Admin Smokey Postat Decembrie 8, 2004 Autor Admin Share Postat Decembrie 8, 2004 Smokey intr-adevar ai dreptate! Oricum reactiile au fost dragute, dar nu suficient de convingatoare pt a ma determina sa actionez uite aici reactie convingatoare: daca nu actionezi primesti ban 7 zile glumesc, stai linistita si scrie cat mai multe posturi interesante - nu doar la sectiunea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 uite aici reactie convingatoare: daca nu actionezi primesti ban 7 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 Esti bestial smokey......pur si simplu bestial. Bendis de unde ziceai ca esti??? Mi se pare ca te cunosc dar la poza aia ...... s-ar putea sa ma insel. Oricum bine ai venit pe forum.....la cat mai multe posturi interesante.....si poate ne vedem si prin primavara....curaj......asa dau ei impresia de duri .... nu te lasa coplesita de mesaje. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Mey...tinand cont de ceea ce a spus smokey...am fugit repede sa fac nishte poze cat mai goala...Btw...daca nu fac poze cu mai putine textile primesc ban 7 zile...dar daca fac ceva poze nud...ce primesc? The Hammer merci mult pentru incurajare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 9, 2004 Autor Admin Share Postat Decembrie 9, 2004 Mey...tinand cont de ceea ce a spus smokey...am fugit repede sa fac nishte poze cat mai goala...Btw...daca nu fac poze cu mai putine textile primesc ban 7 zile...dar daca fac ceva poze nud...ce primesc? The Hammer merci mult pentru incurajare pai negociem un statut de super-membra te-ar aranja? numai fii atenta cu ce pui, ca ma roaga uncle fester sa nu-i rupem serverul cu traficul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 eu este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 9, 2004 Autor Admin Share Postat Decembrie 9, 2004 caraiman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 (editat) caraiman !? Editat Decembrie 9, 2004 de theBD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 caraiman! bine zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 9, 2004 Autor Admin Share Postat Decembrie 9, 2004 caraiman !? caraiman ... bere ... daci ... barza/varza ... mana stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 ... nu mah... chestia este.. bere cu paiul !? asta dovedeste clar ca este ceea ce pretinde a fi ... si chestia aia cu bestia se aplica doar la cei care o detin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 ma refer la persoana din fotografie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 atunci zii Silva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 persoana din imagine (nu ne-am decis daca este fata sau baiat, mai trebuie umblat la textile) dupa ce ca bea bere cu paiul, mai si fumeaza. Nu stiu daca se va califica !?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 Smokey nu ma intereseaza statutul pe site...cu atat mai putin cu cat imi este solicitat sa ma eliberez de textile pt el. Dan Popescu....sa ma calific pentru ce?? Hadess la faza asta ti-ai dat foc la valiza....poate ar trebui sa vii sa ma fotografiezi la dus...si in cazul asta iti negociezi tu statutul pe site cu Smokey. Asta nu se face Acum ai reusit sa o dai in bara...ai grija ce faci pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 Bendis .. nu o lua personal .. faceam putzina caterinka imi cer scuze daca te-am suparat in vre'un fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 theBD dupa cum ai observat cu tine nu am treaba si nici cu restul. Hadess stie el care-i faza... cat despre schema cu dushul vorbitzi cu el ...are toate shansele sa ma prinda in obiectiv, ca imi este vecin. Atitudinea mea nu mi se poate parea decat normala. Poate nu ai observat, dar (ca tipe) pe acest site intram foarte repede in defensiva tocmai datorita pozitiei pe care o adoptati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 vecin ... !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 No comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 bai baiete,(fato), e clar ca te-ai prins ca e mistocareala (a venit iarna). Daca nu, e clar ca nu te califici. Si apropo', ce pozitii adoptam noi.......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 Dan Popescu ....pur si simplu lasa-te.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 asa pur si simplu? si caterinca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 (editat) Ce caterinca? vrei sa ne atacam reciproc( verbal)?! asteapta o intrunire sau ceva de genu ca sa facem asta cum trebuie...face 2 face...asa ascunzandu-ne dupa monitoare parca nu are farmec. Editat Decembrie 10, 2004 de Bendis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 She's a mean one!!!! Devin ingrijorat ca Hadess nu a mai postat. Mai traiesti, prietene? Sau te-a ucis ca ai pus poza aia? p.s. Bendis...cum se ataca (verbal) cum trebuie? Folosesti portavoce? p.p.s. Mai, Bendis, mai...Tu nu vezi ca aici toata lumea face misto de toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Mai traieshte...nu-ti fa griji...plus de asta aproape mi-au trecut nervii pe faza aia deci pt urmatoarea perioada e in siguranta. Nu se foloseste portavoce...se foloseste doar creierul...nu conteaza cat de tare vorbesti...ci ceea ce spui (conteaza mesajul). Observ ca toti fac doar caterinca...iar mesajele care intr-adevar au continut sunt prea putine. Dar...noi sa fin sanatosi..................ca piticii-i vindem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate