xt600 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) E nu inteleg cum poti sta cateva ture cu aia in top si apoi sa nu mai ai cauciuc ca ei... :| Simplu! O ciclistica imperfecta, care face motocicleta greu manevrabila, duce si la o uzura accentuata a pneurilor. Cu cat o motocicleta este mai bine echilibrata, mai manevrabila si pune mai corect puterea motorului la asfalt, va fi mai "economicoasa" cu gumele. Cel mai bun exemplu, in acest moment, este Yamaha. In alta ordine de idei, o motocicleta mai putin manevrabila pe viraje, mai putin stabila, cu comportament sub sau supravirator, impune pilotului sa munceasca mai mult, ceea ce il va obosi mai mult pe durata unei curse. Oricat de bine pregatit fizic si mental ai fi, nu poti sa mergi toata cursa la limita, astfel ca de pe locul 2-3 poti foarte bine termina pe 8.. Editat Mai 2, 2012 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) E nu inteleg cum poti sta cateva ture cu aia in top si apoi sa nu mai ai cauciuc ca ei... :| Simplu! O ciclistica imperfecta, care face motocicleta greu manevrabila, duce si la o uzura accentuata a pneurilor. Cu cat o motocicleta este mai bine echilibrata, mai manevrabila si pune mai corect puterea motorului la asfalt, va fi mai "economicoasa" cu gumele. Cel mai bun exemplu, in acest moment, este Yamaha. In alta ordine de idei, o motocicleta mai putin manevrabila pe viraje, mai putin stabila, cu comportament sub sau supravirator, impune pilotului sa munceasca mai mult, ceea ce il va obosi mai mult pe durata unei curse. Oricat de bine pregatit fizic si mental ai fi, nu poti sa mergi toata cursa la limita, astfel ca de pe locul 2-3 poti foarte bine termina pe 8.. Editat Mai 2, 2012 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Simplu! O ciclistica imperfecta, care face motocicleta greu manevrabila, duce si la o uzura accentuata a pneurilor. Cu cat o motocicleta este mai bine echilibrata, mai manevrabila si pune mai corect puterea motorului la asfalt, va fi mai "economicoasa" cu gumele. Cel mai bun exemplu, in acest moment, este Yamaha. In alta ordine de idei, o motocicleta mai putin manevrabila pe viraje, mai putin stabila, cu comportament sub sau supravirator, impune pilotului sa munceasca mai mult, ceea ce il va obosi mai mult pe durata unei curse. Oricat de bine pregatit fizic si mental ai fi, nu poti sa mergi toata cursa la limita, astfel ca de pe locul 2-3 poti foarte bine termina pe 8.. Am pariat si eu pe ideea ca 3-4 ture in forta nu inseamna ca Ducati zareste inca luminita de la capatul lanternei. Dar mi se raspunde mereu ca Ducati a facut niste imbunatatiri extraordinare pe care eu ma incapatanez sa le ignor , iar rezultatele sub-mediocre se datoreaza unor piloti expirati. Pana la urma fiecare are dreptul la o opinie, si atata timp cat se argumenteaza decent avem toti loc pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Am pariat si eu pe ideea ca 3-4 ture in forta nu inseamna ca Ducati zareste inca luminita de la capatul lanternei. Dar mi se raspunde mereu ca Ducati a facut niste imbunatatiri extraordinare pe care eu ma incapatanez sa le ignor , iar rezultatele sub-mediocre se datoreaza unor piloti expirati. Pana la urma fiecare are dreptul la o opinie, si atata timp cat se argumenteaza decent avem toti loc pe forum Da, ti-am citit posturile si am exprimat in paralel aceleasi opinii. Nu contest lipsa de forma a lui Rossi (datorata nu neaparat varstei sale, atat de invocate, cat presiunii create si lipsei de performante cu motocicletele Ducati), dar este atat de evident ca GP12 ca si predecesorul sau, sunt departe de ceea ce ar trebui sa fie o motocicleta de uzina, cu pretentii macar la podium. In momentul de fata, Ducati este de locurile 8-11, in cursa... Sunt convins ca nici Stoner, cu stilul sau mai adaptat la aceste motoare, nu ar reusi sa duca aceasta motocicleta mai sus de locul 6, cu riscuri enorme. Daca altii vad altceva, este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gonzales Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Grand Prix Victories (all classes): 1. Giacomo Agostini 122 2. Valentino Rossi 105 3. Angel Nieto 90 4. Mike Hailwood 76 5. Mick Doohan 54 6. Phil Read 52 7. Jim Redman 45 8. Max Biaggi 42 9. Anton Mang 42 10. Casey Stoner 41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 De ceva vreme circula un zvon despre cumparearea Monster de catre Coca Cola ...asta ar fi o lovitura si in MotoGP si asa si-ar gasi Rossi echipa privata la yamaha...si multe alte episoade de telenovele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gonzales Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 De ceva vreme circula un zvon despre cumparearea Monster de catre Coca Cola ...asta ar fi o lovitura si in MotoGP si asa si-ar gasi Rossi echipa privata la yamaha...si multe alte episoade de telenovele Din telenovele se castiga bine ...asa ca ..de ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 De ceva vreme circula un zvon despre cumparearea Monster de catre Coca Cola ...asta ar fi o lovitura si in MotoGP si asa si-ar gasi Rossi echipa privata la yamaha...si multe alte episoade de telenovele S-ar putea chiar ca Rossi sa fie co-proprietar la aceasta echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Telenovela sau nu, dupa anul in curs, Rossi va avea 2 pete pe obraz. Partea cea mai maro este ca s-a facut de ras acasa, cu marca iubita in Italia. Ducati este un simbol iar el nu a reusit altceva decat sa-l puna la pamant prin declaratii. Din punct de vedere global, Ducati are de suferit doar la suprafata. Sa fim serioasi, sunt f putini cei care isi cumpara Ducati in functie de ceea ce se intampla in MotoGP. Acum o intrebare, daca se incropeste totusi noua echipa de client, si da in continuare chix, pe cine mai dam vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Acum o intrebare, daca se incropeste totusi noua echipa de client, si da in continuare chix, pe cine mai dam vina? Prea multi de daca... Stai sa se incropeasca prima data echipa Coco-Cola Yamaha cu Rossi pilot...si mai vedem apoi. Oricum...prea blamat e Rossi. Daca as fi manager la Repsol Honda eu i-as face o oferta pentru vreo 2 sezoane...si sigur nu mi-ar parea rau. Editat Mai 4, 2012 de MirceaRM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 In momentul de fata Rossi a reusit sa se certe cu aproape toti producatorii. De la Ducati sigur n-o sa plece bine, avand in vedere sumele exorbitante aruncate pe fereastra si rezultatele demne de o echipa medie de client. Mai are 3-4 ani de alergat in Gp, dupa care poate sa incerce si in Sbk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Acum o intrebare, daca se incropeste totusi noua echipa de client, si da in continuare chix, pe cine mai dam vina? Depinde in ce termeni s-ar scrie contractul dintre aceasta echipa si producator... Ducati a aruncat bani pe fereastra si datorita lipsei unei strategii coerente de dezvoltare si a incapatanarii cu care a promovat solutii tehnice total neproductive, in contextul actual. Da, mi-ar place sa il vad pe Rossi, pentru cativa ani, in WSBK. Sunt sigur ca ar aduce un plus spectaculozitate unei competitii, care este, deja, mult peste MotoGP, la acest capitol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Din MotoGp a ramas doar numele. a ajuns un fel de Formula 1, cateva depasiri la inceput si cam asta a fost. In WSBK se dueleaza si fac spectacol de la inceput pana la final. Poate n-ar strica o palma peste fata celor de la Dorna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Formula 1 e foarte misto - 4 curse pana acum, 4 castigatori diferiti. Si chiar daca e muuult mai lunga cursa decat cea de MotoGP, chiar si in ultimele tururi vezi batalii la greu. Mie imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Din MotoGp a ramas doar numele. a ajuns un fel de Formula 1, cateva depasiri la inceput si cam asta a fost. In WSBK se dueleaza si fac spectacol de la inceput pana la final. Poate n-ar strica o palma peste fata celor de la Dorna. Eu stiam ca au drepturi tot cei de la dorna si pe wsbk(dar nu sunt sigur 100%)bridgepoint Editat Mai 4, 2012 de Lordgrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Așța este, Dorna a cumpărat și WSBK dar se poartă clișeele ( MotoGP și F1 sucks, WSBK rulez ) - am văzut și curse foarte bune de F1, Moto2 și MotoGP (ce-i drept, mai rar la GP) și curse foarte anoste la WSBK - și viceversa Editat Mai 4, 2012 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Inseamna ca sunt eu mai norocos, de cate ori am ocazia sa vad o cursa de WSBK, se lasa cu spectacol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) @Gixu : Vezi ca si in acest week este etapa in WSBK Editat Mai 5, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Mi-am instalat azi sopcast . Maine lucrez pana la 2 (3 ora Ro) si dupa ma tratez cu MotoGp si (eventual) WSbk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) Mi-am instalat azi sopcast . Maine lucrez pana la 2 (3 ora Ro) si dupa ma tratez cu MotoGp si (eventual) WSbk Cam tarziu.. . Oricum, vizionare placuta.. sper sa avem parte de curse frumoase... Editat Mai 5, 2012 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 (editat) risc un pronostic, cu toate ca timpii de calificari s-au apropiat acum la 0.8s: plusez ca va creste ecartul ducati la peste 28 s, se baga careva? (pe o bere virtuala) Editat Mai 6, 2012 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 risc un pronostic, cu toate ca timpii de calificari s-au apropiat acum la 0.8s: plusez ca va creste ecartul ducati la peste 28 s, se baga careva? (pe o bere virtuala) Bine ca n-a pariat nimeni, ca pierdeai +26.797 Ceva mai bine Rossi comparativ cu primele 2 curse, dar tot departe. Daca reusea macar sa il intreaca pe Bautista mai era ce mai era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Bine ca n-a pariat nimeni, ca pierdeai +26.797 Ceva mai bine Rossi comparativ cu primele 2 curse, dar tot departe. Daca reusea macar sa il intreaca pe Bautista mai era ce mai era. Asa e Bogdan , desi as fi preferat sa pierd la o diferenta mai consistenta Din pacate insa Ducati a facut din nou un salt "urias" in lupta cu concurenta...2secunde. Si, Rossi ca Rossi ,dar de Hayden cu +1.02 ma doare inima...nu am citit inca declaratiile de dupa cursa, sunt curios cum explica rezultatul slab. Asteptam sa vedem ce se va intampla cand va fi gata noul motor (am inteles ca pe la jumatatea lui iulie?), dar mai e mult pana departe.. Daca pana atunci insa vor mai fi curse indigo Jerez+Estoril, o sa ma felicit ca nu am platit abonament pe motogp.com anul asta Si sa ca sa inchei intr-o nota mai optimista: foarte frumos ce se intampla in Moto2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) Si, Rossi ca Rossi ,dar de Hayden cu +1.02 ma doare inima...nu am citit inca declaratiile de dupa cursa, sunt curios cum explica rezultatul slab. Hayden a avut probleme cu electronica: "A radio signal interfered with our ECU’s transponder, forcing him to ride with the electronic calibration out of phase. Riding in those conditions is truly difficult, and he did a great job to finish the race." - Vittoriano Guareschi (Team Manager) Link - http://www.motogp.com/en/news/2012/ducati+team+estoril ________________________________________________________________________ Un articol destul de interesant: http://www.motogp.com/en/news/2012/preziosi+press+conference Mai ales partea asta: "For sure we will try in the direction that Valentino shows us. We give Jeremy 100 per cent freedom to define with Valentino what the best set-up is. So as Ducati, our duty is just to supply material, and we believe that the crew chief is imperative in the box. The way of working is to put the right person in the right position and allow that person to do what he thinks is best. We can suggest what our ideas are, but the final decision, day by day, practice by practice, is made by Jeremy speaking with Valentino." Editat Mai 7, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Nu, Rossi nu va pleca de la Ducati pana la incheierea contractului, insa declaratiile lui duc spre o despartire la sfarsitul acestui sezon. Asta, daca nu se intampla ceva "neprevazut". Motocicleta Ducati este mediocra, ca sa nu spun slaba, dupa cum o arata testele din presezon si rezultatele din prima etapa. La minuni nu ne putem astepta pe parcursul sezonului. Dupa parerea mea, rezultatele vor fi mai rele decat cele de anul trecut. Sper sa ma insel, dar aritmetica cam asta arata... as vrea sa se intample asta, sa vedem cum se descurca pe alta moto, non-ducati. Daca merge bine...moto era de vina, daca nu...el era oricum, te lupti pt victorie/podium, treci la ducati si nu mai treci de locul 6-7...coincidenta? si-a pierdut subit talentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate