PzKpfW Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 (...) dar nu pot sa nu imi aduc aminte tonul lui in declaratia de dupa cursa aia de pe Laguna Seca. Atunci nu mai era chiar atat de cocosel... Eh nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Angel iti inteleg dezamagirea, dar nu pot sa inteleg cum poate fi un campion de exceptie trecut atat de usor in lada cu jucarii uzate. Cand a inceput la Ducati a fost un zeu, acum este un ciorap pe langa zeul Stoner. Ca idee, incercati sa vedeti cele 2 documentare Faster si Fastest si o sa intelegeti ce e in joc. Rossi este vinovat doar de faptul ca este om, culmea nu? Spre deosebire de Stoner, a avut puterea sa treaca si peste o accidentare urata, si peste niste sezoane nefaste, a avut puterea sa continue. Oricat de tare ar incerca unii sa-l scoata, Stoner este un talent urias, dar in acelasi timp un Gura Proasta si un Chicken! Da, am zis Chicken! Priviti macar documentarul Faster si o sa intelegeti de ce Rossi isi merita pe deplin banii si faima. Daca tot se impart titluri gratis, cum naiba de unii dintre cei mai mari campioni ai ultimului deceniu au(doar?) 1 maxim 2 titluri? Circuitul e asemanator cu ringul de box, nu exista politete, cu politetea nu faci spectacol si fara spectacol te duci acasa si te culci, nu mai ai bani. Atitudinea "mami mami, Rossi m-a injurat" este acceptata maxim la gradinita. Sa nu uitam incidentele dintre Rossi si Biaggi, soldate uneori cu pumni si picioare. Nu e o mandrie, dar amandoi au tinut totul departe de gura presei. Nu au fugit repede la "mama" sa se parasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 ai dreptate.competia e dura in ziua de azi,altfel nu poti ajunge pe podium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 (...) dar nu pot sa nu imi aduc aminte tonul lui in declaratia de dupa cursa aia de pe Laguna Seca. Atunci nu mai era chiar atat de cocosel... Eh nu... Exact ce spuneam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gonzales Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 MISTER REZOLVAT ) se pare ca unii au avut dreptate.. Dainese’s interview with Valentino Rossi in their Legends digital online magazine earlier this week, caused a major uproar amongst fans who took umbrage against Rossi’s words regarding the 2008 Laguna Seca GP where he was quoted as saying, “Stoner started to hate me just because he lost. After that, he always seemed to talk about the past, this race [Laguna], because he wasn’t man enough to understand that at that time, he lost!”Even the now retired Casey Stoner felt the need to respond to Rossi’s words - that were picked up and splattered across almost every racing website and forum - and he wrote on his Twitter account: “I think Valentino feels a little more brave now that I’m not there ”Following all the backlash, Dainese issued the following statement yesterday evening, trying to play peacemaker:Considering the exaggerated echo of an article about the career of Valentino Rossi, we would like to highlight that the words published in the latest issue of the Dainese Legends magazine have been taken out from an old interview and consequently reported out of the original context. We wish to apologize for all the polemic comments that neither Valentino nor Dainese ever wanted to instigate. http://www.twowheelsblog.com/post/22799/dainese-apologizes-and-says-valentino-rossis-quote-taken-out-of-context Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 alo!!!limba romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 si intre timp lumea se distreaza offseason Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 vand husa pt. telefon sau pt. alte intrebuintari noua.pret 30lei.tel: 0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 MISTER REZOLVAT ) se pare ca unii au avut dreptate.. Dainese’s interview with Valentino Rossi in their Legends digital online magazine earlier this week, caused a major uproar amongst fans who took umbrage against Rossi’s words regarding the 2008 Laguna Seca GP where he was quoted as saying, “Stoner started to hate me just because he lost. After that, he always seemed to talk about the past, this race [Laguna], because he wasn’t man enough to understand that at that time, he lost!” Even the now retired Casey Stoner felt the need to respond to Rossi’s words - that were picked up and splattered across almost every racing website and forum - and he wrote on his Twitter account: “I think Valentino feels a little more brave now that I’m not there ” Following all the backlash, Dainese issued the following statement yesterday evening, trying to play peacemaker: Considering the exaggerated echo of an article about the career of Valentino Rossi, we would like to highlight that the words published in the latest issue of the Dainese Legends magazine have been taken out from an old interview and consequently reported out of the original context. We wish to apologize for all the polemic comments that neither Valentino nor Dainese ever wanted to instigate. http://www.twowheelsblog.com/post/22799/dainese-apologizes-and-says-valentino-rossis-quote-taken-out-of-context Ma gandeam eu ca este ceva in neregula... In cazul asta, Stoner a cam cazut de papagal cu replica lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gonzales Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Ce liniste .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 chiar ca e liniste.toate motoarele sunt in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8n8hV3E6Hqo AN NOU CU SANATATE!!!! LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Un clip facut de cei de la Yamaha: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Imi pare rau, da' chestia asta e gay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 (editat) Same.. Marketingul o fi pe invers.. Editat Ianuarie 15, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Imi pare rau, da' chestia asta e gay. Nope... Yamaha e o "ea". Deci n-are cum sa fie gay. Ducati in schimb e un "el":) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Nope... Yamaha e o "ea". Deci n-are cum sa fie gay. Ducati in schimb e un "el":) Ma, cum zice Beeler aici (despre pozele cu noul Ducati fata de pozele de la Yamaha): "In the meantime, notice how the shots (...) aren’t nearly as creepy as the ones released by Yamaha earlier this morning." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 da chiar ca creepy astia cu yamaha...o fi o ea da creca e muta:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ptUTtexg7xk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) Se pare ca Vale si Jorge au inceput sa se inteleaga... Cateva idei spuse de Vale intr-un interviu luat ieri, in Indonezia : "Am inceput sa am...o anumita varsta, insa ma simt bine, sunt motivat, debordez de vointa. Stiu ca-mi va fi dificil dupa doi ani foarte negativi, dar sunt pregatit. Cu Yamaha voi merge mult mai bine" "La finele anului trecut, cand am testat motocicleta, m-am simtit, dintr-o data foarte bine. Yamaha s-a ameliorat mult in acceleratie. Motorul este de 1000 acum si progresul chiar se simte. Va fi dificil pentru ca Honda este motivata si-n ultimele etape de anul trecut a mers foarte tare, dar M1 e competitiva" "Io si Jorge suntem mai in varsta acum si stim la ce sa ne asteptam. Ne cunoastem mai bine. Atat el, cat si io stim ca avem un coechipier incomod. Dar nu mai e ca alta data. Acum nu mai avem probleme in impartirea boxei. Am invins tot ce ne despartea." "Va fi dificil sa-l inving pe Jorge. Atuul lui este ca a gasit punctele forte ale motocicletei. Si e cel care conduce motocicleta cel mai bine. Voi intra si io incet-incet. Mai important decat sa-l urmaresc pe el, insa, va fi sa-mi pun la punct motocicleta, sa am o echipa determinata si sa urc repede pe podium. Pentru a-l invinge pe Lorenzo am nevoie de timp : la inceput el va fi mai rapid" Legat de Ducati & Preziosi : "Imi pare rau ca a iesit asa de rau pentru mine si pentru el, dar mai ales pentru el : proiectul MotoGP era cel mai important lucru din viata lui." "Filippo a venit la mine spunandu-mi ca ar fi pregatiti sa modifice Ducati conform indicatiilor mele, pentru a face motocicleta competitiva. Insa in capul lor ideea era : daca-l urcam in sa pe Vale, care greseste mai putin decat Stoner, putem deja sa invingem fara sa modificam mare lucru. Iata ca nu am reusit asta" "Am lasat la Ducati o motocicleta dificil de dus la limita, care nu-ti lasa niciodata impresia ca o poti controla. Insa au piloti buni si pot face mai mult.Ramane de vazut ce drum aleg cei de la Audi pentru imbunatatirea motocicletei" Viata privata: S-a despartit de logodnica lui in 2012 si inceput o relatie cu o alta femeie (Linda) "Nu sunt inca gata pentru casatorie. O voi face doar daca n-am sa pot spune nu. Chiar daca am 34 de ani, inca nu-s pregatir pentru un copil. A facut acest pas Uccio, l-a facut si Carlo(antrenorul) si inca vreo doi prieteni de-ai mei. Am devenit "unchiul Vale"...Deocamdata petrec mult timp cu Uccio si familia lui si observ cum se schimba viata..." Despre Sic: "Aminitiri extrem de dure ale duminicii cu accidentul.Spre norocul meu, am reusit sa trec peste ruptura produsa de accident si am reusit sa nu abandonez cursele. Dar e un mare gol lasat de Marco. Era un prieten adevarat, un om pozitiv, vesel. Numai gandindu-ma la el incep sa zambesc. Regret enorm ca n-am putut sa fim mai mult timp impreuna." Despre Max Biaggi : "Suntem mai putin inamici ca la inceput. Securea razboiului a fost ingropata" Inapoi pe pista : "E bine la Yamaha. De fapt e ca si cand ai reveni in familie, dupa un voiaj. Toata lumea e bucuroasa ca-s din nou aici. Asteptam cu nerabdare teste de la Sepang. Sunt extrem de excitat. Intr-un fel e bine c-am trecut pe la Ducati : sunt plin de dorinta de a invinge. Poate m-am intors...mai tanar!" "Nu stiu unde voi termina campionatul acesta - sper sa fiu macar intre primii trei - dar cred ca-n Qatar voi urca pe podium. Chiar daca nu voi fi peste Lorenzo si Pedrosa, voi incerca sa tin aproape de ei. Mai e de vazut si cum se va descurca Marquez" Editat Februarie 1, 2013 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 La Multi Ani Vale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 La multi ani Alessandra Stoner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Felice compleanno, Vale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 16, 2013 Autor Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) La multi ani Rossifumi, The Doctor, Goat... etc sau mai pe intelesul nostru... Doctore, sa ne traiesti si asteptam spectacolul oferit de tine si in acest an:) La multi ani Alessandra Stoner da, sa nu uitam si de ea... speram ca atunci cand creste sa il convinga pe taticu' sa mai concureze pe 2 roti. Editat Februarie 16, 2013 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDoctor46 Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 La multi ani Vale!!!!!Multa sanatate si cat mai repede acolo unde ti-e locul:adica primul....restu' e can can........................LA MULTI ANI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate