Phoenix78 Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Salutare, Nu au fost gata astazi .... vinery cand revin in Bucuresti le iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
majesty 41 Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 am si eu o sa la el,sa vezi ce guler i-o fac daca nu respecta termenele date si ma face sa merg cu fundul pe baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) VAD CA TOT VA AGITATI SI NU SE INTAMPLA NIMIC... NU MAI ASTEPTATI RECUPERATI CE SE POATE RECUPERA SI SCHIMBATI FURNIZORUL DE SERVICII!!! ...am apelat la Darian si din pacate a durat extrem de mult pana au fost gata seile pt intruder 800 am fost la Bucuresti de 2 ori (in conditiile in care merg la sedinte odata la 2-3 luni) si nu erau gata din varii motive.... din pacate omul are ceva probleme si nu poate sa se tina de treaba, nu se adapteaza si nu progreseaza deloc + ca materialele utilizate sunt "de la chinezu`" ... il RECOMAND pe DAN de la TM ... in topicul RETAPITEZ SCAUNE MOTO credeti-ma ca nu o sa regretati! ce zice aia se intampla! Editat Iunie 6, 2013 de Pierrooradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
majesty 41 Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 surpriza!!!!!am apelat la darian,alaltaieri i-am dus saua,azi am luato,multumit de lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Am trimis pe cineva la Darian cu o sea de Kawa si a lucrat frumos si repede DAR acum am avut ocazia sa ma asez pe o sea modificata de tine nea Dariane (fostul proprietar era mititel si i-ai luat din bureti sau ce mai era pe acolo ca sa ajunga si el jos cu picioarele )....MI-AU INTRAT TOATE CAPSELE IN C_U_R ..... )) Ti-ar capsele de ras ..in rest ai facut treaba buna .) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 salutare,am modificat si eu o sa la darian si aceeiasi problema cu el :NESERIOS,dupa 4 luni si 3 sptamani am primit saua,ce sa zic saua e ok dar ca timp de asteptare nu e deloc ok,pentru urmatoarea modificare sigur voi cauta pe altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Am ridicat seile vinery, cum am zis. Arata ok. Destul de commode. Poate reusesc sa pun ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Salutare, Cum pot sa dau de Darian? Ambele numere de telefon sunt inchise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Salutare, Cum pot sa dau de Darian? Ambele numere de telefon sunt inchise Greu, prietene .. greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Salutare, cine stie adresa lui Darian ca i-am trimis niste sei de simson prin februarie si de atunci tot ma duce cu presu , vreau sa-i fac o vizita adhoc:) sa vedem ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Stiu locatia ... caut exact pe GPS si te anunt, k? Asa, gasit .... Intrarea Victor Eftimie nr5, prima scara pe stanga cum vii dinspre hotel opera, langa cismigiu,. Ai sa-i vezi motocicleta lui la scara.... cel putin pe aceea daca nu mai multe. Din cate cunosc e inactiv inainte de ora 10. Zona e circulata, te ajuta oamenii daca intrebi de el ... te directioneaza la usa lui ... Sper sa fie ok ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 O sa-l vizitez si eu ca tocmai mi-am gaurit o frumusete de nadragi in capsele alea de tot rahatul Darianeeeeeeeeeeeeeeee ..!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Upssss ... Cam naspha treaba ..... si cand ma gandesc ca in trecut facea treaba buna .... pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexp50 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Voi aborda aceeasi strategie cat de curand si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Nu stiu ce este cu el ...Inteleg o lucrare mai ,,proasta " dar am rani de rani ..la fiecare franare mai serioasa imi intrau capsele in carne intr-o ,,zona"destul de sensibila..Cand opresc imi este teama sa imi ,,aranjez"dosul pe sea eu fiind cam la limita pt inaltimea motocicletei.M-am apucat mai devreme sa scot acele capse ,,lungi"cat o zi de post ..Am scos doua si doua le-am indoit.Cu ocazia asta am largit si una din cele cinci ,,gaurele"din vinilinul seii.O sa caut un tapiter de mobila ca mare arta nu trebuie la o sea ca a mea.Imi pare rau si de sea dar si de Darian.Asa dau oamenii cu piciorul unor ,,mici afaceri". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 O sa-l vizitez si eu ca tocmai mi-am gaurit o frumusete de nadragi in capsele alea de tot rahatul Darianeeeeeeeeeeeeeeee ..!!!!!!!!!!!!! Ieftin. Eu era sa-mi gauresc oole a doua zi dupa ce am luat saua. Iesise o capsa d-aia cu dintii la ele chiar in capat, spre rezervor. Am impresia ca se cam apropie funia de par... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 opa dariane tata, se pare ca te iubesc baietii! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Ma ,nici nu-l alergam cu ciomegele ..dar asta este ..ceva s-a intamplat la un moment dat si calitatea a disparut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Pacat omule...mare pacat ... cand ma gandesc ce treaba buna mi-ai facut mie ... ce se intampla?...ranit in dragoste?...tragi pe nas?....cand vad ce scriu oamenii astia pe aici, sunt convins ca ceva s-a intamplat cu tine, nici pe forum nu mai apari...pacat...increderea inoameni nu se pierde decat o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 in urma cu 3 ani mi-a retapitat o sa de Transalp; totul a fost ok, nici o problema cu timingul, pe perioada lucrarii pentru ca avea, mi-a pus la dispozitie o sa de schimb, nu trageti concluzii aiurea, nu parea sa fie o sa utilizata (de la alta lucrare in stand by), era o vechitura netapitata cu buretele ingabenit si zgarieturi de pisici, repet, totul a fost ok zicea ca are foarte mult de lucru si era dispus sa plateasca pe vreun ciutanel sa-l ajute macar cu desfacutul capselor vechi... pacat ca sunt probleme cu serviciile actuale posibil sa aiba niste probleme personale orice ar fi, ii doresc sa si le rezolve, acelasi lucru si celor care acum au probleme cu el / serviciile lui numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) Salut, am nevoie de reparatie la saua de la Transalp am pus link cu poza. Crede cineva ca se poate modifica sa fie mai joasa pe partea din fata sa ajung mai usor cu picioarele jos? Se merita sau se pierde din confort? Daca se poate vreau si un numar de telefon sa discut detalii. Editat Octombrie 8, 2013 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asterix83 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 salut. m-ar interesa si pe mine daca se poate modifica o sa,poza 1 sa arate ca poza 2, mai moale (silicon, burete etc.) cat ar costa? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimstone Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Salve , poti face asa ceva: http://www.sargentcycle.com/Seats-Accessories/BMW-F650GS-G650GS-PFC-High/Black-PFC-527-19-HFRK.html La o adica ultimul strat sa fie un burete cu memorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Salve , poti face asa ceva: http://www.sargentcycle.com/Seats-Accessories/BMW-F650GS-G650GS-PFC-High/Black-PFC-527-19-HFRK.html La o adica ultimul strat sa fie un burete cu memorie. Tu ai vazut de cand n-a mai raspuns mesteru' p-aici?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Cred ca mai usor il gasiti la telefon decat pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate