 3 ani pe un SM mic de 125...Cred ...ca a venit timpul pt ceva mai mare si pt asta va cer sprijinul. As dori sa fac ceva cursuri pt a nu ma certa cu noua " achizitie"...precizez ca nu mi trece prin cap sa fac circarii prin oras sau sa ma dau pe circuit...Stiu deja ca o sa fiu luat la mistocareala , dar asta e...poate gasesc si pe cineva dispus sa impartaseasca din experientele lui...Caut deasemenea (pe linga sfaturi) si sfaturi de unde pot sa cumpar diverse lucrusoare pt mobra ( ...a fost destul de neingrijita)....Multumesc anticipat...si va astept sa ..."trageti in pianist"...Heaven is my second choice!<br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: verdana, tahoma, arial, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(238, 242, 247); ">PS. Daca am postat gresit, scuze...pina invat... Attached thumbnail(s) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Salut grinch11. Felicitari pentru achizitie. Spune-ne si noua din ce oras esti, sa vedem cine te poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grinch11 Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Sunt mitic...adica bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 pai ... cred ca cel mai usor este sa ne vedem prin oras. impartim idei, mai vezi si cateva motarde (printre care sunt vreo 4 lc4-uri). Trimite-mi un PM cu numarul tau, si cand e de iesit (in general dupa orele 21-22) iti dau si tie mesaj. Seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foca90 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 misto lc4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) @ grinch :pfff, tot nu crezi ca stiu istoria motoretei de cand a intrat in romanica: motomania-yetty-gaju si acum la tine te ajut si cu mersul cu ea, treci pe la mine si discutam i-ai pus surubul dintre galeri??? Editat August 31, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 dr-z cu cauciucuri tkc 80 130/80/17 fata si 150/70/17 spate....ca sa mearga bine si pe plaja si pe forestier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 (editat) din incercarile mele de racing Editat Septembrie 2, 2012 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepure Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 SAlut , Honda FMX 650 , sunt din Ploiesti si astept noi parteneri de plimbari prin paduri .(mi-e cam tarsa singur ca poate patesc ceva peacolo , nu ma mai gaseste nici dracu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catala2k Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 si eu l-am scos la vanzare pe al meu. vreau un motor mai mare /index.php?/topic/683533-ktm-690-smr/page__view__findpost__p__3222303 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_dow Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 SAlut , Honda FMX 650 , sunt din Ploiesti si astept noi parteneri de plimbari prin paduri .(mi-e cam tarsa singur ca poate patesc ceva peacolo , nu ma mai gaseste nici dracu) Acelasi lucru ma gandesc si eu cand ma duc singur :-) pic pe nu stiu unde si mor ca sobolanu' singur in sant. :-) http://www.youtube.com/watch?v=h8TqQ2ZJOSM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 mestere...am luat cablu de ala pt SXV. Daca o repari da un semn sa ti-l dau sa rezolvi ce e de rezolvat pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) of fir-ar, tocmai il vand, i-a schimbat clod tot, semeringuri, cuzinetzi segmentzi garnituri, mai tot. nu mai am chef de schimbat hartzi si setat tps, hey daca stii pe cineva interesat, il dau f ieftin/negociabil, sii foarte urgent, mersi oricum, poate daca nu reushesc sa-l dau, o sa mai bibilesc la el, mai astept o luna. Momentan ma joc cu milka asta, nu e sxv dar merge... i-am comandat o foaie spate cu mai multi dintzi sa fie mai naravasha un pic. ) ... dar na.. nimic nu se compara cu sxv-ul din pacate Editat Noiembrie 10, 2012 de FOXXkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 /index.php?/topic/703973-supermoto-gp-pleven-6-oct-2013/ le-am gasit din intamplare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miru Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate