bhairava Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 lol, sint 2 acu un cartush si o cartusha si ambii hondari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 lol, sint 2 acuun cartush si o cartusha si ambii hondari ! ba am auzit un zvon de tradare cu un gsxr1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 lol, sint 2 acuun cartush si o cartusha si ambii hondari ! Ea ar fi munitia...don'soara cartush ,mai du-te o data in profil si vezi ca poti sa editezi de acolo apartenenta la un anume sex...te lasa membr-ele fondatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 scuze. vezi ca ai ciordit porecla altuia. sorry daca am furat vreo porecla , dar de vreo 18 ani o port, asa ca... eu n-o sa tradez Honda... si daca am s-o tradez vreodata are cine sa ma s-auzim de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iris Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Sunt Coco din Sibiu, am...ani si motorul in sange de la 4 ani (de cand ma ducea tata la gradinita cu motorul,si la 6 ani ma duceau la mare pe motor intre ei). Nu am motor, din pacate nu pot conduce....Sotul meu, Mircea, are un Suzuki Marauder si mai posedam una bucata copil frumos (ca mamica), de 4 ani, Iris, care si ea e innebunita dupa motoare! Mi-ar face placere sa cunosc cat mai multe motocicliste....chiar daca numai pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedmasterk1 Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Buna Daya..!! Bine ai venit !!hmmm..stay ..si eu sunt NOU venit aici ..hehehehe...SALUT CAVALERI si SCUMPE MOTOCICLISTE... !! Sunt Cristi..25 ani ... Un salut prietenos din far si drumuri uscate va ureaza un ...oltean !! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Salut Booby-loo si Cartush ! Bine ati venit si asfalt uscat! O intrebare pt. Georgi: motocicleta e a ta? (Suzuki) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gratian Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Scoateti frate textul asta: "Un loc doar pentru fete. Doar membrele comunitatii motociclistilor au dreptul de a citi si scrie aici." Asta e ca la streaptease pt fete! !acces doar pt ele! ) Voi la streap pt baieti nu ati vazut fete? Mai e mult pana depasim conceptiile astea...sau despre ce e vorba de fapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Faza e ca au facut 2 thread-uri pe forum cu "prezentati-va"... alta faza e ca daca o fata se prezinta pe thread-ul de la "motociclisti" nu zice nimeni nimic, dar daca un baiat intra la "fete" ... Asa ca think again! Ce rost avea sa se faca 2 teme separate, unul pt. fete si unul pt. baieti? Sau poate avea... pentru unii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana. Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 lol, sint 2 acuun cartush si o cartusha si ambii hondari ! cred ca sint mai mult torpila decit cartusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Mai salut la toata lumea,eu sunt de ceva vreme pe acest forum dar nu cred ca mi-am facut niciodata o prezentare pana acum desi poate ca ar fi trebuit asa ca o sa incerc sa fac asta acum.Eu sunt Maria,o sa implinesc anul asta 20 de ani,sunt din Dragasani(jud. Valcea), acum sunt in Bucuresti la fac. de drept; am motor asa cum scrie si la profilul meu:Yamaha Virago de 250cm,o am de anul trecut si am si permis bineinteles. In mare cam asta e... ce pot sa va mai spun e ca anul anul asta as vrea sa cunosc pe cat mai multi dintre voi si sa ne vedem pe sosele... A era sa uit, o poza cu mine si cu motorul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 măi mami, tare supărată erai în poză... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 cred ca sint mai mult torpila decit cartusha te-ai ingrasat ? </pig_mode> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Salut Booby-loo si Cartush ! Bine ati venit si asfalt uscat! O intrebare pt. Georgi: motocicleta e a ta? (Suzuki) Nu este a mea, este a prietenului meu, deocamdata ne dam amindoi cu ea, dar daca isi ia ceva mai mare o sa ramina al meu in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 nu sunt un fan al choperishtilor . dar eshti cea mai ok choperista... bravo tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Hai sa mai incerc o data!(data trecuta eram patetica-din greseli invata omul) Numele meu e Jeanina, am 21 de ani, sunt studenta si lucrez pe un salariu mizerabil la stat. De motoare nu mai stiu cum m-am indragostit, stiu doar ca am avut o atractie pentru ele dintotdeauna: focul a ars mocnit mult timp pana sa ma hotarasc sa-mi iau categoria A. Permisul il am de un an, an in care n-am reusit sa-mi iau si motor. Acum sunt aproape de a deveni proprietata unei comuniste, pe care o voi iubi si o voi respecta! Asa sa imi ajute Dumnezeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 he he... altă viaţă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Hai ca m-am dat si eu pe brazda, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Bine ai venit! si multa bafta la achizitionarea motocicletei. PS. Daca vrei, editeaza si tu in profil sa-ti apara 'membra', nu 'membru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Hai sa mai incerc o data!(data trecuta eram patetica-din greseli invata omul)Numele meu e Jeanina, am 21 de ani, sunt studenta si lucrez pe un salariu mizerabil la stat. De motoare nu mai stiu cum m-am indragostit, stiu doar ca am avut o atractie pentru ele dintotdeauna: focul a ars mocnit mult timp pana sa ma hotarasc sa-mi iau categoria A. Permisul il am de un an, an in care n-am reusit sa-mi iau si motor. Acum sunt aproape de a deveni proprietata unei comuniste, pe care o voi iubi si o voi respecta! Asa sa imi ajute Dumnezeu! asa mai vii de acasa! Bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Inceputul a fost mai greu, dar am trecut hopul (prin bunavointa voastra). Cand mergem la o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Sal Georgi...o intrebare...esti viitor motociclist sau viitoare motociclista? Nu de alta dar te-ai prezentat la "Fetelor prezentati-va" dar figurezi ca "membru" . Oricum multa bafta la examenul moto si cati mai multi km inainte!!! uite-ma sunt "membra" ........nu mai sunt "membru" , mercic mult de tot celui care m-a ajutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 Buna ziua,sunt noua pe aici si am vazut topicul,adica "prezentare".Ma numesc Linda,am 21 de ani si de vreo doua zile ma bucur sa ma pot "cara" cu o Yamaha FZR 600.Am carnetul pentru cat. A de ceva vreme,dar pana acum nu am reusit sa-mi achizitionez o motocicleta,doar o masina(cam de varsta mea ),ca deh, e ceva mai utila.Dar de vreo doua zile incoace am reusit sa cumpar Yamaha(pe jumatate,ca jumatatea cealalta a achitat-o prietenul meu).Ce sa-i faci,e bine si asa,ca macar apuc sa ma car.Febletea mea ramane insa Honda CBR,pe care sper sa reusesc s-o cumpar numai pentru mine(suna cam egoist,nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 Bine ati venit fetelor! Asfalt uscat tuturor si cati mai multi km! T. ps: Drog, da chiar ca erai suparata in poza aia! te-am vazut la tv la stiri intr-o seara (concert Cargo...); tu erai? pss: care mai sunteti chopper-iste? as vrea sa cunosc cat mai multe dintre voi care iubesc chopperele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate