elena din berceni Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 iata ce am gasit.probabil inutil la ora asta... http://www.petitieonline.ro/petitie-p26142044.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jangrasu Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) hei, vad ca unii vor sa jucam tare. pentru ca m-am speriat de moarte, zic: - unii uita ca nimic nu se petrece intamplator. totul are o cauza, recunosti sau nu, stii sau nu, accepti sau nu. esti vizionar sau ignorant, prost sau destept, totul are o cauza si un efect. deci si acest accident e mai mult decat se vede. Undeva erau niste tensiuni care trebuiau sa se intalneasca. Asa ca circele baga-ti ia un supozitor cu 220 volti si lasa-ma cu pustismele. deci, sa sintetizam; 1) lucrul s-a intamplat 2)vinovatul e cunoscut - NISTORESCU 3) victimele nu au avut in acest cazi nicio vina, se stie clar acest lucru. 4) dar nu inseamna ca undeva nu erau niste chestiuni care trebuiau sa decurga asa cum au decurs, sau ca fiecare a dat un test al carui rezultat il va afla peste ani. multi sau foarte multi. aici sau dincolo. 5) nu am facut decat sa trec mai departe de sentimetalismul de prima faza si sa propun sa fie bine pentru toti. nu cu ura, nu cu razbunare, ci cu intelegere pentru suferintele enorme ale victimelor si pentru omul Nistorescu, care acum, mai mult ca niciodata trebuie sa arate ca e OM. 6) timpul nu poate fi dat inapoi, orice i s-ar face lui N lucrul nu se mai repara ca inainte. Dar un suflet se poate pierde prin ce insinuati cu porcarii sexuale prin inchisoare si alte tampenii intelegi circele? si lasa-ma cu infantilismele, caci nu esti in stare sa vorbesti matur, si eu cu pustii nu discut din lipsa de timp. am fost prea dur? acum incep sa inteleg de ce multi motociclisti au probleme in trafic, dincolo de toate raspunsurile de suprafata. multi au frustrari prea mari, daca nici pe un forum nu pot sa dezabata fara sa o dea in mizerii. m-am facut inteles sper. Editat Decembrie 17, 2008 de jangrasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 iata ce am gasit.probabil inutil la ora asta...http://www.petitieonline.ro/petitie-p26142044.html Nu e inutil deloc.Din contra. Votat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 4) dar nu inseamna ca undeva nu erau niste chestiuni care trebuiau sa decurga asa cum au decurs, sau ca fiecare a dat un test al carui rezultat il va afla peste ani. multi sau foarte multi. aici sau dincolo. Uite asta este o noutate absoluta pe forum.Mai mult de clasicul "asa i-a fost sa fie" nu a reusit nimeni sa treaca. Ia da-mi si mie niste detalii despre chestiile astea ezoterice despre care vorbesti matale sa stiu si eu la ce ma expun cand merg pe strada. Vb serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 iata ce am gasit.probabil inutil la ora asta... http://www.petitieonline.ro/petitie-p26142044.html Nu cred ca e prea tarziu...Am semnat si am trimis linkul la prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirmir Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) hei, vad ca unii vor sa jucam tare. pentru ca m-am speriat de moarte, zic: - unii uita ca nimic nu se petrece intamplator. totul are o cauza, recunosti sau nu, stii sau nu, accepti sau nu. esti vizionar sau ignorant, prost sau destept, totul are o cauza si un efect. deci si acest accident e mai mult decat se vede. Undeva erau niste tensiuni care trebuiau sa se intalneasca. Asa ca circele baga-ti ia un supozitor cu 220 volti si lasa-ma cu pustismele. deci, sa sintetizam; 1) lucrul s-a intamplat 2)vinovatul e cunoscut - NISTORESCU 3) victimele nu au avut in acest cazi nicio vina, se stie clar acest lucru. 4) dar nu inseamna ca undeva nu erau niste chestiuni care trebuiau sa decurga asa cum au decurs, sau ca fiecare a dat un test al carui rezultat il va afla peste ani. multi sau foarte multi. aici sau dincolo. 5) nu am facut decat sa trec mai departe de sentimetalismul de prima faza si sa propun sa fie bine pentru toti. nu cu ura, nu cu razbunare, ci cu intelegere pentru suferintele enorme ale victimelor si pentru omul Nistorescu, care acum, mai mult ca niciodata trebuie sa arate ca e OM. 6) timpul nu poate fi dat inapoi, orice i s-ar face lui N lucrul nu se mai repara ca inainte. Dar un suflet se poate pierde prin ce insinuati cu porcarii sexuale prin inchisoare si alte tampenii intelegi circele? si lasa-ma cu infantilismele, caci nu esti in stare sa vorbesti matur, si eu cu pustii nu discut din lipsa de timp. am fost prea dur? acum incep sa inteleg de ce multi motociclisti au probleme in trafic, dincolo de toate raspunsurile de suprafata. multi au frustrari prea mari, daca nici pe un forum nu pot sa dezabata fara sa o dea in mizerii. m-am facut inteles sper. Semnat si io.... Editat Decembrie 17, 2008 de mirmir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Semnat si io . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Si totusi politistii care sunt pe forum, poate ne dau totusi inregistrarea camerei video de pe stalpul respectiv, aflat cu 200 metri mai in aval de locul accidentului. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ci cu intelegere omul Nistorescu, care acum, mai mult ca niciodata trebuie sa arate ca e OM. in conditii de criza/stres maxim se vede adevaratul caracter al unui om. in minutele de dupa accident nistorescu si-a demonstrat caracterul. e doar o kurva nesimtita si lasa cu bani. dar cine suntem noi sa comentam. avem oare idee cata sula a supt nistorescu pentru banii aia? apropo, @jangrasu tu cum iti castigi banii?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Uite asta este o noutate absoluta pe forum.Mai mult de clasicul "asa i-a fost sa fie" nu a reusit nimeni sa treaca. Ia da-mi si mie niste detalii despre chestiile astea ezoterice despre care vorbesti matale sa stiu si eu la ce ma expun cand merg pe strada. Vb serios. Ca motociclist in traficul bucurestean sau de oriunde esti o posibila victima in orice moment!!!.....asa ca cine pleaca pe motor fara sa se gandeasca macar un moment ca e posibil sa ajunga acasa in patura e ori foarte curajos ori ......foarte foarte optimist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Ca motociclist in traficul bucurestean sau de oriunde esti o posibila victima in orice moment!!!.....asa ca cine pleaca pe motor fara sa se gandeasca macar un moment ca e posibil sa ajunga acasa in patura e ori foarte curajos ori ......foarte foarte optimist Ce curaj ,optimism si indemanare frate, eu am doi saci cu usturoi pe post de coburi sa ma fereasca de rele. Credeam ca omul imi spune de ceva mai comod ,c-am ars o gramada de furnici cu lupa cand eram mic si nu se stie cand imi vine randul la pedeapsa divina. Editat Decembrie 17, 2008 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Ca motociclist in traficul bucurestean sau de oriunde esti o posibila victima in orice moment!!!.....asa ca cine pleaca pe motor fara sa se gandeasca macar un moment ca e posibil sa ajunga acasa in patura e ori foarte curajos ori ......foarte foarte optimist ...si daca iesi din casa s-ar putea sa-ti cada un submarin in cap.....asa ca cine pleaca fara sa se gandeasca macar un moment ca e posibil sa ajunga acasa in patura e ori foarte curajos ori ......foarte foarte optimist am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Asa ca circele baga-ti ia un supozitor cu 220 volti si lasa-ma cu pustismele. mai latri mult? ma tot uit pe hotnews sa vad cand si-o fura seful tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jangrasu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 iata niste poze de la locul accidentului si amanunte despre barbatul lovit. http://forum.fight.ro/viewtopic.php?t=5765 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) iata niste poze de la locul accidentului si amanunte despre barbatul lovit. http://forum.fight.ro/viewtopic.php?t=5765 Astea se stiau.Vino cu ceva nou.Eu te rugasem sa ma luminezi si sa-mi spui despre ce mecanisme "nestiute" de muritori vorbeai cateva posturi mai sus. Poate imi iau vreo amuleta, ceva sa ma fereasca de vreun smecher care imi ia fata iesind cu gipu' din gaura de metrou. Astea se invata din cate am citit pe aici pe la scolile moto din strainatate. Editat Decembrie 18, 2008 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jangrasu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 scuze, n-am stiut ca ati vazut pozele. (trecand peste ironia dvs., nu sunt lucruri nestiute de muritori deloc) sa ai siguranta suta la suta ca nu ti se intampla nu e poate, dar daca vrei un capat de "amuleta" uite: renunta din tot sufletul la modelul de gandire antagonic CONSERVARI-MOTOCICLISTI, EI-NOI, etc. Soferii sunt prietenii si fratii tai, unii mai bine pregatiti, altii mai slabi, unii simtiti, altii nesimtiti, unii asi, altii incepatori. Ca si cei pe doua roti. Amuleta asta cand o sa o ai pe dinauntru vor creste sansele sa nu ai parte de belele in trafic. si in plus, era mai mult vorba de atitudinea de DUPA. doamne ajuta si sa nu uitam: ura nu a vindecat inca pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) jangrasu, sunt de acord ca ura nu a vindecat inca pe nimeni si ca soferii sunt prietenii si fratii mei. in concluzie, daca vreun sofer se va hotari sa scoata cutitu la unu pe strada si sa-l spintece un pic io sunt de parere ca n-ar trebui pedepsit, ca e prietenul si fratele meu. pies: poate suna cam pe dupa plop chestia asta, ce vreau sa spun e ca toleranta si iertarea pot fi impinse numai pana la o anumita limita. Editat Decembrie 18, 2008 de cats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) 4) dar nu inseamna ca undeva nu erau niste chestiuni care trebuiau sa decurga asa cum au decurs, sau ca fiecare a dat un test al carui rezultat il va afla peste ani. multi sau foarte multi. aici sau dincolo. (trecand peste ironia dvs., nu sunt lucruri nestiute de muritori deloc) sa ai siguranta suta la suta ca nu ti se intampla nu e poate, dar daca vrei un capat de "amuleta" uite: renunta din tot sufletul la modelul de gandire antagonic CONSERVARI-MOTOCICLISTI, EI-NOI, etc. Soferii sunt prietenii si fratii tai, unii mai bine pregatiti, altii mai slabi, unii simtiti, altii nesimtiti, unii asi, altii incepatori. Ca si cei pe doua roti. Amuleta asta cand o sa o ai pe dinauntru vor creste sansele sa nu ai parte de belele in trafic. Trebuie sa recunosti ca esti cam inconsecvent in opinii...ma rog,asta este.Nu-i tragedie. M-am linistit si cu amuleta,raman la sacii de usturoi...Credeam dupa cum postezi atat de evlavios ca trebuie s-o punem de vreo spirala sa ne ferim de cretinii care nu au nici un respect fata de altii nici cand dorm. L.E.: Singurul sofer "frate" cu mine pe care-l stiu sunt eu. Editat Decembrie 18, 2008 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jangrasu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) ma tem ca n-ati prins ideea. dar nu-i nimic, n-au intrat zilele-n torpedou. citatele alese de dvs tocmai ca se sustin foarte bine reciproc. dar in fine. mai citim, mai meditam, mai intrebam in stanga si in dreapta, mai observam si astfel, empiric, intelegem mecanismele care nu se vad dar exista si mergem inainte. sau nu PS daca m-ai intalni in trafic ai vedea ca mai ai frati care se uita mereu in oglinzi dupa cei pe doua roti si va fac loc sa treceti printre randuri in ambuteiaje. Editat Decembrie 18, 2008 de jangrasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) Pe mine m-a lovit azi un om cu un ARO din lateral, a iesit fara sa se asigure dintr-o straduta laterala. Insa OMUL asta care m-a lovit a iesit din masina si m-a ajutat sa ridic motorul, chiar s-a oferit sa ma duca acasa si sa il care pe moto cu masina lui. El isi castiga painea din ceea ce face cu masina aia. I-a parut sincer rau si imi va plati toate reparatiile. Un astfel de "frate" merita iertat, nu unul care sta in masina si nu schiteaza nici un semn de umanitate. Sa nu te aud ca ceri pentru Nistorescu exact ceea ce el nu a dovedit in cel mai important moment: UMANITATE. Pentru ce le-a facut celor doi merita linsat, si nu din cauza ca a dat peste ei fara sa ii pese, ci fiindca nici dupa ce le-a dat"lectia" si i-a vazut cum isi petreceau poate ultimele clipe in viata pe asfalt nu s-a dus la ei. Oamenii aia puteau sa moara acolo, si Nistorescu a ramas impasiv. Sa nu te aud ca mai pronunti cuvantul OM si toate derivatiile lui alaturi de numele Nistorescu. Daca nici acum nu ai priceput inseamna ca numai o intamplare asemanatoare cu a celor doi te va face sa pricepi cat de rau te inseli sustinandu-l. Numai bine. Editat Decembrie 18, 2008 de Phoebus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 In caz ca nu v-ati prins pana acuma jangrasu e omu lu nistorescu da-o draq e singurul de pe aici care ii ia apararea!! Mai jang citeste exemplu de mai sus cu aro-ul si o sa vezi ca asa trebuia procedat nu sa stea in masina ca animalu. Asa ca lasa-ne cu propaganda asta pronistorescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) scuze, n-am stiut ca ati vazut pozele. (trecand peste ironia dvs., nu sunt lucruri nestiute de muritori deloc) sa ai siguranta suta la suta ca nu ti se intampla nu e poate, dar daca vrei un capat de "amuleta" uite: renunta din tot sufletul la modelul de gandire antagonic CONSERVARI-MOTOCICLISTI, EI-NOI, etc. Soferii sunt prietenii si fratii tai, unii mai bine pregatiti, altii mai slabi, unii simtiti, altii nesimtiti, unii asi, altii incepatori. Ca si cei pe doua roti. Amuleta asta cand o sa o ai pe dinauntru vor creste sansele sa nu ai parte de belele in trafic. si in plus, era mai mult vorba de atitudinea de DUPA. doamne ajuta si sa nu uitam: ura nu a vindecat inca pe nimeni. Te invit la o plimbare in oras, pasager cu echipament, sa iti faci o idee in cat timp renunti ca pasager la modelul antagonic si paranoia care te tine in viata si te fereste de cativa din idiotii care sunt pe cale sa te omoare zilnic. Apoi sa iti faci o idee cat de fragil esti si cat de repede se poate termina totul. In cazul nostru, constiinta prostiei conservarilor si premisa paranoica a relelor lor intentii ne ajuta sa intuim mare parte din porcariile care le fac, si de aici sanatatea si rolul modelului antagonic. Capatul tau de amuleta nu te ajuta decat sa intelegi ca cel care aproape te-a omorat, nu a facut-o intentionat ci din prostie. E o bunavointa pe care alegi sau nu sa o arati fata de cel care te-a accidentat. Nu imi cere insa sa imi arat bunavointa fata de unul care nu si-a onorat nici macar obligatia legala de a imi acorda primul ajutor. As face burnout pe grumazul lui, i-as lua copiii pasageri si i-as da in wheelie pana nu se mai pot tine si as uita ca i-am avut pasageri. Editat Decembrie 18, 2008 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jangrasu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 adevarata e vorba aia ca cine are doar un ciocan vede in jur numai cuie. Se pare ca orice as spune si in orice forma unii tot aia pricep. am tot zis: sa fie judecat, da, e vinovat, se vede clar, cutare si cutare, tot degeaba. Oricum incerc sa fac putina pace si sa se treaca de faza urii si a chestiunilor distructive tot nimic iese. doar ca, ma repet a nu stiu cata oara, trebuie sa fie privite lucrurile din unghiul constructiv pentru toata lumea. nu sa-l linsam pe vinovat cu orice pret. sa faca parnaie nenica, daca asa va spune justitia. iar daca nu va face, da, si mie mi se pare ca nu e ok, legal privind lucrurile. chiar trebuie sa fiu omorat cu pietre daca ma gandesc mai uman la situatie si vad mai multe aspecte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 3) victimele nu au avut in acest cazi nicio vina, se stie clar acest lucru. 4) dar nu inseamna ca undeva nu erau niste chestiuni care trebuiau sa decurga asa cum au decurs, sau ca fiecare a dat un test al carui rezultat il va afla peste ani. multi sau foarte multi. aici sau dincolo. ma tem ca n-ati prins ideea. dar nu-i nimic, Si eu ma tem ca o cam freci aiurea ,dar nu-i nimic. Dar ca sa nu intram intr-o polemica nefolositoare te rog sa-(mi) explici : 1.CE CHESTII AU FOST ACOLO CARE TREBUIAU SA DECURGA CUM AU DECURS. 2.DESPRE CE TEST ESTE VORBA,ATAT IN CAZUL LUI NISTORESCU CAT SI AL VICTIMELOR. ...punctual daca se poate ,fara sa bati campiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate