Gixu. Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Eu din cauza oboselii n-am fost tocmai 'duracell"...Am plecat si devreme,tocmai pt ca imi picau ochii-n gura Diseara incotro lume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) pozeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! PS Serban mi-a parut bine sa te vad si mie, mi-a parut bine sa va revad pe toti si ma bucur ca nu m-ati recunoscut biatches )) Repet "anuntul": Pozele facute de mine le gasiti AICI si AICI!! Astept ca si ceilalti pozaci (si erau cativa!! - acum vorbind doar de cei cunoscuti, ca la sedinta foto cu Nuka, Adidasu' si Saphira au aparut cam toti din zona.. ) sa faca pozele disponibile cumva.. Din pacate n-am reusit sa rezolv cu ftp-ul, asa ca inca nu va pot pune la dispozitie pozele in format original decat prin metode mai.. neortodoxe.. Oana, 'ezi ca se zice ca daca nu esti recunoscut/a, te imbogatzesti!! EDIT: Da, am plecat foarte devreme (pe la 2:15), dar la 6 am plecat catre Craiova (stiu, sunt offtopic).. Din fericire, calatoria a fost atat frumoasa, cat si fructuoasa.. MI-AM LUAT FURCAAA!! EDIT 2: In inca alta ordine de idei, m-am dus la intalnire de afaceri inca usor zombificat.. mda, nu aveam lapte demachiant, da' inca doo-trei spalari cu peria de sarma si-mi voi reveni la minunatu-mi chip.. Editat Noiembrie 1, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 am sa scriu si aici: gasit acte ( buletin si o legitimatie) pe numele Vulpe Marius. Persoana ma poate contacta la 0723187833 Neatza!! sa scriu inca odata aici. s-a rezolvat pb, am vb cu posesorul actelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 dkw pls pozele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Eu din cauza oboselii n-am fost tocmai 'duracell"...Am plecat si devreme,tocmai pt ca imi picau ochii-n gura Diseara incotro lume? Wake up people!!! Pana acum am facut curat in casa, am fost la o cununie civila si la petrecerea de dupa si in seara sta vrea sa ies in oras. Deci unde se merge? Si nici nu mi-am luat vitaminele pe ziua de astazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) Acu ca mi-am terminat de demontat/montat motocicleta, vreau si eu sa aud ce se face in seara asta si POZEEEEEEE, VREMMMMMM POOOOOOOOZEEEEEEE!!!!!! Si nu in ultimul rind: Mi-a zis o chinezoaica frumoasa ca ati lasat un iepure fara morcov. Deci unde-i morcovul? Am dovezi ca l-am adus. Editat Noiembrie 1, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Si nu in ultimul rind: Mi-a zis o chinezoaica frumoasa ca ati lasat un iepure fara morcov. Deci unde-i morcovul? Am dovezi ca l-am adus. era japonezoaica!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 era japonezoaica!!!! Ai dreptate. Imi cer scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 eram ce vrei tu sa fiu, iepuroaica mea, stelutza mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 eram ce vrei tu sa fiu, iepuroaica mea, stelutza mea! Fara numar... Te imbogatesti,multa lume nu te-a recunoscut aseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 ce sa zic clovnul ala nebun mi-a inveselit seara...trebuie sa-mi iau si eu o masca din aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 Buey, din patru pozaci, cati am retinut eu p-acolo in marea de blitzuri, numa' unul a postat p-aici. Restul unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 copacel, ca-s batran... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Buey, din patru pozaci, cati am retinut eu p-acolo in marea de blitzuri, numa' unul a postat p-aici. Restul unde sunt? restul poate continua sa bea Buey, din patru pozaci, cati am retinut eu p-acolo in marea de blitzuri, numa' unul a postat p-aici. Restul unde sunt? restul poate continua sa bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 dkw pls pozele!! se incarca, bre! 'gamiash in el de net de cacao!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 Io-l astept si pe Fram, are o poza betooooon cu Zana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 eu tot sper sa nu apara poze in care sa fiu si eu...in vreo doo apar in fundal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Ete si poxele de la Decaveu'.. n-au fost prea sortate, ata ete, live with it.. Part 1 Part 4 Part 5 Restul sunt de la caraoc, si alte alea.. va descurcati voi, daca tineti mortis sa le vedeti si p-alea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) Poze1# F.M.M. de server!!! Editat Noiembrie 2, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Am inceput uploadu' si va dau linkul de acum ca sa nu ma intrebati mai tarziu..... mai bagati si voi cate un refresh pana vedeti 357... http://picasaweb.google.com/Adrianpop008/H...ey=mlOfwnvkAak# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cu acordul sotiei mele .... ADIDAS VREI SA FII PRETENU MEU IN TOP TEN FRIENDS PE HI5??? I DO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 I DO! Prin puterea investita in mine de minunatu-mi creier, va declar pantof si Safira.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 io nu vad pozele lu adi vreau sa vad daca e vreo proba de divortz p-acolo sau macar de-un sex in grup ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 super tari pozele!!! si atent selectionate,bine k nu au aparut si poze cu desuurile nebunicai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) super tari pozele!!! si atent selectionate,bine k nu au aparut si poze cu desuurile nebunicai ...mare panarama am fost ..acum realizez si eu..... ....nu recunosc nimic.... Editat Noiembrie 3, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate