Sari la conținut

Seara Blestemata


CrisLuca
 Share

Postări Recomandate

in seara asta ma plimbam pe jos pe acolo, la locul accidentului.... la nici 4 m de zebra refugiului o mare gaura de canal. o crenguta peste si 2 cauciucuri(un binevoitor a incercat sa semnalizeze pericolul). pe banda 1.banda 2 ingustatat de refugiu.

 

am sunat la 112. m-au plimbat de la un dispecerat la altul, salvare, politie.... nu e de competenta lor...primaria.... jur ca daca pica cineva in acel canal infunda puscaria , chiar si dispecerii de la 112...

 

 

dar am si altceva de mentionat. o mare gasca de zmei motorizati forjau zona. sigur unul nu purta casca. voi chiar nu ati vazut cauciucurile? ati facut ceva in acest sens? iar tu, cel fara casca.... foloseste alta metoda de sinucidere ...mai ecologica ! murdaresti asfaltul si apa e scumpa !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 163
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pacat ca a mai plecat inca un suflet dintre noi....

 

toti ne ducem intr-o buna zi, in circumstante mai putin sau mai mult placute pt cei dragi, dar, ne ducem...uneori din vina noastra, alte dati, din vina altora...

 

odihneasca-se-n pace si baiatul acesta... :unsure:

 

referitor la refugiile de tramvai, majoritatea sunt semnalizate chiar bine prin acele porcarii de plastic, mari, dar am observat chiar in noaptea asta ca datorita faptului ca inca se lucreaza la multe zone,acestea sunt stinse, refugiul putand fi observat cu greu, si destul de tarziu daca ceva nu-ti ia vederea(o masina, curba, etc)...

 

pt restul refugiilor nesemnalizate pt pietoni, cred ca ar fi suficient un amarat de indicator cu ocolire, sau atentionare, care, din pacate, de cele mai multe ori, nu este... :rock:

 

pacat...

condoleante familiei....

 

PS: eu sunt suta in mie mai mult ca sigur ca baiatul asta nu trecea doar la cativa centimetrii de porcaria aia de refugiu, noaptea, iar daca drumul e drept(nu stiu locatia exact) farul ar fi dat posibilitatea sa-l vada...ori ceva i-a deranjat vizibilitatea, ori altceva l-a jenat sa intre atat de aproape de refugiu....parerea mea...

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cruiserele nu sunt mai greu manevrabile, in principiu. .trebuie doar sa intzelegi ca au alte trase decat SS (mai largi) si timpul de raspuns de la trasul de ghidon (plus contravirare, obligatorie la motoretele astea ) pana la intrarea pe o noua traiectorie e ceva mai lung ca la SS. (Au si greutate mai mare si un rake angle mai inclinat). De aceea la cruisere initierea unei schimbari de directie se face mai din timp. .nu prea mult (fatza de SS) dar care poate pune probleme serioase in situatii neprevazute. Oricum lag-ul in schimbarea traiectoriei pe cruiser este compensat de o linie a privirii mai lunga si mai confortabila decat la SS. Acuma depinde si de cat antrenament ai pe curbe rapide. Problema e ca daca la cruisere mai puternice, cuplul mare te ajuta sa virezi mai rapid, la astea mici gen Virago de 250, nu e prea simplu. . .in situatii critice. Da, si fortza motorului te ajuta sa virezi mai repede, nu numai manevrabilitatea din ghidon (pentru ca trebuie sa compensezi mai rapid fortza centrifuga, din cuplu) . Degeaba ai schimbat trasa rapid daca motorul nu trage suficient de tare ca sa impinga motorul pe noua trasa. . .Arcul de cerc la un motor mai puturos este mai mare. . .la unul mai puternic e mai mic. .dar cu conditia sa harshaii scaritzele. . deci sa inclini mult si sa tzii tare de coarne pe viraj.

 

Revenind la topic, si eu am fost surprins de cateva ori pe Timisoara de refugiile alea proiectate de retardati. . .Dar asta numai cand eram in depasiri, prin stanga, evident. Eu cred ca acolo a fost o urmarire. . . .Virago-ul se tzinea dupa cei doi din fatza. . care s-au tirat dupa accident. . .Probabil ca cei doi din fatza nici macar nu stiau de ce nu mai vine si baiatul cu Virago. . cand s-au oprit mai incolo. Urmaritul (daca asta a fost o cauza) este unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care le poti face cu motorul pe strada. . Wheelie e mult mai putin periculos, pentru ca atunci te concentrezi la ce faci tu. .pe cand in urmarire, cam 90% din atentia ta este sa-i ajungi pe cei din fatza. .chiar daca aia au SS si poate mai multa experienta. . .Este f. periculos sa incerci sa te tii dupa unii, pe strada. . mai ales daca nu ai un motor similar ca performante cu cele din fatza, daca nu ai si experienta potrivita, este si noapte, si mai mergi si pe bulevardul ala cu refugii proiectate de oligofreni, al caror singur obiectiv a fost sa rezolve problema pasagerilor de tramvai in statie, si nu sa tzina cont si de traficul auto/moto pe acolo. .Nu zic ca saracu baiat era in urmarire, dar este un scenariu f. plauzibil. Pacat!!

 

Am avut si eu ocazia dupa 3 ani de Warrior sa merg printr-o parcare scurta pe Blvd. Maniu (langa dealer-ul Yamaha) cu o Viroaga de 250 si era sa cad de 2 ori in 50 metri. . .mi se parea f. ciudat cum vireaza (comparativ cu a mea) si motorul abia tragea. . comparativ. Si acuma ma gandesc. . .daca la 20 la ora era sa cad. .ca nu a virat cum eram eu obisnuit, din scurt dar apasat. .(ca era sa palesc niste masini parcate) si cand am deschis gazul abia a schitzat o revenire, dar la vreo 80 la ora? in depasire pe Timisoara. .Naspa!!!!!!! Ce am invatat atunci este ca Virago-urile pe langa lipsa de putere motor, mai vireaza si cam prea pe "liber" adica parca roata fatza nu prea avea deloc greutate pe ea. .Ce ti-e si cu repartizarea greutatii in mod echilibrat pe motor. . Am avut senzatia naspa ca roata fatza se suceste prea rapid, de parca ar fi fost in aer.

 

"ori altceva l-a jenat sa intre atat de aproape de refugiu....parerea mea..."

 

Ca sa-l citez pe Mr. ORL. . .

 

Orice l-ar fi jenat, problema este legata de ce am zis mai sus. In situatii dificile, anumite motoare nu prea fac fatza la manevre de urgentza. Daca avea un street bike poate ca ar fi trecut pe langa refugiu. :unsure:

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu care credeam ca asta este un forum al motociclistilor si nu al persoanelor care asteapta tramvaiul pe refugiu.Ce prost sunt.

 

 

Dumnezeu sa il odihneasca pe Andu!

 

Ce putem face pentru familia lui? Orice ajutor oricat de mic e binevenit! Cui ma adresez pentru a incerca sa ajut.

Am trait de curand un necaz si credeti-ma ca orice ajutor e util (tata a decedat si pe frate-miu (Yamaha fazer) l-a spulberat un ... cand mergeam sa il recuperam pe tata de la morga).

 

Hadeti sa ajutam familia!

 

Odihneste-te in pace Andu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o mobra de incepator are mai multe dezavantaje decat avantaje in opinia mea, as putea sa enumerez:

 

- frane proaste

- manevrabilitate redusa

- putere foarte limitata

 

toata lumea se sperie de puterea unei motorete, pana la urma cazurile in care o mobra se accelereaza singura sunt chiar foarte rare.

 

legat de refugii, sunt de tot caca`tul si daca nimeni nu va face nimic vom avea tot bucurestiul impanzit de mizerile alea.

au fost multe incidente cu urmari grave, tin minte cum au trebuit sa ii scoata o bara din piept unuia cu o dacie care a luat un refugiu. (sunt si alte metode care pot proteja persoanele aflate pe refugiu)

 

in spania de exemplu se fac presiuni pentru inlocuirea picioarelor de sustinere a panourilor metalice care delimiteaza sensurile pe autostrada, sunt campanii peste campanii. la noi frectie totala, ce e drept am putea sa ne uitam si noi pe afara sa vedem cu ce probleme se confrunta tarile mai civilizate si am putea sa incercam evitarea unor tragedii pe viitor.

 

in spania numai, in fiecare an e vorba de mii de persoane care raman cu handicap, retezare de membre, datorita acelor panouri de delimitare.

sustinerea cea mai mare o au nesperat, de la marile companii de asigurare, de ce ? pentru ca platesc polite imense in fiecare an pentru deces si handicap.

 

cei de afara au mii de km de autostrada, e mai greu pentru ei, noi nu avem nimic, am putea sa facem propuneri si sa folosim statisticile de afara, si stiu si eu sa evitam problemele cu care se confrunta altii. este la mintea cocosului, ca orice structura metalica aplicata in vecinitatea unui drum (sau chiar in drum) este fatala pentru orice motociclist si de multe ori pentru automobilisti.

 

acest om a fost ucis de indolenta si incapacitatea unora de la primarie de a gasi solutii pentru un trafic mai sigur, atata timp cat vom sta cu mainile in cu`r sa nu ne asteptam la alt deznodamant cand urmatorul mobrist va da fata in fata cu un refugiu.

 

Dumnezeu sa il ierte!

Editat de valbida1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

<multa teorie despre un cruiserica mic, dupa 2 ture de parcare>

 

frate raptoare, pe motorul ala, daca pui piciorul jos se opreste. franele sunt bune (in conditiile in care nu au probleme, ma rog, ce explicatie de rahan), ciclistica e intr-adevar destul de proasta, dar, motocicleta este EXTREM de manevrabila. motorul e puturos rau, dar in manevre de evitare din scurt (cativa metri), mai degraba (fara urmari dramatice) scoti de pe traiectorie o motocicleta FOARTE usoara decat un tanc gen warrior, indiferent de putere (da, aici astept flame-uri, dar va rog recititi conditiile).

 

nu stiu ce s-a intamplat in cazul lui Andu, dar nu cred ca tipul motoretei conduse a schimbat ceva in datele problemei.

 

scuze de offtopic, sper ca n-am ranit sentimentele nimanui. incerc sa fiu in ton cu subtitlul 'sa invatam din...'.

 

apropos, prietena mea are motocicleta identica, am facut si eu niste kilometri cu ea si am si cu ce sa o compar. nu sunt un super biker, asa ca nu pretind ca am dreptate 100% (a, apropo, MR_ORL, suta in mie inseamna 10%, deci cand spui 'sunt convins 100 in 1000', inseamna cam invers decat ce vroiai tu sa spui).

 

gata, ca ma lungesc inutil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici nu stiu ce sa scriu ... sunt coleg de munca cu el, ieseam pe la fumat, ne-am dat si cu motoarele si intr-adevar conducea cu o oarecare grija din lipsa de experienta, imi spunea ca si-a luat casca din germania si astepta sa-i vina, ca vrea sa-si ia ceva mai puternic, mai frumos, dar soarta nu l-a ajutat. Abea azi am aflat cand am deschis mess-ul dupa 2 sapt de concediu. Imi pare rau ca n-am putut sa fiu la inmormantare, si sper ca cine stie exact ce s-a intamplat, sa posteze.

 

R.I.P. Si sper sa-ti fie mai bine acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu ce s-a intamplat in cazul lui Andu, dar nu cred ca tipul motoretei conduse a schimbat ceva in datele problemei.

 

Daca avea un enduro cred ca nu se mai agata de nici o bara. Zic si eu... De ce nu scriu cei care au vazut! :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Andu a fost un tip minunat, cu o personalitate de invidiat, dar ce imi placea cel mai mult la el.. era ca a fost un om bun, nu purta pica si avea o fire calda.

Am fost socata cand m-a anuntat o amica si apoi prietena lui.. el chiar nu merita o moarte asa cumplita si oricum era prea tanar sa plece..

Condoleante familiei si Dianei si tuturor care sufera cu adevarat pentru aceasta pierdere..

 

he was a great guy.. rest in peace dear Andu..

we already miss you :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Andu a fost un tip minunat, cu o personalitate de invidiat, dar ce imi placea cel mai mult la el.. era ca a fost un om bun, nu purta pica si avea o fire calda.

Am fost socata cand m-a anuntat o amica si apoi prietena lui.. el chiar nu merita o moarte asa cumplita si oricum era prea tanar sa plece..

Condoleante familiei si Dianei si tuturor care sufera cu adevarat pentru aceasta pierdere..

 

he was a great guy.. rest in peace dear Andu..

we already miss you :disappointed:

 

Am vorbit ieri cu o prietena - colega de serviciu cu Andu care a fost la inmormantare.

 

Am inteles ca mama lui a ramas singura acum. Eu si fratele meu vom incerca sa oferim un mic ajutor mamei lui Andu printr-unul din colegii de serviciu ai lui, mai apropiati familiei pentru a nu accentua si mai tare socul deja imens (la vederea altor motociclisti).

 

Dumnezeu sa il odihneasca!

Aveti grija de voi!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

 

Initial mi-am propus sa nu postez aici dar cred ca o incheiere a acestui topic e necesara, pentru linistea tuturor celor ce l-au cunoscut pe Andu si pentru ca vreau ca banuielile nejustificate asupra vreunui accident provocat de terti sa inceteze.

 

Am fost in seara blestemata la plimbare cu el, insa grupul nostru s-a scindat la un moment dat in 2 parti: un grup "fruntas" format din motoristi cu experientza si chef de viteza printre care din pacate m-am aflat si eu si un grup de 3 motociclisti incepatori care mergeau INCET si drept urmare au ramas in urma.

Cei doi care se aflau langa Andu la momentul producerii accidentului aveau motociclete enduro de mica capacitate (una de 125cc si una de 250cc) si o lipsa acuta de kilometri parcursi pe ele, precum si varste fragede fiind chiar mai mici ca Andu. De unde stiu asta? erau prietenii mei, invitati la plimbare de mine personal, fara legatura cu andu si restul gastii, si deja facusem cu ei o tura in seara aia si stiam cam cum merg si va zic sigur ca INCET.

Dupa producerea accidentului m-au sunat si, pentru ca oprisem putin la o benzinarie, pasagera de pe motocicleta mea a vbit cu unul din ei si asa am aflat ca s-a intamplat accidentul.

Eu am plecat urgent inapoi insa nu am avut cum sa mai anunt si restul grupului care intre timp plecasera mai departe si fiind pe cai nu aveam cum sa-i contactez asa ca am luat-o din loc cat mai repede, cu o frica imensa si cu un tremur cum nu am mai patit de la cutremurul din '86, fiind insa obligat sa merg incet de prezenta pasagerei si a udaturii de pe strada, lua-i-ar dreaq cu apa lor jegoasa si plina de unsoare.

La intoarcere m-am intersectat cu celalat dintre cei doi ramasi in urma, venea dupa mine sa ma avertizeze si ne-am intors aman2 inapoi la locul accidentului unde Andu, amestecat printre fiarele refugiului inca mai clipea (desi am inteles ca de fapt era doar un spasm, o miscare necontrolata) iar medicii, ajunsi DEJA acolo, incercau sa il pozitioneze incat sa-l scoata si sa inceapa resuscitarea.

Am reusit pana la urma sa dau la telefon de un tovaras din grupul fruntas asa ca au pornit si ei inapoi, urgent.

Cei doi despre care spune lumea au fugit nu au plecat nicaieri ci au traversat pe partea cealalta a strazii si au asteptat acolo, impreuna cu multi altii, sa vada ce se intampla, iar intr-un tarziu, deoarece nu s-au cerut/dat declaratii de/catre politie mi-au spus ca pleaca (pe motiv de stres, frica, intimidare, si orice alt motiv vreti) ceea ce au si facut.

Am vorbit personal atunci, in noaptea aia, precum si a 2-a zi cu unul din ei si mi-a spus ca nu a vaut NIMIK - mie sau voua, celor mai experimentati ni se poate parea imposibil dar ganditi-va ca e vorba de oameni fara experienta, stresati de masini si de drumul schimbator si care sunt absolut sigur ca erau destul de focusati pe traiectoriile proprii ca sa ignore total ceea ce se intampla in afara razei lor de perceptie.

Totodata mi-a spus ca daca va fi nevoie vor merge la politie pentru a da declaratii deci acest capitol nu mai tine de ei sau de noi.

 

Personal consider ca vina morala pentru accident o am eu, deoarece am renuntat la stilul precaut si chopper-istic pe care il am in mod normal si am abandonat in trafic 3 persoane care aveau nevoie maxima de cineva care sa le asigure spatele sau sa ii conduca tinand drumul cum trebuie, iar eu de obicei asta fac. Nu si atunci insa si a fost suficient doar odata ca sa se intample ceva cumplit.

 

Practic insa pe Andu l-a ucis lipsa de experienta, o motocicleta total nepotrivita pentru statura lui, ea FOARTE mica si joasa iar el foarte inalt, mergand deci cu coatele si genunchii scosi MULT inafara calului, ceea ce a generat o distribuire a greutatii extrem de idioata precum si pericolul de a fi agatat in mers, ceea ce s-a si intamplat. Am mers si eu pentru putin pe "fieratania" aia prin parcare la Carrefour incercand sa fac 8-uletze si era sa dau in nas, iar eu sunt chopper-ist de ceva mai multa vreme ca el.

Toate astea s-au combinat cu un ghinion incredibil insa asa cum stim demult, viatza bate lejer filmul.

 

Invataminte? acum urasc sa merg in grup deoarece mi-e frica ca se poate intampla ceva cu ceilalti. o sa ma feresc de tentatia fugii in fatza pe cat posibil si voi incerca sa nu uit niciodata pe Andu si serile petrecute in ceainarie la Cotroceni cu acest copil lipsit de pacate si cu o minte mai matura decat au multi la varsta lui.

 

Cat despre inmormantare familia si-a dorit sa fim prezenti cu motocicletele, asa cum si-ar fi dorit si Andu, iar el a fost inmormantat in costumul de motociclist, cu geaca de piele clasica pe el..

 

Tot respectul pentru familie, pentru buna crestere data lui Andu si pentru ca au avut puterea sa ii accepte pasiunea chiar daca a dus la diparitia lui si pentru ca nu ne-au dat la o parte ci ne-au lasat sa-l insotim pe ultimul drum.

 

Le multumesc si celorlalti motociclisti veniti la innmormantare, pe uniii din voi nici macar nu va cunosc, insa a fost chiar si pentru mine o mangaiere sa vad cati oameni pot sa simta ceva pentru un confrate, iar daca ar fi sa ma duc asa mi-as dori sa fie si la mine:)

 

Asfalt uscat si milioane de mile pe kilometraj tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vrl13, sincere felicitari pentru postul tau. :disappointed:

 

Chiar daca este scris cu intarziere, clarifica multe aspecte ale acestui accident tragic.

 

Asfalt uscat si tie si grija maxima in trafic!

 

PS:Ca o parere personala, NU cred ca TU esti vinovat moral pentru ce s-a intamplat!Asta daca te incalzeste cu ceva sau te ajuta sa treci mai usor peste pierderea unui bun prieten, cum inteleg ca ti-a fost...

Numa' bine! :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci crezi ca de vina a fost faptul ca era inalt si motorul nepotrixt???amicii tai ce au zis? eu nu am auzit sa fie cei 2 motociclisti pe sensul celalat al drumului...........cel putin ceilalti participanti la iesirea voastra nu au zis asta!!!!!

 

SA NE SPUNA SI EI CE AU VAZAUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

TREBUIE SA STIM!!!!!!!!! AM FOST PRIETENII LUI!!!!!!!!!!!NU NE PUTETI LASA ASA CU INDOIALA IN SUFLET!!

Editat de daf61
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci crezi ca de vina a fost faptul ca era inalt si motorul nepotrixt???amicii tai ce au zis? eu nu am auzit sa fie cei 2 motociclisti pe sensul celalat al drumului...........cel putin ceilalti participanti la iesirea voastra nu au zis asta!!!!!

 

SA NE SPUNA SI EI CE AU VAZAUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

TREBUIE SA STIM!!!!!!!!! AM FOST PRIETENII LUI!!!!!!!!!!!NU NE PUTETI LASA ASA CU INDOIALA IN SUFLET!!

 

terminati... pe Andu nu-l mai invie nimeni si sper acolo unde e sa fie la fel de vesel si de liber ca si aici...

nu l-au omorat colegii de plimbare, omul tocmai a povestit tot si bine ca a facut-o.

nu am putut sa vin sa-l vad nici acasa si nici la inmormantare, prefer sa-l am in amintire asa cum l-am vazut ultima oara la judas priest.

iarta-ma Andu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vrl13 tot respectul pentru clarificari (imi dau seama ca nu ti-a fost si nu ti-e usor). Vina nu o porti tu, puteai sa fi in spatele lui si sa se intample exact acelasi lucru. Sa-i fie mai bine lui Andu in partea cealalta si putere familiei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mama lui Andu si doresc sa-i transmit motociclistului care se autoinvinuieste de tragedia intamplata cu Andu ca nu are niciun fel de vina.Daca ar fi putut pleca mai devreme de la servici poate ca ar fi prins un bilet de tren catre Iasi unde trebuia sa mearga la prietena lui.Daca intrarea in parcare nu ar fi fost blocata de un autoturism si-ar fi parcat motorul si s-ar fi dus in casa si nu ar fi iesit la ultima plimbare cu prietenii lui.Daca...Daca eu i-am dat banii sa-si cumpere motorul pentru ca visa la el de foarte mult timp,sunt eu cea vinovata.Asta si-a dorit cel mai mult,motor in afara de multe alte pasiuni pe care le avea.

Andu a fost singurul meu copil si cel mai bun prieten al meu,eu i-am respectat dorintele si pasiunile.Eu ca mama pot spune ca era deosebit pentru mine dar multi dintre cei care l-au cunoscut au spus ca era deosebit.Cea mai mare lovitura pe care mi-a oferit-o viata este pierderea lui Andu,nu stiu cum am sa pot trece peste pierderea lui dar doresc sa stiti voi,motociclistii ca nu am nici cea mai mica urma de resentiment fata de voi.Doresc sa va multumesc pentru faptul ca ati fost alaturi de Andu pe ultimul drum si pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit neconditionat.Andu si-ar fi dorit sa fiti alaturi de el si asa ati fost.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Imi este un dor imens de el.

Tatiana,mama lui Andu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mama lui Andu si doresc sa-i transmit motociclistului care se autoinvinuieste de tragedia intamplata cu Andu ca nu are niciun fel de vina.Daca ar fi putut pleca mai devreme de la servici poate ca ar fi prins un bilet de tren catre Iasi unde trebuia sa mearga la prietena lui.Daca intrarea in parcare nu ar fi fost blocata de un autoturism si-ar fi parcat motorul si s-ar fi dus in casa si nu ar fi iesit la ultima plimbare cu prietenii lui.Daca...Daca eu i-am dat banii sa-si cumpere motorul pentru ca visa la el de foarte mult timp,sunt eu cea vinovata.Asta si-a dorit cel mai mult,motor in afara de multe alte pasiuni pe care le avea.

Andu a fost singurul meu copil si cel mai bun prieten al meu,eu i-am respectat dorintele si pasiunile.Eu ca mama pot spune ca era deosebit pentru mine dar multi dintre cei care l-au cunoscut au spus ca era deosebit.Cea mai mare lovitura pe care mi-a oferit-o viata este pierderea lui Andu,nu stiu cum am sa pot trece peste pierderea lui dar doresc sa stiti voi,motociclistii ca nu am nici cea mai mica urma de resentiment fata de voi.Doresc sa va multumesc pentru faptul ca ati fost alaturi de Andu pe ultimul drum si pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit neconditionat.Andu si-ar fi dorit sa fiti alaturi de el si asa ati fost.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Imi este un dor imens de el.

Tatiana,mama lui Andu

 

 

sincere condoleante. sunteti o Mama si o Doamna .

 

 

va doresc putere si sunt cu sufletul alaturi de dumneavoastra

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mama lui Andu si doresc sa-i transmit motociclistului care se autoinvinuieste de tragedia intamplata cu Andu ca nu are niciun fel de vina.Daca ar fi putut pleca mai devreme de la servici poate ca ar fi prins un bilet de tren catre Iasi unde trebuia sa mearga la prietena lui.Daca intrarea in parcare nu ar fi fost blocata de un autoturism si-ar fi parcat motorul si s-ar fi dus in casa si nu ar fi iesit la ultima plimbare cu prietenii lui.Daca...Daca eu i-am dat banii sa-si cumpere motorul pentru ca visa la el de foarte mult timp,sunt eu cea vinovata.Asta si-a dorit cel mai mult,motor in afara de multe alte pasiuni pe care le avea.

Andu a fost singurul meu copil si cel mai bun prieten al meu,eu i-am respectat dorintele si pasiunile.Eu ca mama pot spune ca era deosebit pentru mine dar multi dintre cei care l-au cunoscut au spus ca era deosebit.Cea mai mare lovitura pe care mi-a oferit-o viata este pierderea lui Andu,nu stiu cum am sa pot trece peste pierderea lui dar doresc sa stiti voi,motociclistii ca nu am nici cea mai mica urma de resentiment fata de voi.Doresc sa va multumesc pentru faptul ca ati fost alaturi de Andu pe ultimul drum si pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit neconditionat.Andu si-ar fi dorit sa fiti alaturi de el si asa ati fost.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Imi este un dor imens de el.

Tatiana,mama lui Andu

 

Sincere condoleante, Doamna!

 

Sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti peste acest cumplit eveniment.Nu l-am cunoscut pe Andu, dar din poze si din ce spun cei care l-au cunoscut, cred ca a fost un copil cuminte, care v-a adus doar bucurii...

 

Nu ar trebui sa va considerati vinovata pentru ca l-ati ajutat sa-si indeplineasca visul de a avea o motocicleta.Cred ca nici el nu v-ar considera asa!

 

Si eu mi-am dorit sa am motor de mult timp, dinainte de a avea permis pentru masina(sunt 20 de ani de atunci...).Nu am avut curaj pana in urma cu ceva timp sa mi-l indeplinesc din acest motiv:pentru ca daca mi s-ar intampla ceva, nu cred ca mama ar putea supravietui...Doar ea stie ce e in sufletul ei cand ma stie iesit cu motocicleta.Iar eu cand ma gandesc la toate astea, imi piere cheful de a mai savura aceasta placere.Desi uneori ma intreaba :"E frumos afara, nu iesi cu motocicleta?", stiu ca in suflet si-ar dori sa nu ies....

 

Nu prea ma pricep eu la vorbe, mai ales in astfel de situatii...A mai fost un topic pe tema asta...

 

Sa va aiba Dumnezeu in paza!

 

Imi cer scuze daca am gresit cu ceva in cele ce-am scris mai sus, poate era mai bine sa nu fi scris! :disappointed:

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mama lui Andu si doresc sa-i transmit motociclistului care se autoinvinuieste de tragedia intamplata cu Andu ca nu are niciun fel de vina.Daca ar fi putut pleca mai devreme de la servici poate ca ar fi prins un bilet de tren catre Iasi unde trebuia sa mearga la prietena lui.Daca intrarea in parcare nu ar fi fost blocata de un autoturism si-ar fi parcat motorul si s-ar fi dus in casa si nu ar fi iesit la ultima plimbare cu prietenii lui.Daca...Daca eu i-am dat banii sa-si cumpere motorul pentru ca visa la el de foarte mult timp,sunt eu cea vinovata.Asta si-a dorit cel mai mult,motor in afara de multe alte pasiuni pe care le avea.

Andu a fost singurul meu copil si cel mai bun prieten al meu,eu i-am respectat dorintele si pasiunile.Eu ca mama pot spune ca era deosebit pentru mine dar multi dintre cei care l-au cunoscut au spus ca era deosebit.Cea mai mare lovitura pe care mi-a oferit-o viata este pierderea lui Andu,nu stiu cum am sa pot trece peste pierderea lui dar doresc sa stiti voi,motociclistii ca nu am nici cea mai mica urma de resentiment fata de voi.Doresc sa va multumesc pentru faptul ca ati fost alaturi de Andu pe ultimul drum si pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit neconditionat.Andu si-ar fi dorit sa fiti alaturi de el si asa ati fost.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Imi este un dor imens de el.

Tatiana,mama lui Andu

 

Sarut mana Doamna,

 

Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita.

 

Nu trebuie sa va invinovatiti in nici un fel dumneavoastra pentru motoreta lui Andu.

 

Pentru mama mea cea mai mare bucurie este cand merge cu mine sau fratele meu la intalniri moto sau la saloane moto.

 

Ati fost si sunteti alaturi de Andu.

 

Suntem alaturi de dumneavoastra pentru totdeauna!

 

Imi cer scuze daca va supar in vreun fel cu acest post.

 

Dumnezeu sa il odihneasca pe Andu si dumneavoastra sa va ofere sanatate si putere!

 

Nu sunteti singura!!!

 

:disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mama lui Andu si doresc sa-i transmit motociclistului care se autoinvinuieste de tragedia intamplata cu Andu ca nu are niciun fel de vina.Daca ar fi putut pleca mai devreme de la servici poate ca ar fi prins un bilet de tren catre Iasi unde trebuia sa mearga la prietena lui.Daca intrarea in parcare nu ar fi fost blocata de un autoturism si-ar fi parcat motorul si s-ar fi dus in casa si nu ar fi iesit la ultima plimbare cu prietenii lui.Daca...Daca eu i-am dat banii sa-si cumpere motorul pentru ca visa la el de foarte mult timp,sunt eu cea vinovata.Asta si-a dorit cel mai mult,motor in afara de multe alte pasiuni pe care le avea.

Andu a fost singurul meu copil si cel mai bun prieten al meu,eu i-am respectat dorintele si pasiunile.Eu ca mama pot spune ca era deosebit pentru mine dar multi dintre cei care l-au cunoscut au spus ca era deosebit.Cea mai mare lovitura pe care mi-a oferit-o viata este pierderea lui Andu,nu stiu cum am sa pot trece peste pierderea lui dar doresc sa stiti voi,motociclistii ca nu am nici cea mai mica urma de resentiment fata de voi.Doresc sa va multumesc pentru faptul ca ati fost alaturi de Andu pe ultimul drum si pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit neconditionat.Andu si-ar fi dorit sa fiti alaturi de el si asa ati fost.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Imi este un dor imens de el.

Tatiana,mama lui Andu

 

 

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stimata Doamna Badeanu,

 

In primul rand imi pare rau pentru pierderea lui Andu. Nu l-am cunoscut personal, dar o prietena foarte buna l-a cunoscut si mi-a povestit despre el.

 

De obicei sunt o persoana pragmatica. Nu cred in destine, in coincidente, in firul scurt sau cum i se mai spune. Sunt genul care gaseste o cauza si un efect in orice.

 

Si cu toate astea sunt cazuri gen acesta in care nu poti sa nu te cutremuri cand incepi sa enumeri daca si daca si daca...

 

Nu am cum sa va inteleg durerea pentru pierderea copilului, la randul meu neavand copii. Dar am pierdut parinti, colegi, prieteni si niciodata nu a fost usor. Si nici nu are cum sa fie usor.

 

Am sa va rog sa nu va invinovatiti pentru faptul ca Andu a murit pe motocicleta. Sunt absolut sigur ca el nu ar fi facut-o. Stiu ce a simtit el cand s-a dat prima oara. Stiu cum a urlat in casca de fericire pana i-au pocnit urechile, acolo unde esti singur si chiar daca in jurul tau mai sunt oameni. Stiu cum a fost prima oara pentru el cand a plecat la drum. Stiu cum a auzit muzica in urechi, chiar daca nu era acolo. Stiu cum a fost cand s-a dat jos dupa primul drum, stiu cum a fost prima oprire undeva sa isi ostoiasca setea si sa plece mai departe.

Stiu toate astea pentru ca dupa o dorinta indelungata mi-am satisfacut si eu hatarul asta. Si este un hatar, este o nebunie. Sunt constient si poate multi motociclisti sunt constienti de asta. Se spune ca toti suntem un pic nebuni. Si asa e... de bunavoie si nesiliti de nimeni decidem sa cheltuim aceeasi bani pe 2 roti in minus, fara acoperis, batuti de ploaie, de vant, de pericole. Toate astea pentru un sentiment. Nimic mai mult. Motocicleta nu e mai comoda, nu e mai rapida, nu e mai ieftina.

 

Tot ce ramane cu plus este un sentiment pe care si Andu l-a simtit. Si fiti sigura ca v-a multumit pentru asta. L-ati ajutat sa vada cum e, si pentru asta sunt sigur ca va este pentru totdeauna recunoscator.

 

A fost o nebunie fromasa pentru care nu e nimeni de invinuit. Sa nu va simtiti singura. Oamenii de aici, sunt oameni buni. Care chiar formeaza o comunitate. Cateva zeci de oameni se intorceau in aceeasi seara de la un gest frumos facut pentru o colega motociclista. Au ajutat-o pe ea sa nu se simta singura si ar face acelasi lucru pentru dumneavoastra. Nu ezitati sa cereti ajutorul.

 

Inca o data va rog sa primiti condoleante pentru pierderea lui Andu.

 

Cu stima,

 

Alex... unul dintre nebuni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...