Ralucone Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 mai mai! maimutica si ramy, ati inteles gresit, in continuare. alexutza nu se refera la perechile de motoristi, fetelor, voi n-aveti treaba cu conceptul de bibelou. ganditi-va altfel, cand zice "bibelou" ganditi-va la fusta scurta sau thong thong, jlapi, tocuri, plete in vant, magheru, bla bla bla alea sunt bibelouri care stralucesc, si-atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 mai mai! maimutica si ramy, ati inteles gresit, in continuare. alexutza nu se refera la perechile de motoristi, fetelor, voi n-aveti treaba cu conceptul de bibelou. ganditi-va altfel, cand zice "bibelou" ganditi-va la fusta scurta sau thong thong, jlapi, tocuri, plete in vant, magheru, bla bla bla alea sunt bibelouri care stralucesc, si-atat. Super..uite ca cineva a explicat mai bine k mine ce vroiam sa spun. Mda..exact la asta ma refeream.. Poate acum inteleg si persoanele care s-au simtit jignite si n-au de ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Maimutzica,baga la avatar o poza cu noul look sa inebunesti toti maimutzoii!te pupa Jean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 ma jeane vrei sa vada lumea ce baba batrana si obosita sunt? si cu plod cu tot? dupa aia or sa faca misto ca sunt blonda ma si nu pot sa dau atata satisfactie. stai sa se mai duca bronzu si imi fac si poze. ai grija de manu si sa ne anunti cand naste. ca daca esti secretos si ne chemi direct la botez te belesc. pupaturi pentru manu si tinem pumnii. ralucone maica m-am prins si eu acu de bibelouri si nu ma incadrez ca la mine tanga e pe dedesubt, cand imi aduc aminte sa o iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 maimutzica, iti dai seama ca acum, dupa ce ai descris look-ul tau mai sus, nu scapi fara poza aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 bre night rider eu sunt maimutyica dupa nick si daca ma iau dupa tine si la propriu. ba daca stau sa ma iau dupa aspirantele de aici bibelou. ce ar fi mai bine sa veniti cu plasticele si sa mai lasati apelativele...... Simpatic nik.... ..., dar ma refeream exact la ce a spus Ralucone. mai mai! maimutica si ramy, ati inteles gresit, in continuare. alexutza nu se refera la perechile de motoristi, fetelor, voi n-aveti treaba cu conceptul de bibelou. ganditi-va altfel, cand zice "bibelou" ganditi-va la fusta scurta sau thong thong, jlapi, tocuri, plete in vant, magheru, bla bla bla alea sunt bibelouri care stralucesc, si-atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 maimutzica, iti dai seama ca acum, dupa ce ai descris look-ul tau mai sus, nu scapi fara poza aici eu nu prea stau la poze...nu mi se pare ca as fi fotogenica. nu te lua dupa jean. asa e cand e nevasta insarcinata. creste depresia si imaginile sunt deformate. vb de barbati ca femeile fac mai rau. hai ca stricam topicul asta. deja l-am facut varza. or sa ne traga adminii de urechi. promit ca revin cu poze. p.s. si off topic. jeaneeeeeeeee raspunde mah la telefon!!!!face uac uac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Ai dreaq 400 km, ii fac in 4 ore "safe"... sa vad si eu de aproape... cum sta treaba prin BUC. Scuze de off-topic, Zaraza e de vină. On-topic - Frumoase fete Âşi deÂştepte. Mai rar. A dreaq de rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Bey nene, nu se mai poate asa. Lasati discutiile ca de ceva pagini incoace canci poze. Faceti un topic "Comentarii la topicul Poze" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 hai ca pun eu niste poze ca sa revenim la topicul initial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Frumooos GSeu ai! Si ce mai vad eu? Echipament full, bun de luat exemplu, manusi FLM, combinezon Hein Gericke, touring boots. Piele neagra tot, da foarte frumos cu GS-ul tau. Arati pericolos, nu gluma Imi aduce aminte de Guns 'n' Roses, aveau o melodie ei, "Black Leather" (poate o mai am in comp sa o pun aci) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Cam mare de tine costumul ala de piele. S-ar putea sa nu te ajute prea mult in caz de cazatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TazR1 Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 poate ne cunoastem la vreo intrunire ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Hehe. Tu... cu noi toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 nu prea inteleg, acuma e ceva de rau daca esti fata si te dai pe motoreta ta? evident ca e rau. inseamna ca undeva acolo e un baiat frustrat ca nu are pe cine plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 sau un baiat e mandru ca cea mai tare fata e a lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianecrii Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Salutare de la o noua pasagera!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 evident ca e rau. inseamna ca undeva acolo e un baiat frustrat ca nu are pe cine plimba sau poate undeva acolo e un baiat fericit ca are cine sa-l plimbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katy_fjr Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 I'm back si va pup pe toti pana dau de Thomas si-mi recuperez nick-ul voi scrie cu acest nou pseudonim In caz ca m-ati uitat, va salut cu farul din nou pe fejerica, caci am recuperat-o de la Mangalia Azi fusei la Arc, tare bine mi-a priit sa mai ies din pampersi si teme de clasa a I-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Gotcha Daca s-a rezolvat problema veche, eliberez instant nick-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katy_fjr Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Gotcha Daca s-a rezolvat problema veche, eliberez instant nick-ul dar sa-mi trimiti si parola, eventual pe katy_moldoveanu@yahoo.com Sar'na mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 I'm back si va pup pe toti pana dau de Thomas si-mi recuperez nick-ul voi scrie cu acest nou pseudonim In caz ca m-ati uitat, va salut cu farul din nou pe fejerica, caci am recuperat-o de la Mangalia Azi fusei la Arc, tare bine mi-a priit sa mai ies din pampersi si teme de clasa a I-a Ma bucur ca vacuta iar e in posesia ta.L-ai adaptat deja cerintelor?(rejou electric pt incalzit lapticu,storcator de fructe,sfoara intr-e cele 2 oglinzi pt uscat barbite,scutece) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Ma bucur ca vacuta iar e in posesia ta.L-ai adaptat deja cerintelor?(rejou electric pt incalzit lapticu,storcator de fructe,sfoara intr-e cele 2 oglinzi pt uscat barbite,scutece) Hielau Tarzanelu am de toate, Luana face temele pe rezervor in timp ce Maya serveste un gasshake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ofata Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Iata-ma's si eu p'aici! Luana din Brasov. Si zuza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 ofata, motoreta ta e identica cu a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate