pepsi Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 iata cateva poze cu ninjalaul meu si una cu proprietarul Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) O jawa ca oricare alta.........prima poza e din Praid, chiar in varf, la Bucin si celelalte 3 din Cheile Bicazului Editat Noiembrie 4, 2006 de Auxois350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Nu vrei o Mobra Ieftin? Enduroaica! stiu ca-i enduroaica da...prefer altceva...sa vin cu mobra din braila in bucale pe vremea asta? oricum, pune poze cu ea aici, ca doar e comunista, si enduroaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Are poze aici. Da pe la primele pagini. Daca-mi permiteti, tot forumul asta imi place mai mult: Poza cu Mobra: (e cea din stanga, rosie, sa nu o confundati, nu a vrut sa faca poza si s-a dat mai intr-o parte. e timida) Enduroaica s-a bagat si ea in seama, nu stiu ce cauta in curte la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 iata cateva poze cu ninjalaul meu si una cu proprietarul Ride safe Super fain pretene!! Asa te vreau..cand ne intalnim sa-mi dai o Tura k si eu ti-am dat cu simsonu'si scuteru" Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 asa arata CZMZ -ul meu pana la primavara o mai cosmetizez un pic pana vine gheata dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Super fain pretene!! Asa te vreau..cand ne intalnim sa-mi dai o Tura k si eu ti-am dat cu simsonu'si scuteru" Felicitari de nu uit in primavara va fac o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Iata si furia visinie....care dupa multi nervi si dat cu capu" merge ceas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Asta este Planeta mea dupa prima incercare de enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 cum dracu pun si eu o poza????????????????????????????????? frate nu prea ma pricep asta e clar am postat pozele si au ajuns in alta parte simson inca una ca acuma m.am prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 foarte fain cel albastru , cu sigurantza costa mult o lucrare ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 ma nu stiu cel albastru cel negru exista merge cel albastru spune un prieten ca ar fi made photoshop(nu stiu daca e scrie corect) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 ma nu stiu cel albastru cel negru exista merge cel albastru spune un prieten ca ar fi made photoshop(nu stiu daca e scrie corect) pe mine ma intriga skol-ul ala betivaneee hai sa pun si eu babaciunea mea aci e de reconditionat la ea(ca vr sa ii dau jos vopseaua aia urata de deasupra celei originale, astfel pastrand-o cu desenele originale )dar cred ca merita efortul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Foarte faina Simsonica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Foarte faina Simsonica! merci...sper sa racai vopseaua aia oribila sa las vopseaua originala sa se vada cat mai frumos vreau o reconditionare cat mai aproape de original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 eu betivan iti arit eu simsonare ma e faina vreau maine sa trec sa o vd imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) cum dracu pun si eu o poza????????????????????????????????? frate nu prea ma pricep asta e clar am postat pozele si au ajuns in alta parte simson inca una ca acuma m.am prins foarte fain simsonul albastru...dar chiar exista? nu cumva ii facut pe calculator?......imi plac simsonele modificate cat mai mult....sa pun si eu cu al meu,pe care il modific din nou postez vreo 2-3 si cu MZ-ul Easy Rider customizat tot de mine Editat Noiembrie 26, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) foarte fain simsonul albastru...dar chiar exista? nu cumva ii facut pe calculator?......imi plac simsonele modificate cat mai mult....sa pun si eu cu al meu,pe care il modific din nou postez vreo 2-3 si cu MZ-ul Easy Rider customizat tot de mine doamne...marfa rau...mai sunt cateva detalii, special la esapamente, da alea sunt insignifiante deja pana la urma, fieru se face, right?...imaginatie, calm, bere, tigari, pricepere.... felicitari Editat Noiembrie 26, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 pe mine ma intriga skol-ul ala betivaneee hai sa pun si eu babaciunea mea aci e de reconditionat la ea(ca vr sa ii dau jos vopseaua aia urata de deasupra celei originale, astfel pastrand-o cu desenele originale )dar cred ca merita efortul un simsoneta ca acela era la mine in oras, vreo 2 ani stiu ca so chinuit omu sa o faca sa mearga.... si nu stiu daca o reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 foarte fain simsonul albastru...dar chiar exista? nu cumva ii facut pe calculator?......imi plac simsonele modificate cat mai mult....sa pun si eu cu al meu,pe care il modific din nou postez vreo 2-3 si cu MZ-ul Easy Rider customizat tot de mine foarte faine proiecte da de ce nu is terminate? cel putin mie asa mi se par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 un simsoneta ca acela era la mine in oras, vreo 2 ani stiu ca so chinuit omu sa o faca sa mearga.... si nu stiu daca o reusit a mea mergea chiar f bine pana sa intru in ea /index.php?showtopic=70597 ...dar, sper sa mearga mai bine dupaia si sa arate muuult mai bine...simsoneta traieste e bagata doar la iernat si mangaiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 doamne...marfa rau...mai sunt cateva detalii, special la esapamente, da alea sunt insignifiante deja pana la urma, fieru se face, right?...imaginatie, calm, bere, tigari, pricepere.... felicitari da las ca te vd eu pe tine cu imaginatie mai multe beri si treaba?? ciuci pune mina la munca ,cit despre perie am avut da sa dus la piata la obor nu cred sa fie scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) doamne...marfa rau...mai sunt cateva detalii, special la esapamente, da alea sunt insignifiante deja pana la urma, fieru se face, right?...imaginatie, calm, bere, tigari, pricepere.... felicitari La ce motor te referi cu detaliile??daca la simson ...am spus ca lucrez la el si il mai modific. mz-ul l-am dat foarte faine proiecte da de ce nu is terminate? cel putin mie asa mi se par intradevar simsonul nu-i gata ...mai lucrez la el..ii mai dau inclinatie,il mai lungesc putin,fac niste tobe,fac ceva sculpturi,si il revopsesc,AM IESIT ASA CU EL CA M-AU PRINS INTRUNIRILE IN LUCRU,iar MZ-ul asa a ramas si l-am dat. Editat Noiembrie 27, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 NikuChopper, am vazut Simsonul tau la Cluj, si cred ca e perfect ca forma in starea asta. In afara de finisaje, si toba, eu n-as mai schimba nimic. Pastreaza-l simplu, e un old school adevarat. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate