iollele Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Salutari domnitza, 1/2 zeitza! (rimeaza). Bienvennue! Curiozitate: Doar numaru' de la motoret e de TR sau si dumneavoastra - de p-acolo?! Ai iesit la agatat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 poate incerca sa ii faca o primire calduroasa. esti geloasa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Mda.. cu siguranta te uitai la alta poza cand te-a lovit inspiratia. anyway Bine v-am gasit super..ai dreptate..cred ca mai mare personalitate are "centaurul feminin" decat acest motor clasic. Nu stiu ce parere ai tu de al tau motor dar eu vad potentialul "armasarului ce manca jeratic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Ai iesit la agatat?? Aveam un raspuns pregatit, dar al Oanei e la fel de frumos, poate chiar "mai". Daca vrei sa stii care era, da-mi un tzrrr! (gata cu off-topic). Editat Octombrie 24, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Ma gandeam eu ca te stiu de undeva... Ai vreo legatura cu baietii de la Eminentza? Faina muzica! sorry pt. offtopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShtimA Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 (editat) Domnilor admini, vreau sa stiu de ce mi-ati sters linkurile de prezentare?! Au fost prea violente sau au deranjat pe cineva? Daca stiam ca se intampla chestia asta nu mai intram deloc! mai pun odata aici linkurile, iar daca mi le stergeti....dati-mi si ban macar sa stiu o treaba!(definitiv). Va multumesc pentru raspunsul pe care il voi primi de la voi! Eu facand primul burnout: http://www.mototube.ro/view/36/girl-burnout-shtima/ eu mergand la bicaz: http://www.mototube.ro/view/848/excursie-la-bicaz/ si eu facand un mic burnout cu motorul unui frate din bulletsquadron la festivalul de la bacau 2008: http://www.mototube.ro/view/360/burnout-shtima/ P.S: Daca puneam linkuri de pe YOUTUBE, era mai bine? Cred ca da, doar suntem romani! De ce sa intre oamenii pe un site romanesc....cred ca stiti la ce ma refer.... Editat Octombrie 25, 2008 de ShtimA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Domnilor admini, vreau sa stiu de ce mi-ati sters linkurile de prezentare?! Au fost prea violente sau au deranjat pe cineva? Daca stiam ca se intampla chestia asta nu mai intram deloc! mai pun odata aici linkurile, iar daca mi le stergeti....dati-mi si ban macar sa stiu o treaba!(definitiv). Va multumesc pentru raspunsul pe care il voi primi de la voi! Eu facand primul burnout: http://www.mototube.ro/view/36/girl-burnout-shtima/ eu mergand la bicaz: http://www.mototube.ro/view/848/excursie-la-bicaz/ si eu facand un mic burnout cu motorul unui frate din bulletsquadron la festivalul de la bacau 2008: http://www.mototube.ro/view/360/burnout-shtima/ P.S: Daca puneam linkuri de pe YOUTUBE, era mai bine? Cred ca da, doar suntem romani! De ce sa intre oamenii pe un site romanesc....cred ca stiti la ce ma refer.... super tare... !!!!! este belea fata. Cum sa nu te poti indragosti de o asemenea fata !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShtimA Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 (editat) super tare... !!!!!este belea fata. Cum sa nu te poti indragosti de o asemenea fata !! pai chiar zi..cum sa-mi stearga linkurile? (hold your horses mister iulian) Editat Octombrie 25, 2008 de ShtimA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 pai chiar zi..cum sa-mi stearga linkurile? (hold your horses mister iulian) ... cred ca e o chestie de publcitate shtima de aia le-au sters, in fine.... mia placut ultimul citat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShtimA Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 ... cred ca e o chestie de publcitate shtima de aia le-au sters, in fine.... mia placut ultimul citat! Pai bine ma...la youtube nu e reclama? Doar stim mai multi cati bani s-au bagat in mototube! E site pentru motociclisti! Exclusiv! Si on topic: sper sa invat sa merg pe o roata, fara sa-mi rup capul sau mainile,stie careva vreun tutorial? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 te invatz eu ..... dar pana atunci.... trebuie sa treaca o iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Buna! Sunt Anca si sunt din Cta . Am avut o copilarie nefericita . Cand aveam 7 ani tatal meu ma plimba cu motorul, cate un cm cu opriri in fiecare zi si se pare ca mai am si acum sechele. Asa ca am inceput un tratament de cateva luni cu aprilia rs 125 si vad ca da rezultate. Nice to meet you all!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Buna!Sunt Anca si sunt din Cta . Am avut o copilarie nefericita . Cand aveam 7 ani tatal meu ma plimba cu motorul, cate un cm cu opriri in fiecare zi si se pare ca mai am si acum sechele. Asa ca am inceput un tratament de cateva luni cu aprilia rs 125 si vad ca da rezultate. Nice to meet you all!!! Bine-ai venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Buna!Sunt Anca si sunt din Cta . Am avut o copilarie nefericita . Cand aveam 7 ani tatal meu ma plimba cu motorul, cate un cm cu opriri in fiecare zi si se pare ca mai am si acum sechele. Asa ca am inceput un tratament de cateva luni cu aprilia rs 125 si vad ca da rezultate. Nice to meet you all!!! super tare prezentarea ! o intrebare - poza din avatar este a ta ? superbi ochi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Daa de acord aici cu colegu. In primu rand bine ai venit si in al 2-lea rand e poza ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 sustin si eu colegii in ambele aspecte (desi cred ca e vorba de lentile. sunt prea frumosi sa fie naturali ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 oh my... ce cauta barbatii aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ochi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ochi... n-ar trebui la oftalmolog pentru asa ceva?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 si pana la urma sunt ochii ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 asta incercam sa aflam si noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anette Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 sunt ai ei ca i`am vazut profilu` de hi5 si ii are la fel in toate pozele si mie mi s`au parut reali, in poza marita se vede ca nu sunt lentile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Si un link ceva nu ai pus si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anette Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 am dat peste ea intamplator, nu`i stiu linku` da` poate il pune ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 mi-a copiat avataru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate