darian Postat Martie 3, 2011 Autor Share Postat Martie 3, 2011 Darian mai dureaza seile de R1? nu vreau sa par cam insistent dar sunt nerabdator Azi,am gasit albastru inchis,care sa se potriveasca cel mai bine,cu restul mobrei. In week-end,ti-i le dau gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Salut, de curiozitate: ai reusit sa termini seaua de vfr? daca-i posibil, pune-o poza sa ma minunez pan-o ajunge la mine. Mercy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Salut. Pentru o șa de BMW f650GS as fi interesat sa aflu un pret. O vreau putin mai inalta (4-5cm) si imbracata in piele neagra (ai si alt material in afara de piele pe care l-ai recomanda ?). Asa arata: Cam asa as vrea sa arate: Se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Azi,am gasit albastru inchis,care sa se potriveasca cel mai bine,cu restul mobrei. In week-end,ti-i le dau gata. astept o pozica Darian, daca nu le-ai trimis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Servus Darian. As dori o modificare pentru o sa Honda Africa TWin, ceva similar cu imaginile de mai jos. (in special 1 si 2, dar sii 3 pare interesant). Ma intereseaza sa fie mai inalta si poate putin latita. Cam cat m-ar costa asa ceva? 1. 2. 3. 4. Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Ceva noutati cu saua mea de aprilia pegaso ? E gata cumva ? Sa auzim numai de bine, Manuel Vasile 0741215598 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 darian are pc-ul stricat. daca vreti sa vb cu el sunati-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 darian are pc-ul stricat. daca vreti sa vb cu el sunati-l salut! sti daca mi-a pus si mie seile de r1? Mesaj completat salut! sti daca mi-a pus si mie seile de r1? nu vreau sa par nici un stres Darian dar ti-am pus seile de fix 3 saptamani, iar de 2 sapt imi tot zici ca lucrezi la ele ca ba azi le pui ba mine si tot asa...in postura asta sunt luat de prost ,cand ti-am trimis seile mi-ai zis ca in 3 zile maxim le dai gata...preferabil ar fi sa le imbraci intr-io singura culoare pe amn 2 sau sa le pui inapoi daca se mai poate si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 decat sa faci taraboi de unul singur (din moment ce Darian nu-ti poate raspunde ca are calc belit de mai bine de 2 sapt) mai bine-i dadeai un tel (iti pot da eu nr lui de nu-l stii). am vorbit prin tel cu Darian si l-am cunoscut personal pe dkid si nu par a fi genul care sa isi bata joc de oameni, plus ca poti verifica si istoricul acestui topic. si eu am o sea la el, cu broderie facuta de dkid, dar astept linistit. asa ca da-i mai bine un tel si vezi care-i baiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 pfff pana la urma am dat-o la cap...vaileu ce iese din mana acestui baiat,intradevar a durat 3 saptamani dar ce sa mai...tind sa recunosc ca e cu adevarat un maestru!!! o sa revin si cu poze Mesaj completat decat sa faci taraboi de unul singur (din moment ce Darian nu-ti poate raspunde ca are calc belit de mai bine de 2 sapt) mai bine-i dadeai un tel (iti pot da eu nr lui de nu-l stii). am vorbit prin tel cu Darian si l-am cunoscut personal pe dkid si nu par a fi genul care sa isi bata joc de oameni, plus ca poti verifica si istoricul acestui topic. si eu am o sea la el, cu broderie facuta de dkid, dar astept linistit. asa ca da-i mai bine un tel si vezi care-i baiul. vb zilnic cu el la telefon dar am dat-o la cap noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 (editat) bravos, sa te bucuri de ea si de drumuri ceva mai confortabile pe strazile patriei pline de gauri si dune. Editat Martie 12, 2011 de ciprinakos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 bravos, sa te bucuri de ea si de drumuri ceva mai confortabile pe strazile patriei pline de gauri si dune. ms la fel ! Mesaj completat Minunatiile lui Darian.... Mesaj completat ms la fel ! Mesaj completat Minunatiile lui Darian.... scz baieti de calitatea pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Azi am vorbit si eu cu Darian la telefon, legat de sheile mele care sunt la el. Are treaba destula pe cap, si nu poate intra pe forum (PC stricat). Asa ca daca vreti sa dati de el, sunati-l si vorbiti la telefon. Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Ahoi! Tocmai mi-au sosit seile de la @Darian sunt super faine si bine lucrate! Si la rugamintile lui am sa postez cateva poze cu lucrarea lui! Virago (sea conducator, pasager si sisibar) si Dragstar (sea conducator)! O sa revin cu poze mai calumea de indata ce le montez pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Eu INCA astept de 1 LUNA saua ! Mesaj completat Sper sa nu ma uite Darian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 welcome in the club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 e foarte, foarte ocupat. asta 'ii cand esti faimos si ai multe comenzi. insa asteptarea, spun cei ce au seile terminate, merita. tineti pumnii si, daca nu rezistati, mai dati un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Merita asteptarea credeti-ma, m-am bucurat ca un copil mic cand le-am vazut pe motoare desi am asteptat cateva saptamani dar nu am fost deranjat de faptul asta pentru ca si asa eram in extrasezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihu1 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Recent am fost la darian pentru a inlocui vinilinul original la o sa de TA. Am ramas placut suprins de promtitudinea de care a dat dovada, lucrarea fiind facuta intr-o zi. Apelati cu incredere, multumesc darian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 cum au mai zis unii...treb sa astepti cv timp pt ca Darian este ocupat dar merita asteptarea calitatea pozelor lasa de dorit(tel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Poza si cu-a mea noua shea Darian, esti meserias! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Mi-a venit saua. Revin cu poze cat de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Darian e ză fachin' mastăr în materie de șei. Mulțumesc mult, foarte încântat de lucrare, apelați cu încredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Mi-a venit saua. Revin cu poze cat de repede. Pozele promise. Inainte si dupa. Mesaj completat Sunt curios cum este comfortul la drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 In primul rand,multzumesc la toata lumea,pt. poze si comentarii. Vad ca seaua asta de BMW,la care-am si muncit foarte mult,a fost apreciata si de altii...Dovada ,ca mai am de facut inca una,identica...Si tot din Moldova...Parca-i si vad,cand s-or intalni,cum stau si se uita fiecare,la seaua celuilalt ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate