Alex_NRG Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Eu zic, ca sa nu se ajunga si aici in situatia de mai sus, cu kilu' de forumisiti profesionisti care schimba un bec, sa isi dea cu parerea posesorii de GS1200... Sconx, poate e un post pertinent, da' eu zic ca nu ai tzinut intre buci o balena din asta sa vezi cum se comporta si care sunt limitele, si care e stilul de pilotaj care ti-l impune (da, o motocicleta iti impune si ea un stil de pilotaj). Plus ca, din cate stiu, e cam primul incident in trafic al lui Ianachim cu GS-ul. Si asta in destul de multi km... Eu ti-as recomanda sa te rogi sa ai si tu aceeasi rata de NR.KM/INCIDENT Si pt Ianachim. Recunoaste ca ai patit-o si pt. ca ai vrut sa fii miez.. Nu puteai sa stai dupa celelalte motociclete... Si, indiferent de cauza slide-ului, mi s-a parut ca mergi prea pe marginea drumului cand faci curba la dreapta.. si asta in mai multe filmuletze... O fi din cauza camerei? Am vazut acum ca si eu am aceeasi tendintza si tre sa ma dezvatz.. marginile sunt cele mai nenorocite.. vopsea, ulei, nisip, pietris, betze, cuie (si cate o pitzipoanca daca esti pe centura Buc). STAY OFF Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 deci, ce ar trebui sa invete un incepator din filmulet si cele nu stiu cate la numar posturi aiurea??? eu m am uitat, dar...m a cam luat ameteala si am pierdut coerenta... help me please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 deci, ce ar trebui sa invete un incepator din filmulet si cele nu stiu cate la numar posturi aiurea??? eu m am uitat, dar...m a cam luat ameteala si am pierdut coerenta... help me please copila dupa mesterul sconx care a condus tot ce are 2 roti nu e bine sa te uiti la acest topic si daca ma vezi pe strada sa fugi repede pe trotoar sa nu sar pe tine Eu zic, ca sa nu se ajunga si aici in situatia de mai sus, cu kilu' de forumisiti profesionisti care schimba un bec, sa isi dea cu parerea posesorii de GS1200... Sconx, poate e un post pertinent, da' eu zic ca nu ai tzinut intre buci o balena din asta sa vezi cum se comporta si care sunt limitele, si care e stilul de pilotaj care ti-l impune (da, o motocicleta iti impune si ea un stil de pilotaj). Plus ca, din cate stiu, e cam primul incident in trafic al lui Ianachim cu GS-ul. Si asta in destul de multi km... Eu ti-as recomanda sa te rogi sa ai si tu aceeasi rata de NR.KM/INCIDENT Si pt Ianachim. Recunoaste ca ai patit-o si pt. ca ai vrut sa fii miez.. Nu puteai sa stai dupa celelalte motociclete... Si, indiferent de cauza slide-ului, mi s-a parut ca mergi prea pe marginea drumului cand faci curba la dreapta.. si asta in mai multe filmuletze... O fi din cauza camerei? Am vazut acum ca si eu am aceeasi tendintza si tre sa ma dezvatz.. marginile sunt cele mai nenorocite.. vopsea, ulei, nisip, pietris, betze, cuie (si cate o pitzipoanca daca esti pe centura Buc). STAY OFF Numai bine. hi hi hi chiar eram miez moto unu o taiase rau in fata eu beleam ochii cu camera prin copaci da e f aprope marginea din dreapta stai sa vezi ca sconx o sa.mi interzica sa mai si filmez hi hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 copila dupa mesterul sconx care a condus tot ce are 2 roti nu e bine sa te uiti la acest topic si daca ma vezi pe strada sa fugi repede pe trotoar sa nu sar pe tine lol...eu te am vazut pe moto...si nu mi s a parut ca ai merge cum zic unii si altii de prin posturi pe aici pe topic.. dar, cum ziceam..sunt incepator...si mi rezerv dreptul de critica numai asupra greselilor mele.. totusi, de ce ai cazut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 lol...eu te am vazut pe moto...si nu mi s a parut ca ai merge cum zic unii si altii de prin posturi pe aici pe topic.. dar, cum ziceam..sunt incepator...si mi rezerv dreptul de critica numai asupra greselilor mele.. totusi, de ce ai cazut??? asta incer si eu aa vorbesc cu oameni dar din ce spun cei mai multi e ca nu stiu sa merg ............................... 3 cauze posibile am agatat cu roata spate o buza de la bordura din drepata banda de vopsea uda bitum lucios langa bordura neatentia mea si zici ca ai mers pe langa mine si ai scapt cu viata uau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 asta incer si eu aa vorbesc cu oameni dar din ce spun cei mai multi e ca nu stiu sa merg ............................... 3 cauze posibile am agatat cu roata spate o buza de la bordura din drepata banda de vopsea uda bitum lucios langa bordura neatentia mea si zici ca ai mers pe langa mine si ai scapt cu viata uau lucky me:D ) si cand ma gandesc ca atunci cand ma aplec( f putin ce e adevarat) nu prea belesc ochii la asfalt one more lesson learnt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 totusi, de ce ai cazut??? de bucurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 PAREREA MEA - cauza -ai prins portiunea lucioasa(probabil ulei,eu pe ulei am cazut fara sa fie curba sau sa franez,asta este,ghinion) -ai vrut sa faci un sondaj sa vezi cati ''motociclisti'' vor sa te ajute referitor la cauza cazaturii si cati sunt instructori moto,profesori,retardati si probabil alte categorii toate cele bune si sute de mii de km fara incidente!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ove_ Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 data viitoare sa-ti pui o camera si pe sub cilindru. Ar mai merge una printre spite si una mi-e rusine sa spun ca o sa ma plezneasca cineva peste gura... Pai e frumos sa ragai asa? Sau mi s-a parut? Mai spre sfarsit dupa ce te ridici. Adevarul e ca sunt foarte misto filmarile astea. Nu ne-ai spus ce camera aveai, ca vreau sa-mi pun si eu dar cred ca trebuie ceva cu transmitator ca sa fie usoara si de sacrificiu. Chiar as pune-o pe la roata spate undeva. Macar o vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 lucky me:D ) si cand ma gandesc ca atunci cand ma aplec( f putin ce e adevarat) nu prea belesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 data viitoare sa-ti pui o camera si pe sub cilindru. Ar mai merge una printre spite si una mi-e rusine sa spun ca o sa ma plezneasca cineva peste gura... Pai e frumos sa ragai asa? Sau mi s-a parut? Mai spre sfarsit dupa ce te ridici. Adevarul e ca sunt foarte misto filmarile astea. Nu ne-ai spus ce camera aveai, ca vreau sa-mi pun si eu dar cred ca trebuie ceva cu transmitator ca sa fie usoara si de sacrificiu. Chiar as pune-o pe la roata spate undeva. Macar o vreme. camera vio pov 1 cand pleci la drum nu iti vine sa cari o multime dupa tine la tine pe 650 poate merge pe cadru la boxer vibreaza tot cadrul deci nu merge [ -ai vrut sa faci un sondaj sa vezi cati ''motociclisti'' vor sa te ajute referitor la cauza cazaturii si cati sunt instructori moto,profesori,retardati si probabil alte categorii aha te.ai prins multam si tie ca ai dita mai animalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 am uitat ca toti sunteti experti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 am uitat ca toti sunteti experti... hi hi hi stii cum e AI POSTAT SI UN SUT IN poponeata AI LUAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 hi hi hi stii cum e AI POSTAT SI UN SUT IN poponeata AI LUAT adevar ai grait:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Ca sa nu mai risti pe viitor sa mai agati ceva cu cilindrul de pe dreapta ,mai bine pui flexul pe el si il mai scurtezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 Ca sa nu mai risti pe viitor sa mai agati ceva cu cilindrul de pe dreapta ,mai bine pui flexul pe el si il mai scurtezi. MA GANDESC SA.L LAS ASA CA SE MAI POLIZEAZA DATA VIITOARE SAU MA DUC PE AMKART SA INVAT SA MA RACAI PE GENUNCHI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vampirica Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 MA GANDESC SA.L LAS ASA CA SE MAI POLIZEAZA DATA VIITOARESAU MA DUC PE AMKART SA INVAT SA MA RACAI PE GENUNCHI Coane, Eu te stimez! Vampi PS: nu am decit 2500km facuti pe o Africa Twin, inteleg prin ce ai trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 Coane, Eu te stimez! Vampi PS: nu am decit 2500km facuti pe o Africa Twin, inteleg prin ce ai trecut nu cred ca trebuie cineva stimat sau aplaudat este un site unde ne expunem experiente, pareri, opinii etc unii merg bine unii merg cum stiu ei mai bine altii deloc cel mai bine e sa retii ce te intereseaza AT este o super mobra si potenta pt cum arata romania la cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzone Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Ma cristi (ianachim) ia spune tu acum sincer, ca te-au prins baietii la inghesuiala: carnet ai? ca la cum conduci, nu prea cred Si mobra frate, pe bune, de unde ai furat-o? Din vreo reprezentanta ceva, ca parca nu avea nici numar de inmatriculare? Hai, lasa prostiile mai bine, si zi pe unde ne mai bagam zilele astea, cat mai e vremea cat de cat ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Ultima plimbare de acu cateva zile..CLICK AICI!!! Dane daca vrei toata filmarea cred ca pe un stick ceva... acuma nu zic ca toti trebuie (putem?!) sa mergem ca flacaul asta...da' nici asa ca ianachim. Editat Noiembrie 10, 2008 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) acuma nu zic ca toti trebuie (putem?!) sa mergem ca flacaul asta...da' nici asa ca ianachim. Cand privesti filmarea lui Antemiu, mersu' pe motor pare floare la ureche.... Totusi, am pierdut numarul depasirilor peste linie continua si in curba!Are noroc omu', asta e evident!Cat o fi sa fie....dupa aia... Editat Noiembrie 10, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 ce se vede in filmuletz ca a mers de sute de ori pe acolo. dar stie careva unde e drumul ? presupun ca undeva langa brasov, dar intre ce localitatzi, ca l-as cam incerca si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 ce se vede in filmuletz ca a mers de sute de ori pe acolo. dar stie careva unde e drumul ? presupun ca undeva langa brasov, dar intre ce localitatzi, ca l-as cam incerca si eu brasov - sighisoara, padurea bogata. sau daca nu ma insel sighisoara - brasov, aceeasi padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 brasov - sighisoara, padurea bogata.sau daca nu ma insel sighisoara - brasov, aceeasi padure. Tot drumul de la Brasov la Targu Mures, prin Sighisoara, merita incercat. De fapt, daca ma gandesc bine, as spune Sibiu - Tg Mures - Sighisoara - Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Tot drumul de la Brasov la Targu Mures, prin Sighisoara, merita incercat. De fapt, daca ma gandesc bine, as spune Sibiu - Tg Mures - Sighisoara - Brasov. marfa traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate