Risc Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Salutare oameni buni ! Numele meu este Andrei... Topic bun...dar sa vedem ce mai iese din el:)) ... ID:rs_graffitiwriter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) Salut baieti,sunt Eddy si detin ¨a classic bike¨ Cagiva sx 125 ,ID Mess pintea_eddy Editat Septembrie 1, 2010 de pintea_eddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Alex din navodari, Yamaha Thundercat. Nu am carnet dar am sofer pana iau eu. id de mess : rylalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Salut ID: cip_vt Honda VT 500 Custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.J. Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Salut baieti ma numesc Tica si sunt din Cumpana... Yamaha Dragstar 650 id sweet_dude19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smarius82 Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Hai sa lasam si noi ID aici... pt a putea iesi la plimbare impreuna... sincer m'am plictisit sa ies singur si sa caut baicarii ba` pe la sala , ori la mamaia la baloane, ori la aQua ... mai pe scurt cand e vreme frumoasa vorbim si poate dam o tura ! incep eu : dtu_silviu , aproape non- stop pe mess PS : pentru cei din Constanta Salut, ID-ul meu e: mariusstoian2002 abia astept sa se incalzeasca... mi-am luat anul trecut primul motor si asta e cea mai lunga iarna de pana acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrytu Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 sal'tare ! adrytu_freeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caporcea Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Salut,ID-ul meu e: mariusstoian2002 abia astept sa se incalzeasca... mi-am luat anul trecut primul motor si asta e cea mai lunga iarna de pana acum... De departe cea mai lunga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 sal'tare ! adrytu_freeman Bine ca v-ati luat voi,schije d'astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Iarna asta a fost scurta, a mai permis unele escapade, cea mai nasoala a fost aia de anul trecut si aia de acum 2 ani cand nu se mai topea zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t_marius_06 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Salutare ! t_marius_06@yahoo.com O sa culeg eu id-urile voastre , poate iesim toti la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 radu_marinus@yahooo.com constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acheron Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 de mult timp ma uit pe aici dar nu prea se vede activitate... poate ar trebui sa las si eu ceva, nu? vasile_alin_anmb@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Salut, Ma numesc ATTILA / MIHAI ma dau pe un H-D , V-ROAD, VRSCDX asta e nr meu 0753383491.... asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shopy Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 salutare, nu prea vad nici o activitate pe aici,chiar sunteti toti pe strazi la plimbarica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_pica Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 (editat) Salutare, Iulian, si asa ma prezint: http://www.youtube.com/watch?v=l1FYYL6pYdE Mess ID: i_pica Editat Septembrie 22, 2011 de i_pica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Salutare Iulian! Frumos motor si frumoasa prezentare. Wellcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan XF Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Salutare Razvan din Constanta mrv_razvan (messenger) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sch Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) salve Razvan, sv 650, Constanta Editat Iunie 6, 2012 de Sch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osman Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Salut ! Petrica, Constanta YMS: oshman86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nsn Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salut, Nisan Techirghiol YM: graffiti_kiddo_nsn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Salut, Sunt nou in Constanta, pana la primavara nu cred ca aduc motorul, Dar, cine se mai da cu motorul pe vremea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Constant ca topicul asta e mort. Il redeschidem? Constat* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs_the_boss Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Acum sunt toti pe facebook ) Ar fi ceva daca ar mai intra si aici din cand in cand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate