darth vader Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 FELICITARI PT. A!!! plimbari multe, frumoase si fara incidente!!! felicitari pt permis si multa bafta cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 poza ce reprezinta viata pe kre o consider perfecta (inconjurata de motociclete ) ms tuturor pt mesajele de incurajare MotoPlus Paneuro - Titulescu Stelvio 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Buna fetelor, Sunt Daniela,nu am carnet,nu am motor dar le are sotul meu iubit pe amandoua. Cred ca din primavara o sa fac scoala si o sa-mi iau A-ul. Va pupa fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Buna fetelor,Sunt Daniela,nu am carnet,nu am motor dar le are sotul meu iubit pe amandoua. Cred ca din primavara o sa fac scoala si o sa-mi iau A-ul. Va pupa fata. ai fost cea mai sincera bafta multa,Daniela! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leylanna Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 merci de urari. acum sint in cautare de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 heloo all ! Isabela ma numesc . am o aprilia rs 125 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 merci de urari. acum sint in cautare de moto. Dupa ce bifezi si motorul sa ne dai poze pe el. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 heloo all ! Isabela ma numesc . am o aprilia rs 125 !!! Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Sal all. Sunt Simi si am o Suzi GS500f. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Sal all. Sunt Simi si am o Suzi GS500f. Bine ai veni Simi, ceva poze din vara aceasta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 eram undeva pe la Cota 1000 spre Sinaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShtimA Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 salutare fetelor sunt ionela si sunt mandra poseoare de suzuki gsxr 1000 k4 ! poze... mai indata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 salutare fetelor sunt ionela si sunt mandra poseoare de suzuki gsxr 1000 k4 ! poze... mai indata! super ! sa-l ti pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olive Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 buna ..ma numesc olivia si am un kawasaki 50....sper sa nu creez probleme doar pentru ca am 16 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 buna ..ma numesc olivia si am un kawasaki 50....sper sa nu creez probleme doar pentru ca am 16 ani. nu creezi nici un fel de probleme! BRAVO! Felicitari! sa ti traiasca moto si sa ai grija de ea..si de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olive Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 mersi la fel....deabea astept sa ma fac mare ,ca sa iau carnetu .ai grija de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissuclinciu Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 hello. cris sunt din brasov si sunt cam noua pe aici dar deja ma simt ca si cum as fi fost aici de o vecie. eu sunt crossista cum zicea cineva..am o yamaha yz pe careo ador..trebuie sa recunosc ca suntem compatibili:D hello. cris sunt din brasov si sunt cam noua pe aici dar deja ma simt ca si cum as fi fost aici de o vecie. eu sunt crossista cum zicea cineva..am o yamaha yz pe careo ador..trebuie sa recunosc ca suntem compatibili:D intr-adevar oamenii intorc capul dupa motociclisti insa dupa fete motocicliste sunt morti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 insa dupa fete motocicliste sunt morti bine ca mai sunt si unii vii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShtimA Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Salutare tuturor :| Ma numesc Beatrice,am 19 ani, sunt din CJ si as putea sa zic ca am o obsesie pentru motociclete nu doar o simpla pasiune. Daca as avea tot timpul din lume as sta mai non stop langa motor si l-as dichisi and and and :/ i'd try to find out it's deepest secrets Apreciez motociclistii care isi ingrijesc motocicletele atat partea mecanica cat si cea estetica. Va las o poza cu mine si cu motocicleta cand o sa fie gata de drum momentan saraca e in bucati :| dar ca o idee cand o sa fie gata o sa arate cam asa -> -> http://www.eltsen.cz/jawa/netvorice/gal/im...125-Chopper.jpg http://i33.tinypic.com/jgoa9z.jpg Asfalt curat! :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Bine ai venit! Enjoy your stay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 mie imi place de ea, cred ca daca stiam sa fac burnuri asa, faceam si eu la fel, si cred ca si fetele care au dezaprobat-o. tuturor ne place sa fim admirati pana la urma. si daca fetele zic ca si-au luat motor si nu le intereseaza ce cred altii despre chestia asta, o sa le creasca nasu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShtimA Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 mie imi place de ea, cred ca daca stiam sa fac burnuri asa, faceam si eu la fel, si cred ca si fetele care au dezaprobat-o. tuturor ne place sa fim admirati pana la urma. si daca fetele zic ca si-au luat motor si nu le intereseaza ce cred altii despre chestia asta, o sa le creasca nasu. true sper sa ne intalnim odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Buna tuturor! Mi-am luat si eu motor.. de-aia indraznesc sa ma bag in seama aici. eu: Lusiana, 24 ani, Bucuresti/Iancului ea: virago 535, 15 anisori si 22.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate