Krane Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) Bad post Editat Iulie 1, 2014 de Krane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Mda, nasol omul. Am zis sa mai incerc cu o husa moto, dupa ce-mi tocisem un pic nervii cu el acum 2 ani. Dupa aproape 3 luni de asteptare, imi bag picioarele. Multumesc, nu mai vreau. Prefer sa pierd avansul de 200 de lei, dar sa nu-mi mai pierd timpul cu vorbareala multa si minciunele... Aviz amatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexspd Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 f multumit, modificat o sa de 1100 xx a durat 4 zile a iesit foarte bine si foarte subtire la pret. Folositi numarul de telefon afisat. Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 (editat) Salut Darian, Nu ne-am mai auzit si vazut de mult. Ce-I drept m-am cam ocupat cu moto "batrane" de prin 1960-1962....si asta mi-a monopolizat tot timpul. Acum m-am decis sa iau o pauza si sa ma mai si plimb cu moto. Din aceasta cauza am marea rugaminte sa imi retapisezi si mie seile de BMW R1100 RS stoc cu ceva asemanator cu cele din imagine. Te sun in cateva zile. multumesc, Editat Septembrie 10, 2014 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 salut. in speranta ca mai ai activitate pe forum, desi nu am mai vazut o postare relativ recenta, iti adresez intrebarea: cat ma costa restaurarea unei sei de VN800 din 1997? Nu vreau nimic deosebit. Doar sa fie neagra toata. In rest, fara preferinte. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_robertel Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Salutare,Darian nu prea il gasiti pe forum.Eu am dat de el la numarul 0722564409.Am fost la el saptamana asta luni cu o sa pentru modificat si retapitat,joi m-a sunat ca este gata. Pretul 250 lei si isi merita toti banii.A fost foarte ok omul, a zis ca dureaza 3 zile si chiar asa a fost.Il recomand cu incredere.Pun si 2 poze cu lucrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 Salut.Cautatil la telefon ,nu intra de mult pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vfr750 Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Salutare , Am vorbit cu domnul la telefon acum 2 zile , am predat saua , peste 2 zile am primit telefon , saua rezolvata, retapitata .Baiatul a fost foarte serios , nu am nimic de reprosat si lucratura mi se pare super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexp50 Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Ia sa-l intrebi si de saua mea, d-acu' 3 ani, a facut-o bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad314 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Mai este valabil ? 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu31 Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Recomand cu incredere, inca se ocupa cu asta, nu mai activeaza pe forum. Il puteti suna cu incredere la numarul de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Ihiam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 La 16.01.2009 la 1:04, darian a spus: Recomand inca o lucrare bine facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate