queen Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Hey.. si eu mi-s din Oradea. Deci suntem 6 motocicliste si de unde parerea asta ca majoritatea fetelor sunt instabile psihic? pai daca o luam asa.. nici la categoria barbati nu e mai roza situatia si eu tot din oradea sunt.deci vom fii 7.mai la anu;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa creata Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 uuuuuuhhh!presimt ca se vor isca niste fulgere pe la topicu' asta...care o fi de fapt problema?ca fetele nu pot stapani ceva care vibreaza la fel de bine? tin sa va zic ca sunt o beginner si ma laud cu asta vreau sa invat cateva secrete macar,dar aveti dreptate...cam putine gagici din pacate! fetelor,tineti-va tare pe pozitie,de coarne sau..ma rog! hahaha vibreaza la fel de bine, dar e mare, e tare si asculta numai de comenzile noastre.... un amic a facut o gluma pe tema asta...cica daca vibreaza sub mine 2 ore nu mai am nevoie de barbat...hahaha hai, fetelor ! suntem inca pe coarne pe vremea asta superba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana A Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Da, cred ca gluma asta o aude negresit orice femeie motociclista. hahahavibreaza la fel de bine, dar e mare, e tare si asculta numai de comenzile noastre.... un amic a facut o gluma pe tema asta...cica daca vibreaza sub mine 2 ore nu mai am nevoie de barbat...hahaha hai, fetelor ! suntem inca pe coarne pe vremea asta superba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancum Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Buna! Eu sunt Ancuta, sunt incepatoare..am carnet din 2010 dar am prins prea putin din sesonul trecut, asadar cum a iesit soarele hop si eu cu motoreta. "De ce fete motocicliste?" Dar de ce baieti motociclisti? Cand tresari de fiecare data cand auzi zgomotul unui motor, cand te uiti cu tristeste cand trece cate un motociclist/motociclista, cand ii admiri in trafic si tu stai in masina, cand crezi ca mersul pe 2 roti te va face mai fericita.....atunci clar trebuie sa devii una dintre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Buna Ancuta,sa ne traiesti,cat mai multi km fara incidente in sa. Ma bucura faptul ca se mareste numarul motociclistelor pe zi ce trece. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancum Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Multumesc frumos! Poate vor fetele sa ne intalnim intr-un weekend sa ne cunoastem si eventual sa ma mai initieze si pe mine in tainele motociclismului. Numai bine si asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Buna!Sunt Ela...incepatoare...de ce "fete motocicliste":pentru ca iubesc libertatea si pentru ca EL e singurul care nu ma va trisa niciodata.ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Buna!Sunt Ela...incepatoare...de ce "fete motocicliste":pentru ca iubesc libertatea si pentru ca EL e singurul care nu ma va trisa niciodata.ASFALT USCAT! Ptiu, sa nu te deochi. Ce alegere inspirata ai facut pentru prima motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Buna!Sunt Ela...incepatoare...de ce "fete motocicliste":pentru ca iubesc libertatea si pentru ca EL e singurul care nu ma va trisa niciodata.ASFALT USCAT! bravo pt alegere..de acu mai urmeaza sa'ti pui niste buburuze,flori si nr preferential. Neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 bravo pt alegere..de acu mai urmeaza sa'ti pui niste buburuze,flori si nr preferential. Neaparat. hehehe nu ma caracterizeaza Ptiu, sa nu te deochi. Ce alegere inspirata ai facut pentru prima motoreta. nu ma deochi ca port rosu ...de ce asa ironic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 nu ma deochi ca port rosu ...de ce asa ironic? Incearca sa privesti situatia intr-un mod mai obiectiv. Vizualizeaza experienta ta, drumurile romanesti, motocicleta pe care o detii si scopul/mediul pentru care a fost creata. O sa observi niste discrepante. Mari. Sau nu. Nu stiu, zic si eu. Cum am mai spus: nu am motoreta, imi dau doar cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Moarte Usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Incearca sa privesti situatia intr-un mod mai obiectiv. Vizualizeaza experienta ta, drumurile romanesti, motocicleta pe care o detii si scopul/mediul pentru care a fost creata. O sa observi niste discrepante. Mari. Sau nu. Nu stiu, zic si eu. Cum am mai spus: nu am motoreta, imi dau doar cu parerea. Pareri sunt multe...consider ca ce se poate intampla pe 1300 se poate intampla si pe 600.Mai mult ar conta zic eu cat la suta din cerebel functioneaza si cat de larg ai jocul la incheietura de la mana dreapta... Moarte Usoara ...de ce nu as muri pe trecerea de pietoni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csrobi Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Fiindcă e mai cul să mori pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Fiindcă e mai cul să mori pe motor. daca ti se pare asa cool incearca tu si cand o sa ne intalnim ai sa-mi povestesti(dak ai sa mai tii minte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Moarte Usoara Ce tzaran prost trebuie sa fii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csrobi Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 daca ti se pare asa cool incearca tu si cand o sa ne intalnim ai sa-mi povestesti(dak ai sa mai tii minte) Te las pe tine! Mai bine ai citi ce s-a scris mai sus, ori prin alte topicuri. Chiar n-am nimic cu tine, să nu înțelegi greșit. La cât mai mulți km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Asta e 99% troll si voi va atacati fara rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Asta e 99% troll si voi va atacati fara rost. relax ... nu e troll. E o fetiscanca reala si chiar are o hayabusa. Dealtfel provine dintr-o familie in care si fratii au motoare ... Da' asa-i cand faci speculatii de (cuvant urat) pe forum ... trolli deveniti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Daca e reala si au si alti membri ai familiei motoare, atunci nu-mi explic lipsa de inspiratie cand i-au cumparat motor fetitei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Daca e reala si au si alti membri ai familiei motoare, atunci nu-mi explic lipsa de inspiratie cand i-au cumparat motor fetitei. Nu-l cunosc pe ta-su ... da' nu cred ca ai varsta sa fii tu ... Nu intelege gresit, dar e deja tardiv sa ii dea cineva explicatii si sfaturi pro/contra ... motoreta e deja intre picioarele ei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 nu mai spun nimic...ma intristez vazand preocuparile unora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 nu mai spun nimic...ma intristez vazand preocuparile unora... Lasa dracului... mai bine treci pe topicul cu poze, si ne arati motoreta Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 ...de ce nu as muri pe trecerea de pietoni??? Pai daca toate ganditi asa e True O fata poate muri si cand "playing with :banana:" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katzamba1 Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 am citit f putin din topicul asta si as vrea sa imi spun parerea dak se poate. prefer sa vad o fata p motocicleta si sa constientizeze ceea ce ii place decat sa o vad k ''se da bine p langa unu cu mertzan'' sorry but its my opinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate